Autor Wątek: moje....65 dni!?!  (Przeczytany 10660 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline koralik

• forumowicz
moje....65 dni!?!
« dnia: 30 Czerwca 2005, 10:01 »
ale sie zagapiłam, zresztą chyba trochę późno sie do was dołączyłam:(
tak czytam i czyatm: 100dni... iliczę u siebie, a ja mam raptem 65 i w proszku jestem, chyba zacznę wpadać w panikę!!!!
jako że kończyłam artstyczną szkołę( hhehehehehdhhe) to zaproszenia robię sama... tylko muszę już, bo czasu nie ma..boshhh, kiedy ja to zrobie??!!

Offline Agnieszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.08.2005
moje....65 dni!?!
« Odpowiedź #1 dnia: 30 Czerwca 2005, 10:10 »
Dawaj teraz po kolei: lokal, sukienka, dekoracje....

Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę,ja o Twoje zdrowie najgoręcej proszę.Ja jestem przy Tobie od pierwszego grama,Tyś mój świat cały,a ja...Twoja mama..

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
moje....65 dni!?!
« Odpowiedź #2 dnia: 30 Czerwca 2005, 10:15 »
nonono... próbna fryzura, makijaz i takie tam...
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline koralik

• forumowicz
moje....65 dni!?!
« Odpowiedź #3 dnia: 30 Czerwca 2005, 10:17 »
lokal: w Ińsku, brak zdjęć
kiecka: zrobię zdjęcie we wtorek, jak będe przymierzac, weolnu może tez
dekoracje to beda biało- niebieskie, balony i nie wiem co tam
ja chyba jaks niewrażliwa jestem, ja prawie nic nie ma jeszcze...........
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zaproszeni zrobie przykładowe i tez wam pokaze:)

mam orkiestre, lokal, fotografa..mhm...

próbnej fryzury robic nie bede, mam dobra fryzjerke i jestem zadowlona, wiec mysle ze bedzie ok. poza tym chce miec swieze kawiaty we włoasch, takie jak w bukiecie...a, bukiet sobie musze wymyslic!!
makijaz....nawet nie wiem gdzie w stargdzie mozna zrobic makijaz?? zaszwe robbie to sama, tak mi najlepiwej, ale  wtakim dniu beda nerwy, nie iwem....ja sie chyba za malo przejmuje...

a bo ja jestem uzależniona od niebieskiego, daltego moja kiecka ma małe niebieskie różyczki, co by make-up też mógłby byc niebieski i właśnie kwiaty??są niebieskie różę, ale tylko chyba w jednym odcieniu, takie ciemne co??

Offline Sophia
  • zapaleniec
moje....65 dni!?!
« Odpowiedź #4 dnia: 30 Czerwca 2005, 20:01 »
Wiesz, ja też zastanawiałam się nad zrobieniem samodzielnie makijażu, robię go sobie  od dobrych dziesięciu lat na wszelkie okazje i zawsze się udaje. ale ostatecznie jednak postanowiłam skorzystać z usług kosmetyczki, ze zwykłej oszczędnośći. żeby zrobić trwały makijaż na całą noc musiałabym zakupić sporo d....reli, które koszują kosmicznie, chociażby podkład pod cienie i utrwalacz czy jak mu tam pod puder, o pomadce trwałej nawet nie wspominam. W ostatecznym rozrachunku zdecydowałam się na kosmetyczkę.

Offline koralik

• forumowicz
moje....65 dni!?!
« Odpowiedź #5 dnia: 1 Lipca 2005, 08:17 »
no dobra...jakie kosmetyczki w sgtargdzie zrobia mi trwały makijaz i ile to w ogóle kosztuje??

Offline olimpx
  • użytkownik
  • **
moje....65 dni!?!
« Odpowiedź #6 dnia: 1 Lipca 2005, 08:37 »
Cytat: "koralik"
no dobra...jakie kosmetyczki w sgtargdzie zrobia mi trwały makijaz i ile to w ogóle kosztuje??

