Autor Wątek: Pałac Panorama w Stargardzie czy Dworek Hetmański w Koszewku  (Przeczytany 33393 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline gosiaczekk
  • Chuck Norris
Pomóżcie co mam wybrać??  Ceny generalnie są zbliżone, ale może ktoś miał tam wesele i może coś więcej powiedzieć?? Plisss

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
Pałac Panorama w Stargardzie czy Dworek Hetmański w Koszewku
« Odpowiedź #1 dnia: 27 Kwietnia 2006, 21:37 »
Cytat: "martini"
Mamy mase zdjec z tego miejsca,

to może coś wkleisz?? hestem bardzo ciekawa jak to miejsce wygląda?

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
« Odpowiedź #2 dnia: 27 Kwietnia 2006, 21:56 »
Co do Pałacu Panorama to faktycznie w trakcie rozmowy z właścicelami odnosi się wrażenie, że im na klientach nie zależy. Nas Pani potraktowała bardzo chłodno, na co ja również chłodno odwróciłam się na pięcie i zadecydowłam o wyjściu. Wtedy baba nieco zmiękła, nie wiem czy wydawało jej się, że ne kolanch będę ją błagać o posłuchanie????
A dworek w Koszewku....okolica swego czasu cieszyła się złą sławą...daliśmy sobie spokój...potem jak juz prawie dojrzeliśmy do wizyty tam, to pojawiły sie namiary na NASZE miejsce i ....wyjazd do Dworku Hetmańskiego do skutku nie doszedł.
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline gosiaczekk
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #3 dnia: 28 Kwietnia 2006, 10:19 »
Dzieki za spostrzezenia.  A to naglosnienie sali i jedzonko  w Koszewku jest ok? Ślub mamy zaplanowany na 14 października 2006r. :) Mamy nadzieję, ze będzie jeszcze ładnie :)

Offline gosiaczekk
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #4 dnia: 30 Kwietnia 2006, 13:15 »
Dzieki Marta. Byliśmy tam wczoraj, wplacilismy zaliczkę i termin mamy na 14 października (Dzień Nauczyciela hahaha jak na panią nauczycielkę przystało) :)
A może ktoś juz miał tam wesele i może podzieli się z nami wrażeniami???? Nigdzie na forum nie ma opinii osób, które tam miały wesele, a szkoda :(

Offline gosiaczekk
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #5 dnia: 30 Kwietnia 2006, 14:50 »
Więc tak. Slub będziemy brali w kosciele w Stargardzie. Jakoś ten kościólek w KOszewku nie przypadl mi do gustu, a szczególnie te wielkie niewygodne, zabłocone schody, po których trzeba sie wdrapywac. :) Dla młodych ludzi nie ma to znaczenia ale co ze starszymi? :)
Ogólnie bardzo podobaja mi się wnętrza tego dworku (o pokoju nowożenców juz nie bedę mówić - jest obłędny).  Urządzone z klasą. Bylismy tam wczoraj wpłacić zaliczkę. Akurat trwały przygotowania do wesela. Stoły były już udekorowane i zastawione. Wyglądało to przeslicznie. Stół nowożenców również - wszystko ze sobą cudnie współgrało. Dookoła bardzo czyściutko - ekipa sprzątająca uwijała się. :) na zewnątrz.
Co do tego bezpośredniego zejścia nad jezioro to nic nam nie wiadomo. :)
Aaaa - miejsca noclegowe mamy w Stargardzie (autokar wszystkich odwiezie na miejsce).
Moja koleżanka ma tam wesele we wrześniu wiec zobaczymy co i jak - a przynajmniej menu. To co nie bedzie nam smakowac tego nie weźmiemy haha (chociaz jakos nie wydaje mi sie zeby bylo tam cos niesmacznego, swoją drogą mam dobre przeczucia co do tego miejsca, menu, itp)  Pozdrawiam Cie sredecznie paaa. Jak bedziesz cos wiedziec to daj znac, a ja równiez sie odezwe. POdaje moj numer gg 6609344 :)

