0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
W 2009 nie ma takich terminów Chyba, że piątki A na piątek trzeba dyspensę w kościele
jesli chodzi o anmark to bylam tam na weselu w lipcu 2008 i bylo super zero wad na tej sali dlatego zdecydowalismy sie sami brac tam slb :0 mało tego dwa tyg. po mnie bierze tam slub moja kolezanka ktorej tez spodobalo sie na tej sali jak byla na weselu mozna zawsze zapytac o terminy świateczne albo czekac czy ktos nie zrezygnuje, w rozanej slub brał brat w sierpniu 2008 i... przy takeij ilosci gosci 2 kabiny na cala sale to masakra po22ej tak smierdzialo, ze szok, z klimatyzacji zaczelo kapac bo dzrzwi ciagle byly otwarte wejsciowe kamyki ktore sa wysypane na podjezdzie sprawiaja ze piekkna biala suknia panny mlodej robi sie czarna do wysokosci kolan :]
Cytat: Honey w 7 Maja 2008, 19:11jesli chodzi o anmark to bylam tam na weselu w lipcu 2008 i bylo super zero wad na tej sali dlatego zdecydowalismy sie sami brac tam slb :0 mało tego dwa tyg. po mnie bierze tam slub moja kolezanka ktorej tez spodobalo sie na tej sali jak byla na weselu mozna zawsze zapytac o terminy świateczne albo czekac czy ktos nie zrezygnuje, w rozanej slub brał brat w sierpniu 2008 i... przy takeij ilosci gosci 2 kabiny na cala sale to masakra po22ej tak smierdzialo, ze szok, z klimatyzacji zaczelo kapac bo dzrzwi ciagle byly otwarte wejsciowe kamyki ktore sa wysypane na podjezdzie sprawiaja ze piekkna biala suknia panny mlodej robi sie czarna do wysokosci kolan :] jak mogł brac ślub w sierpniu 2008 skoro mamy maj 2008 może chodziło sierpień 2007 jeśli tak to teraz był remont i jesli chodi o toalete to zrobili jescze jedną, ale dzieki za rade bede pamietac zeby powiesili karke w stylu zamykac drzwi włączona klimatyzacja , a tym samym kamyki nie bedą wpadac