Witam wszystkich Forumowiczów!!!
Jestem tu nowicjuszką z Sosnowca i chciałabym się dowiedzieć gdzie są jakieś przyzwoite sale weselne na ok. 100 osób na terenie Śląska. Ślub planujemy na wrzesień 2009. NIE INTERESUJĄ MNIE takie sale jak:
- Sosnowiec: Prima (kukułek), Pałacyk, Teles, Balaton, Atena, Kamionki, Dorado, Stara Strzecha, Manhattan, Leśna
- Będzin: Różana Dolina, Cumulus, Jubilat
- Czeladź: California, Szafranowy Dwór, przed Szafranowym jest jeszcze restaur. na "A"
- Dąbrowa Górnicza: Impresja, Bea, KEM, Shuma, Laguna, Catamaran, Kotwica
Te sale mnie nie interesują, ponieważ albo są beznadziejne albo nie ma już wolnych terminów

Interesowałyby mnie opinie o Akademii Sztuki Kulinarnej w Czeladzi i o Astrze w DG. Jeśli ktoś był i rzeczywiście widział to byłabym wdzięczna za opinie o tych restauracjach. Wstępnie zarezerwowałam tam terminy ale nie jestem przekonana co do Astry (26. 09. 09 lub 03. 10. 09), ponieważ jak tam byłam ostatnio to śmierdziało starym olejem z frytek, który potem jeszcze przez godzinę czułam na sobie:(
A jeśli chodzi o Akademie to pierwszy wolny termin maja dopiero na 31. 10. 2009 (trochę późno)
Drodzy Forumowicze jeśli znacie jakieś fajne ZAJAZDY, SALE, RESTAURACJE w okolicy Śląska bardzo proszę o informację. Z góry dziękuję i pozdrawiam.