Więc tak. Slub będziemy brali w kosciele w Stargardzie. Jakoś ten kościólek w KOszewku nie przypadl mi do gustu, a szczególnie te wielkie niewygodne, zabłocone schody, po których trzeba sie wdrapywac.
Dla młodych ludzi nie ma to znaczenia ale co ze starszymi?
Ogólnie bardzo podobaja mi się wnętrza tego dworku (o pokoju nowożenców juz nie bedę mówić - jest obłędny). Urządzone z klasą. Bylismy tam wczoraj wpłacić zaliczkę. Akurat trwały przygotowania do wesela. Stoły były już udekorowane i zastawione. Wyglądało to przeslicznie. Stół nowożenców również - wszystko ze sobą cudnie współgrało. Dookoła bardzo czyściutko - ekipa sprzątająca uwijała się.
na zewnątrz.
Co do tego bezpośredniego zejścia nad jezioro to nic nam nie wiadomo.
Aaaa - miejsca noclegowe mamy w Stargardzie (autokar wszystkich odwiezie na miejsce).
Moja koleżanka ma tam wesele we wrześniu wiec zobaczymy co i jak - a przynajmniej menu. To co nie bedzie nam smakowac tego nie weźmiemy haha (chociaz jakos nie wydaje mi sie zeby bylo tam cos niesmacznego, swoją drogą mam dobre przeczucia co do tego miejsca, menu, itp) Pozdrawiam Cie sredecznie paaa. Jak bedziesz cos wiedziec to daj znac, a ja równiez sie odezwe. POdaje moj numer gg 6609344