Autor Wątek: Tylko dla niskich panien młodych!!!  (Przeczytany 9275 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline LittlePoodle

• forumowicz
  • data ślubu: 01. 08. 2009
Odp: Tylko dla niskich panien młodych!!!
« Odpowiedź #30 dnia: 16 Marca 2009, 21:33 »
Butki  12 cm sa w salonie cymbeline na Swietokrzyskiej w Warszawie- mozna wydłuzyc na zamowienie- standart 9 , wersja skrocona 7,5 a długa 12:)  Koszt straszny : 350 :(, ale sukienke kupilam za 250 zł wiec nie patrzylam na to .To sa sandałki bez palcow- beda sie ladnie prezentowac do ktorkiej sukienki, ale chyba mnie zadepcza:) No coz, nie pomyslalam, bede miała...

Offline ejotek

• Chuck Norris
  • ONLY YOU
  • data ślubu: 03.10.2009
« Odpowiedź #31 dnia: 30 Marca 2009, 22:22 »
marzena82 nie martw się, ja pierwszego dnia jak wyruszałam na przymierzanie, gdzie jeszcze nic nie wiedziałam (teoria na fotkach w necie różni się bardzo z rzeczywistością na człowieku) to też się bałam... Ale jak już przymierzyłam 2 sukienki, potem jeszcze kilka to zapomniałam o stresie i czułam się cudnie :) Też mam ok. 156cm i naprawdę nie ma problemu z sukienkami. Oczywiście jak się mierzy to są za długie, ale wystarczy welon u góry i dobrze dopasowana wydłużająca optycznie sukienka. Buty będę miała na pewno niskie, bo wysokich obcasów nie moge nosić. Dodam tylko że mój mężczyzna ma 193cm :)
Dziś jestem na etapie wybranych 3 sukienek, pozostaje zdecydować spośród nich.  Madziulka83 (dzięki) mi poradziła gdzie najlepiej szukać, co poleca i chyba miejsce które podała i które chwali wiele dziewczyn zwycięży.

Offline carollaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #32 dnia: 31 Marca 2009, 07:23 »
Ja mam 164 cm a moj PM 179 cm. Obcas 8,5 cm, bo sukienka długa ja lubie wysokie obcasiki :)