0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cytat: Adiana w 9 Kwietnia 2008, 16:08A to chyba wiem, owijasz go sobie wokół siebie zaczynając od dłoni ?Ale do walca ang. to chyba nie za bardzo co wiesz adianko wlac angielski jest ogolnie nudny - nie ma zbytnio krokow - krok podstawowy + krok podstawoowy w obrocie po kwadracie. dlatego ta babka mowila ze wsyztskim sie znudzi na nas patrzec robiacych ciagle to samo i powyyslala jakies figury ktore byly wplecione pomiedzy kroki walca
A to chyba wiem, owijasz go sobie wokół siebie zaczynając od dłoni ?Ale do walca ang. to chyba nie za bardzo co
Jak znam siebie, to mi sie głos w kościele połamie lub wybuchnę śmiechopłaczem.
Aga dziękuje za pozdrowienia
Ależ proszę bardzo Dziewczyny, ja to wiem, że sie poryczę, robię dokładnie to samo, czytając relacyjki innych dziewczyn, więc czemu nie na swoim własnym Zawsze byłam nadpobudliwa i nadwrażliwa....no cóż, dobry tusz do rzęs potrzebny mi będzie.
zapytam, ciekawe jak Was "opisze" nom mamy wyłącznośc na tą firmę. Jak dla mnie, to z wieczorowych coś jeszcze bym wybrała, ale ze ślubnych żadna nie w moim typie Żeby nie było, że jakąś reklamę robię A obrączki ładniutkie, ja nie widzę rysy