Ja mialam w Tesco w salonie urody J.Sobolewskiej - kosztował 30 zł, bez próbnego ale byłam bardzo zadowolona( moge przeslac ci pare fotek)  , poza tym idealnie przetrwal przez cala noc. Fajny makijaz robia tez w gabinecie kosmetycznym  Izabell w Bertim, cena tez kolo 30zl.

Offline Julia
  • Chuck Norris
moje....65 dni!?!
« Odpowiedź #7 dnia: 1 Lipca 2005, 08:51 »
Ceny bardzo zachęcające :) .

Offline koralik

• forumowicz
moje....65 dni!?!
« Odpowiedź #8 dnia: 1 Lipca 2005, 12:05 »
no fakt, ceny nie sa wygórowane...mhm,,,chyba sie powznie zastanowie....

a tymczasem - bukiecik, taki mniej wiecej jakbym chchiał miec...

no taa,  a jak sie wkleja obrazki?? ide poczytac, chyab gdzie  s to widzialm...

no nie umiem, nie dam rady:( wszystko mam na kompie...ja ładnie prosz- help:)[/img]

Offline martulka

• Chuck Norris
  • 2+2+2=nasza rodzinka :)
  • data ślubu: 18-06-2005
moje....65 dni!?!
« Odpowiedź #9 dnia: 6 Lipca 2005, 19:33 »
Oto zdjęcie Koralik w sukni

a to bukiet jaki by chciała mieć

Offline Julia
  • Chuck Norris
moje....65 dni!?!
« Odpowiedź #10 dnia: 6 Lipca 2005, 19:46 »
Koralik, czy to salon w Stargardzie? Bo jako mogę skojarzyć z żadnym szczecińskim? Sukienka delikatna i skromna, pasuje do Ciebie :D . Bukiet wydłużony jak najbardziej-''wyciągnie'' Cię optycznie w górę. Miło zobaczyć Twoją buźkę :) .

Offline gargamelcia
  • użytkownik
  • **
moje....65 dni!?!
« Odpowiedź #11 dnia: 6 Lipca 2005, 21:53 »
suknia bardzo ładna  ;-)  , a do innych forumowiczek powiem tylko ze koralik na live jest ładniejszy, bo ma bardzo ładny kolor rudawych włosków i są długie i ma ładniejszą gębule(choć tu też nie wyszła oczywiście źle, tylko jakoś takoś inaczej) , i rozmawiałam z koralik tylko raz- ale powiem wam ze ma dziewczyna główkę na karku (tak z rozmowy mi się wydaje)  więc 100% zaznaczam że forumowiczka z niej  :ok:   :D

Offline Agnieszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.08.2005
moje....65 dni!?!
« Odpowiedź #12 dnia: 6 Lipca 2005, 22:03 »
Sukienka bardzo ładniusia, ale z tego co pamiętam to chyba
będzie jeszcze bardzie ściągnięta w talii....a wtedy będzie  :ok:

Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę,ja o Twoje zdrowie najgoręcej proszę.Ja jestem przy Tobie od pierwszego grama,Tyś mój świat cały,a ja...Twoja mama..

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
moje....65 dni!?!
« Odpowiedź #13 dnia: 6 Lipca 2005, 22:11 »
Naprawdę przemiłą twarz masz "nasz" Koraliku  :D
Sukienka też bardzo ładna - i na pewno w dniu ślubu - kiedy dojdą jeszcze dodatki - będziesz wyglądać prześlicznie  :D

Offline demka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25 grudnia 2005
moje....65 dni!?!
« Odpowiedź #14 dnia: 6 Lipca 2005, 22:35 »
Koralik bardzo ładna jesteś :D
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline gargamelcia
  • użytkownik
  • **
moje....65 dni!?!
« Odpowiedź #15 dnia: 6 Lipca 2005, 22:55 »
i ja też to jeszcze raz potwierdzam.... tylko byście zobaczyły dziewczyny ten rudy kolor włosków.... ładniutki   :D

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
moje....65 dni!?!
« Odpowiedź #16 dnia: 6 Lipca 2005, 23:05 »
Miło Cię zobaczyć! :) Masz sympatyczną buźkę!
Sukienusia bardzo delikatna i skromna.
Na pewno w tym wielkim dniu będziesz pięknie wyglądać!

