jest wątek w "Relacje i gratulacje" założony przeze mnie... wejdz na główną stronę forum, w Relacje i gratulacje właśnie..
coś wspominałam..
a co mogę powiedziec? hmm
Mieliśmy środkowe menu za 110zł, jedzenie dobre, a szyneczka pieczona na gorąco palce lizac, pychotki

(a ja wybredna strasznie jestem)
Jedzenia było sporo ,zostało mi baaaardzo duzo, potem kelnerzy wszysko zapakowali mi do jednorazowych opakować (mialam zapchaną w całości jedną wielką lodówkę!!)
obsługa ok, nie wiem ilu masz gości ja miałam 3 kelnerów na 47 osób, gdy masz więcej domagaj się przynajmniej 4,jesli nie na całą noc to przynajmniej na roznoszenie obiadu..bo inaczej długo to będzie trwało
Sala bardzo dobra do tańczenia, podłoga nie jest śliska, poza tym można tańczyc na środku, robić "pociagi" pod oknami, za siedzeniami gości, przechodzic do małej salki, potrem koło akwarium i korytarzykiem koło wc... W ogóle rozłożenie sal super, w ogóle nie czuc było dymu papierosowego na sali do jedzenia i tańca
Nikt też nie wpadał na zespól, który ma swoje miejsce..
Jeśli chodzi o podawanie ciepłych napojów, to wystarczy poprosic o kawę czy herbatę, zaraz przyniosą..
Bez przypominania uzupełniają napoje zimne, kostki lodu, alkohol itp..
Co do tortu, to ja w ostatniej chwili poprosiłam o zgaszenie świateł oraz o postawienie stolika na środku sali (bo stoi z boku), ale wykonali wszystko błyskawicznie
Ja sama ustawialam stoły, tzn wiele nie zmieniałam, ale okresliłam dokładnie jak długi ma byc konkretny rząd, ustawiłam skrzydła, odpowiednią liczbę miejsc..
Potem oni to udekorowali.. a wieczorem ja wpadłam i stawialismy wizytówki..
nie wiem co mogę Ci powiedziec..
pytanie zasadnicze.. masz umowę??
ps.mozesz pisac na priv