Offline gosiaczekk
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #6 dnia: 30 Kwietnia 2006, 17:06 »
No to fajnie ze macie pozytywne zdanie o kosciólku :) Jesli wam sie podoba to najwazniejsze. Na mnie nie zrobil takiego wrażenia. My będziemy mieć ślub w kościele na osiedlu Zachód. :) i potem autokarem goście dojadą do Koszewka. Moja koleżanka ma wesele po 20 wrzesnia :) więc po Tobie :) Chciałabym żebyś po swoim napisała mi jakieś  wrażenia. MOże coś nie będzie Ci sie podobać, a wtedy ja na to zwróce uwagę. Chociaż życzę Wam aby wszystko udało się jak najlepiej :) myslę, że tak będzie. :) Buziaki paaaa

Offline gosiaczekk
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #7 dnia: 24 Maja 2006, 19:33 »
Martini moja dyrekcja (pracuję w szkole) wymysliła zakończenie roku szkolnego własnie w "naszym dworku"  :shock:  jedziemy tam 23 czerwca. Mamy mieć grill itp. Po tym jak się dowiedziały, że jest taki dworek (mimo, ze to blisko od Stargardu to jednak mało ludzi o nim wie), pojechały obadać miejce. Tak im się spodobało, że robimy tak imprezkę  :) Przy okazji zapytam się jak z tym dojściem nad jeziorko, które ma byc robione  :? Paaa

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
« Odpowiedź #8 dnia: 25 Maja 2006, 09:07 »
Cytat: "gosiaczekk"
mimo, ze to blisko od Stargardu to jednak mało ludzi o nim wie

i o to chodzi, ja tam będę mieszkać i baardzo mnie to cieszy-okolica piękna, do jeziora blisko-a i do pracy dojeżdżać nie jest źle
Ja od kiedy pamiętam to tam były organizowane różne imprezy-w Koszewku dworek jest malutki ale w Koszewie :shock: to dopiero, spacerujące pawie i ogromny pałac

Offline nancy
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #9 dnia: 26 Maja 2006, 18:52 »
Właścicielka gdy do niej dzwoniłam mówiła, że w Koszewku w cenie  jest fryzjer i  kosmetyczka.Na miejscu!!! Coś słyszłyście?

Offline gosiaczekk
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #10 dnia: 26 Maja 2006, 23:51 »
Tak to prawda :) tzn mówiła, że za makijaż trzeba dodatkowo zapłacić, ale fryzjer jest w cenie. Z tego co wiem to ona ma zakład kosmetyczny albo fryzjerski w Szczecinie.

Offline nancy
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #11 dnia: 27 Maja 2006, 20:46 »
Czy zdecydowałyście się na makijaż i fryzjera na miejscu? Warto? Przyjeżdzacie dzień wcześniej i tam nocujecie?
Kusząca propozycja w sumie, na miejscu zrobią makijaż, jest fryzjer.Bez tej bieganiny, zamieszania

Offline gosiaczekk
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #12 dnia: 27 Maja 2006, 22:57 »
My podobnie jak MArtini jedziemy już w piątek. W sobotę rano fryzura i makijaż (również zastanawiam się nad tym czy na miejscy robić czy jechać do Stargardu gdzie mam sprawdzoną fryzjerkę). W sobotę prze d ślubem mamy tam jeszcze sesję zdjęciową we wnętrzach, a jesli pogoda dopisze to również w okolicach w plenerze. Oczywiście kamerzysta będzie nam towarzyszył także w piątek i od rana w sobotę.  :lol:

Offline mariolka30
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #13 dnia: 30 Maja 2006, 10:37 »
My również jedziemy już w piątek, tak jak wy :D Zastanawiam się też nad makijażem i fryzurą na miejscu bo to kusząca propozycja.Chyba wybiorę się i sprawdzę w szczecinie.I zobaczę jaki będzie efekt.