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077

Offline koralik

• forumowicz
moje....65 dni!?!
« Odpowiedź #17 dnia: 7 Lipca 2005, 08:08 »
dziekuję MArtulka za umieszczenie zdjęć :skacza:
dziekuję wam dziewczyny
 za miłe słowa :i_love_you:  a taki ze mnie rudzielec... :luzak:  dziekuję za podniesienie mnie na duchu, co nie wygląam jak ta beza:) tylko wiecei- troche tu wyszłam , noo taka mine mam troch e niewyraźną, ale nic, na ślubie bedę suszyć zeby aż mi wyschną!!!

najważniejsze jest to że sukienka jest z małymi niebieskimi różami, a ja od ponad roku mam fazę na niebieski...tylko tu pani na próbe wprowadziła koło w sukienke( bez dodatkowej halki z kołem) i to koło nie było kołem tylko jajem- tak że z przody byłam szrsza niż z boku...ale nie bedę sie spierać - duża jestem i nie przeszkadza mi to:)

to jest salon w Stargardzie, na warzywnej..maja fajne nowe kiecki, jest taka jedna- całą niebieska, śliiiiiczna!!!!!!ale w rozmiarzze chyba 38...wiec coż...
tylko jeśli chodzi o wiazanke to chce jasnoniebieskie różę, są w ogóle takie??
wczoraj bylismy na nauce ogólnej w poradnictwie rodzinnym, nudno było muszę przyznać, pani nie potrafiła skupić na sobie uwagi, a jej głos działal usypiająco...umówiliśmy sie  na nauki indywidualne, które sa 2...dzis zaczynamy nauki ogolne z proboszczem, któłrych jest  4...no i jeszcze 2 spowiedzi i mozna brać ślub!!!!!!!!!!

Offline Magula
  • bywalec
moje....65 dni!?!
« Odpowiedź #18 dnia: 7 Lipca 2005, 23:41 »
ładnie wygladasz, masz to coś!!! ciesze sie że przygotowania ida po twojej mysli! :D

Offline koralik

• forumowicz
moje....65 dni!?!
« Odpowiedź #19 dnia: 8 Lipca 2005, 08:23 »
dzieki:)
walcze z zaproszeniami, mam 3 wzory...w sumie one podobne do siebi, ale dzis pokaze je rodzicom i jeszce tesciom, zobaczymy który wzór przejdzie...wkładki z nazwiskami mam już podrukowane, tylko trzeba wybrać "opakowanie"
:)

Offline koralik

• forumowicz
moje....65 dni!?!
« Odpowiedź #20 dnia: 11 Lipca 2005, 08:18 »
czasu, czasu!!! wiecej czasu!!!!

Offline gargamelcia
  • użytkownik
  • **
moje....65 dni!?!
« Odpowiedź #21 dnia: 12 Lipca 2005, 12:57 »
Koralik gdzie jestes?? z Twoich postów wynika ze biegasz i załatwiasz , tylko bez nerwów będzie ok :!:  pomyślnych wiatrów w załatwianiu zyczę i miłego dzionka  :id_juz:

Offline koralik

• forumowicz
moje....65 dni!?!
« Odpowiedź #22 dnia: 14 Lipca 2005, 08:12 »
gargamelcia

oj racja racja, doba to mało;)
dzis jade do  swojej sali, pogadać o menu, kucharkach, kelnerkach, ile balonów trzeba, jak beda stały stoły....
w miedzyczasie robie zaproszenia- staneło na tym że wszystkie beda ciemnoniebieskie, ale kazde bedzie sie odrobine roznilo- kwiatek tu kwiatek tam, wzór tu albo tam.. tak żeby podkreślić że dla każdego gościa jest indywidualne zaproszenie robione specjalnie dla niego..
a jutro troche przyjemnosci- jedziemy po pracy na weekend nad morze...wiec nic nie bede robic w zwiazku ze śłubem...
na przyszły tydzien umówiłam sie z mama że idziemy szukac bucików i jakiegoś fajnego stroju na dzien po ślubie..no, zobaczymy jak bedzie;)

