a.katarzyna widze ze podobnie jak ja bedziesz w dniu slubu swietowac rowniez urodzinki męzusia.
Pomysłu na prezent na razie sprecyzowanego nie mam ale na pewno cos ciekawego sie wymysli

Spodobał mi sie juz bardzo pomysł Antalis z tabliczka
Moze ktorejs z forumowiczek spodoba sie ten pomysł. Wymyslilam to na tegoroczne urodzinki mojej Żabki.
Mianowicie sprezentowalam mu ksiazke ktora sama zrobiłam

Tresc przygotowalam sama a oprawa zaja sie introligator.
NA poczatku umiescilam piekna dedykacje. Kolejno były wlasne słowa o milosci i nasze wspólne zdjecia. Ksiązeczka była w formacie A5 wiec na poszczególnych stronach umiescilam po kilka zdjec roznej wielkosci tak aby nie bylo wolnego miejsca. Zdjecia ktore były dla nas wazne zajmowaly oczywiscie cala strone. Czesc ze zdjeciami byla uselekcjonowana chronologiczne i umiejscowiona w konkretnych zatytułowanych dzialach. Aby podkreslic jeszcze bardziej wydarzenia na zdjeciach podpisalam je np. zdjecie z ferii w Szklarskiej - "Jesles szalony mówie Ci... Białe szalenstwo - ja i Ty".
Wyszło naprawde super, a calosc w ciemno czerwonej okładce i złotym nadrukiem "WIECZNE WSPOMNIENIA" zrobiła na Hubim nieopisane wrazenie.
Prezęty zrobione własnoręcznie sa najpiekniejsze. Za calosc zapłacilam tylko 10 zł i byl to koszt introligatora. Jesli ktos wykorzysta ten pomysl to proponuje mu papier do druku kredowany dwustronnie (jest taki slizgawy w dotyku). Na takim papierze dobrze wygladaja drukowane foteczki.

Pozdrówki