Autor Wątek: Studia a dziecko  (Przeczytany 9143 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kaniaaa
  • nowicjusz
  • *
Studia a dziecko
« dnia: 1 Września 2015, 20:33 »
Czy da się pogodzić studia, dom i dziecko, jak sobie radzicie? Warto zdecydować się na takie studia - zdrowie-publiczne?
« Ostatnia zmiana: 1 Września 2015, 21:15 wysłana przez Maja »

Offline doksik86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06.09.2014
Odp: Studia a dziecko
« Odpowiedź #1 dnia: 1 Września 2015, 20:36 »
Zdaje się, że próbujesz coś zareklamować ;)
Da się, a takie studia...niewiele dają ;)

Offline annaann
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2014.12.25
« Odpowiedź #2 dnia: 14 Września 2015, 19:01 »
wszystko da się połączyć trzeba tylko odpowiednio się zorganizować. Mojej przyjaciółce z małym półrocznym dzieckiem udało się skończyć studia MBA we Wrocławiu. Miała ustawione grafik z mężem i obiema babciami kto kiedy zajmuje się dzieckiem. Gdy miała jakieś kolokwia lub musiała uczyć się do egzaminów też pomagał jej mąż czy rodzina. Studia skończone zanim dziecko zaczęło chodzić do przedszkola i zauważać że nie mam mamy w weekendy. Oczywiście bez pomocy rodziny czy znajomych pewnie by się nie udało ale zawsze warto spróbować i zrezygnować niż nie spróbować i żałować całe życie
« Ostatnia zmiana: 14 Września 2015, 19:27 wysłana przez Maja »

Offline kmorawka
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 21.01.2010
« Odpowiedź #3 dnia: 18 Września 2015, 10:22 »
Wszystko da się pogodzić, jeżeli potrafisz odpowiednio zorganizować sobie czas.

Offline Kubkowa
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 24.04.2012
  • Ślub w: Sopot
« Odpowiedź #4 dnia: 13 Maja 2016, 14:21 »
Z tego co zauważyłam to wykładowcy bardziej na luzie podchodzą do młodych matek, są mniej wymagający. U mnie nie było problemu by przesunąć godziny egzaminów właśnie ze względu na maleństwo.

Offline ama90

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 18.08.2017
  • Ślub w: Czarny Las
« Odpowiedź #5 dnia: 24 Czerwca 2016, 15:27 »
To wszystko zależy, jeśli masz wsparcie ze strony otoczenia to myślę, że jest to możliwe. Ale jeśli nie masz nikogo do pomocy to może być ciężko... Próba pogodzenia tak wielu obowiązków szybko odbiłaby się na zdrowiu...
'And, when you want something, all the universe conspires in helping you to achieve it.' <3

Offline kmorawka
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 21.01.2010
« Odpowiedź #6 dnia: 28 Maja 2017, 14:46 »
da się pogodzić, ale łatwe to na pewno nie jest. przede wszystkim będziesz potrzebować rodziny, która w sytuacjach patowych ci pomoże

Offline bernatka
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #7 dnia: 6 Czerwca 2018, 08:44 »
ja się zastanawiam nad studiami podyplomowymi, ale sama nie wiem na jaki kierunek się zdecydować,jak przeglądam oferty pracy to sporo jest takich związanych z mediami społecznościowymi i zastanawiam się czy w tym kierunku nie iść, znacie jakieś ciekawe kierunki z tym związane?

Offline oewsb
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 02.06.2018
  • Ślub w: Warszawa
« Odpowiedź #8 dnia: 11 Lipca 2018, 19:12 »
Witam! Bernatka, studia podyplomowe na kierunkach związanych z mediami społecznościowymi (np. Social Media i zintegrowany marketing internetowy czy Menedżer social media. Budowanie marki przedsiębiorstwa w mediach społecznościowych) znajdziesz w ofercie oddziałów Wyższej Szkoły Bankowej. Zapraszma Cię po wiecej informacji na stronę LINK USUNIETY Tutaj zapoznasz sie także z warunkami rekrutacji. Dodam, że zapisując się na studia do 10 sierpnia możesz zaoszczędzić 600 zł: 300 zł dzięki zniżce w czesnym oraz 300 zł dzięki zwolnieniu z opłaty wpisowej. Zapraszam!

« Ostatnia zmiana: 11 Lipca 2018, 20:04 wysłana przez ~Ania~ »

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
« Odpowiedź #9 dnia: 29 Sierpnia 2018, 07:05 »
Super kierunek studiów! Można po nim niezłą pracę dostać, np. spamowanie na forach :)