Offline aga_ska1
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #14 dnia: 31 Maja 2006, 21:21 »
My  także będziemy tamjuż w piątek
Cytat: "mariolka30"
Zastanawiam się też nad makijażem i fryzurą na miejscu bo to kusząca propozycja.

Ja innej możliwości nie zakładam:-) ale pójdę na próbę.Chociaż jest ona płatna(50 zł).

Offline dorotka462
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #15 dnia: 31 Maja 2006, 22:36 »
jeżeli idzie o kwestię DH to kolega był na weselu w tym właśnie miejscu i opowiadał, że oprócz tego że miejsce bardzo efektowne to nic poza tym. Jedzenia ponoć było tyle co kot napłakał, obsługa mało przyjaźnie nastawiona do gości. Na poprawinach było zbyt mało obsługi i w rezultacie goście siedzieli głodni.
No, ale nie ma co ukrywać, że jeżeli idzie o wystrój to miejsce robi wrażenie.

Offline gosiaczekk
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #16 dnia: 31 Maja 2006, 23:18 »
To mnie teraz załamałaś dorotka462!!!

Offline MALENSTWO

• forumowicz
« Odpowiedź #17 dnia: 1 Czerwca 2006, 09:39 »
Mój kuzyn był niedawno w DH i identyczne miał doświadczenia. Jedzenia mało, czasami zimne, obsługa beznadziejna i nie miła. Na drugi dzień nie mogli się doprosić o kawę. Jeden z gości poprosił o jeszce jedną kawę to pan się go spytał, gdzie ma swoja szklankę bo już jedną szklankę wziął to zrobia mu w tej szklance!!!!!!!!
Wydaje mi się, że oni dopiero zaczynają w tej branży i stąd te niedociągnięcia i że jeszce wszystko przed nimi i napewno bedzie lepiej.
Maleństwo dziękuję za pozdrowienia i przeprasza, że nie jest w stanie przejrzeć wszystkich Waszych wątków!

Offline gosiaczekk
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #18 dnia: 1 Czerwca 2006, 15:41 »
I co tu teraz robić w związku z tym?? O niczym innym teraz nie myślę  :( Już mi się odechciało wszystkiego.

Offline dorotka462
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #19 dnia: 1 Czerwca 2006, 16:01 »
gosiaczekk hmm przykro mi, że się tym tak zmartwiłaś, ale wydaje mi się, że lepiej takie historie znać wcześniej niż doświadczyć na własnej skórze. Masz jeszcze sporo czasu do wesela więc może spróbuj porozmawiać z osobą z lokalu i napomknij o tych opiniach, zaznacz czego ty oczekujesz i jest szansa, że dotrze do nich jak mają się zachowywać. A jeżeli będzie coś nie tak to poproś o zwrot zaliczki i odpraw ich z kwitkiem.

Offline Sylvi

• Administrator
  • maniak
« Odpowiedź #20 dnia: 1 Czerwca 2006, 16:03 »
I co tu teraz robić w związku z tym?? O niczym innym teraz nie myślę  Już mi się odechciało wszystkiego.

Gosiu, przestań dramatyzować :) Będzie dobrze! Mój man był tam na imprezie i wszystko było w najlepszym porządku - i obsługa i jedzonko i atmosfera  8)  Głowa do góry !!

Offline gosiaczekk
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #21 dnia: 1 Czerwca 2006, 16:35 »
Niedawno dzwoniła do mnie właścicielka Dworka. Czytała powyższe posty. Wszystko już wyjaśnione.  :lol: Dzieki Sylvi za wiadomość. POzdrawiam

Offline Sylvi

• Administrator
  • maniak
« Odpowiedź #22 dnia: 1 Czerwca 2006, 16:46 »
Wszystko już wyjaśnione.

No i super  8)

Dzieki Sylvi za wiadomość.

