Witaj

Moja koleżanka miała tam wesele ok. 1,5 roku temu, ja sama zaś byłam gościem

Sala oczywiście pierwsza klasa jedzenie też (choć niezbyt dużo) no i właśnie wszystko byloby pięknie gdyby nie właściciel.
W tym roku sama stanęłam przed wyborem sali i gdyby nie relacja mojej koleżanki z tamtego opkresu chyba bym się zdecydowala na tą salę. Myślałam że przesadza że może trafiła na jego zły humor albo sama miała zły dzień ale nie.
Nie spodobały nam sie osobiście podczas wizyty w tym lokalu dwie rzeczy:
Po pierwsze we wstępnej umowie jest jakaś dodatkowa opłata za zespół muzyczny żeby mógł grać. ZAIKS czy cos takiego czego nie mamy przy obecnej sali. Po drugie jedzenie - nie ma za dużego wyboru w menu - wszystko z góry prawie narzucone , no i napoje ..... w cenie przewiduje na 1 osobe ok 1 litra napojów na całą noc co oczywiście jest nie do przyjęcia no a za każdą kolejną butelkę trzeba zaplacić więc nie wiadomo ile by tego po wszystkim wyszło
Po trzecie z relacji kolezanki jest humorzasty i zmienia często zdanie wiec najlepiej trzeba do niego krótko zwiężle i na temat o czym sie przekonalismy- był oschły i nie za bardzo dało się z nim dyskutować. Nic za dużo nie chciał powiedzieć takie miałam wrażenie
No ale były i zaletey - dla mnie jedna z najładniejszych sal w okolicy, nocleg na miejscu, pewnie dla co poniektórch sypialnia dla świeżo upieczonych małżonków na miejscu
No ale wygląd to nie wszystko, jedzenia braknąc nie może a trafić w dzień naszego ślubu na podły nastrój własciciela zdecydowały że zrezygnowaliśmy z tej sali
No ale to tylko moje odczucie
pozdrawiam