Witam

Ja swojej sukni szukałam przez prawie rok. W Sosnowcu jest dość duży wybór- wydawać by się tylko mogło!!!
Większość salonów oferuje naprawdę ładne suknie jednak mało nowoczesne. Centrum Sosnowca przeszłam wiele razy wzdłuż i wszerz. Próbowałam również w Katowicach. Salon "Madonna" przy Placu Andrzeja nie porwał mnie, mimo, że ma dość długi staż i na pewno duże powodzenie. Spróbowałam ponownie miesiąc temu w nowo otwartym salonie "Biały Welon" na Modrzejowskiej 20. Małą próbkę miałam na Targach Mody Ślubnej w Katowicach gdzie Panie się wystawiały. Muszę przyznać, że byłam mile zaskoczona kiedy pojawiłam się w salonie, iż suknie naprawdę są nowoczesne i ciekawe. Przede wszystkim podobały mi się modne ostatnio koronkowe kroje a la Kim Kardashian. Jeśli śledzicie trendy na pewno wiecie o czym mówię. Ceny są całkiem przystępne i na pewno nie poczujecie się olane obsługą. Panie są bardzo miłe i mi bardzo pomogły w moim wyborze. Moja suknia wymagała kilku poprawek krawieckich, ale i nawet z tym Panie świetnie sobie poradziły. Jeśli miałabym polecać któryś z salonów sukień slubnych w Sosnowcu -będzie to właśnie "Biały Welon".