Witajcie kochani
Aniu P. i Aniu 1234 spóznione ale szczerze imieninkowe zyczenia dla Was wszystkiego najlepszego i spelnienia marzen
kamizka dzieki za zyczonka
dziekuje wszystkim za zyczonka

jestescie kochani dzieki za pamiec
troszke mnie nie bylo caly weekendzik a tyle do opowiadania mama.............
co do winka dziekuje Wam za porady mysle ze jeszcze cos dokupimy bo faktycznie 5 duzych i 10 zwyklych butelek to moze za malo aczkolwiek wiem ze u mnie kobity wode piją

jeszcze na panienskim przecwiczymy

to sie okaze

a teraz moze zaczne od konca
mamy w domu dwa kotki wzielismy wczoraj drugiego .... 3 miesiace zwykly dachowiec aczkolwiek slodziak ....
niestety zaraz pani jego go zabiera bo nasza kluska cala noc ja terroryzowala a mała miauczała tyle samo.. nie spalismy niestety wcale ... szkoda mi malej mialaby u nas dobrze ale co zrobic... nasza kluska okazala sie byc jedynaczka na maksa ....
będa fotki

dzisiaj odpoczywam bo w weekend najezdzilismy sie troszke...wczoraj golonka w TRyszczynie z rodzicami a w sobote zwiedzalismy Chełmno i bylismy na slubie wojskowym michala kolegi.... po drodze spotkalismy 5 par mlodych ..... oczywiscie beda fotki....
tylko pozmniejszam....
ach no i powoli szykuje sie do panienskiego bo to juz w sobote

cale dwa dni balangi na dzialeczce

jutro tance 2 godziny nie wiem jak ja to przezyje ... masakra... no i tak w ogole to tesknie za synkiem dobrze ze jutro wraca
buziaki