Nie ma za co   :D

Offline zibi

• Administrator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 31.07.1999
« Odpowiedź #23 dnia: 1 Czerwca 2006, 16:54 »
Cytat: "dorotka462"
. Na poprawinach było zbyt mało obsługi i w rezultacie goście siedzieli głodni.
No, ale nie ma co ukrywać, że jeżeli idzie o wystrój to miejsce robi wrażenie.

AKurat znam ten temat bo rozmawiałem kiedyś z p. Mikołajem, z jego relacji wynikłao, że osobiście sugerował żeby zamówić więcej jedzenia na poprawiny... ale cóż nie można nic nikomu narzucić...,
więc jak mniemam "zbyt mała ilość obsługi" raczej nie ma wpływu na fakt czy goście będą głodnui czy nie,

Ja wiem z autopsji, że papu - super, do obsługi też nie miałbym uwag.

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
« Odpowiedź #24 dnia: 1 Czerwca 2006, 22:08 »
Mysle, ze przez to, ze miejsce jest nowe, wszystko potrzebuje jeszcze czasu na doszlifowania

Dobrze powiedziane.
My tez mamy wesele w nowym miejscu. Kiedyś po jakimś weselu ktoś postawił zarzut, ze nie ma tam klimy....i co obecnie klima już jest.
Kiedy włascicielom zależy na dobrej renomie to sie strają i muszą to robić, jeśli chcą wejsć na rynek a potem sie na nim utrzymac.
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline aga_ska1
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #25 dnia: 4 Czerwca 2006, 10:40 »
Kosciolek jakis wielce urodny nie jest, ale jest przytulny i malutki, akurat na naszych gosci,

Według mnie kościółek jest cudny! Malutki, przytulny i to właśnie jest najfajniejsze.Jeszcze jakieś kwiaty i będzie super :D

wejscie co prawda jest nietypowe, bo z boku

To fakt nie będzie efektownego wejścia,ale coś za coś.

Offline nancy
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #26 dnia: 27 Czerwca 2006, 18:04 »
Martini moja dyrekcja (pracuję w szkole) wymysliła zakończenie roku szkolnego własnie w "naszym dworku"  :shock:  jedziemy tam 23 czerwca. Mamy mieć grill itp. Po tym jak się dowiedziały, że jest taki dworek (mimo, ze to blisko od Stargardu to jednak mało ludzi o nim wie), pojechały obadać miejce. Tak im się spodobało, że robimy tak imprezkę  :) Przy okazji zapytam się jak z tym dojściem nad jeziorko, które ma byc robione  :? Paaa

Gosiaczek i jakie wrażenia :?:  :?:  :?:

Offline kasiatrym
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #27 dnia: 11 Sierpnia 2006, 14:19 »
czy ktoś może był ostatnio na jakimś przyjęciu w dworku i może podzielić się swoimi uwagami :P ?dziękuję
[/url]

Offline zibi

• Administrator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 31.07.1999
« Odpowiedź #28 dnia: 11 Sierpnia 2006, 16:14 »
ostatnio prowadziłem tam 2 imprezy....
dla mnie bomba, wiele się w życiu naoglądałem i naprawdę nie mam podstaw sądzić, ze jest coś nie tak,
a już danie głóne obiadowe (coś z kuchnii Ukraińskiej) spowodowało, że omal nie spłynałem z krzesła.....
obsługa super, wszyscy baardzo się starają, nastepna "sztuka" w KOszewku to wesele, które gram dla Martini 16 września, ale wtedy pewnie ona sama się wypowie o DH,

Offline Bernadetka

• uzależniony
  • data ślubu: 01-09-2007
« Odpowiedź #29 dnia: 22 Sierpnia 2006, 21:55 »
Niebawem bede miala kolejna swieza opinie - sierpniowa Smile - jak tylko bede cos wiedziala, na pewno sie odezwe.

Trochę się nie cierpliwię już w sumie koniec miesiąca została ostatnia sobota czy masz już czym się podzielić (opinią) o DH, na którą wszyscy czekamy???