Offline gargamelcia
  • użytkownik
  • **
moje....65 dni!?!
« Odpowiedź #23 dnia: 14 Lipca 2005, 10:52 »
hej, nio to cieszę się że wszytsko idzie po Twojej myśli, pomysł z zaproszeniami - bardzo fajny, bo nie kupuję się hurtowo tylko goście czują że są naprawdę zaproszeni a nie z obowowiązku ( chyba załapiesz o co mi chodzi) nio ale nie wszyscy mają taką smykałkę plastyczną ( patrz: ja) , no nic kończę swoje bajdurzenie i życzę miłego leniuchowania nad morzem i odstresowania się przed ślubikiem.
pozdrawiam  :D  :D  :D

[/url

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
moje....65 dni!?!
« Odpowiedź #24 dnia: 14 Lipca 2005, 13:01 »
Hmm, to ja dolepię takie z niebieskim, myślę że mogą to być naturalnie niebieściutkie chabry, których jest teraz pod dostatkiem a pewnie ładnie się skomponują z różami tylko konkretnego przykładu nie znalazłam :?

tu delikatna błekitna wstążeczka

albo wiszący, długi

Offline Akna74
  • użytkownik
  • **
moje....65 dni!?!
« Odpowiedź #25 dnia: 14 Lipca 2005, 13:05 »
Maja sliczne te wiazanki;-) mnie tez beda pasowały bo tez szukam czegos z niebieskim do pasów meza na garniturze :lol:
Ania

Offline demka

• Chuck Norris
moje....65 dni!?!
« Odpowiedź #26 dnia: 14 Lipca 2005, 13:07 »
Faktycznie wiazanki są przeurocze :D
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline koralik

• forumowicz
moje....65 dni!?!
« Odpowiedź #27 dnia: 15 Lipca 2005, 08:07 »
dzieki za bukieciki;)
wlasnie cos takiego chce miec- w wersji wiszącej, własnie najlepiej białe i jasnoniebieskie różę...czy możecie poleicic mi dobra kwiaciarnie w /Stargardzie??
a właśnie!! dziewczyny ze Stargardu!! gdzie zamówić tort??co polecacie? czekam na znaki;)
a na razie uciekam nad morze- bede tu w poniedziałek rano:) miłego weekendu wszystkim :skacza:

Offline demka

• Chuck Norris
moje....65 dni!?!
« Odpowiedź #28 dnia: 15 Lipca 2005, 11:30 »
zapytaj Mai ona napewno Ci pomoże...
albo przeszukaj wątki z kwiatami gdzies przeczytałam, że Maja za zestaw kwiatów nie dała zbyt dużo a był przeuroczy :D
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline koralik

• forumowicz
moje....65 dni!?!
« Odpowiedź #29 dnia: 19 Lipca 2005, 09:13 »
walcze z zaproszeniami:) jeszcze kilanaście mi zostało , myłśe że jeszcze w tym tygodniu wszystkie już pójdą do ludzi- i wyśłe i rozwieziemy:)

muszę gdzieś kupić serwetki, takie wiecei bawełaniane , co ładnie złożone leżą na talerzach i czekaj na  gości...gdzie/?? do szczecina cholera nie mam czasu jechac..ale jeśli inaczej nie można, to pojade...czy dostane to w tym sklepie co tam łśubne różne ozdoby są na Kolumba( dobrze pamietam ze to kilka metrów od stacji PKP)??

wymyśliłam sobie że na stole bedzie przez środek leżałą wstęge, no wiecei kawał materiału...niebieski na białym obrusie..tylko go jeszcze muszę kupic...i kwaity, do ozdoby stołu, nie beda w wazonikach tylk hce takie ...takie jakby bukiety kwaiatów, a od nich w obie strony stołu wzdłuż, takie położone zielone, może  coś...takie cóś mi chodzi po głowie..mam nawet wydrukowane co by pokazać w kawiacirani do której musze sie w końcu udać...

dziewczyny ze stargardu- ktoś wie czy fajnie robia makijaż  u fryzjera na  limanowskiego? zaraz po lewj stronie, w nowym budynku koło szkoły 2 i 3...zapisze sie na próbny bo z makijażem to nie żarty...