Pracowalam w jednym przed wyjazdem, przez piec lat. Moge polecic z czystym sumieniem. Wciaz sie doksztalcaja i stosuja najnowsze metody. Jak przyjezdzam, wciaz do nich zagladam. Polecam szczegolnie szefowa - Sylwia Farfal- Kalucka. Gabinet znajdziesz sobie po jej nazwisku
Ja jak jestem w PL korzystam z uslug Esteticon na ul. Jagiellonskiej.
Cytat: Edzia w 1 Lutego 2018, 00:27Ja jak jestem w PL korzystam z uslug Esteticon na ul. Jagiellonskiej.Własnie dzis tam bylam
Cytat: Zoya w 2 Lutego 2018, 23:08Cytat: Edzia w 1 Lutego 2018, 00:27Ja jak jestem w PL korzystam z uslug Esteticon na ul. Jagiellonskiej.Własnie dzis tam bylam Tez sie musze zapisac. Robilas to co ostatnio?
Cytat: marta082008 w 31 Stycznia 2018, 23:28Pracowalam w jednym przed wyjazdem, przez piec lat. Moge polecic z czystym sumieniem. Wciaz sie doksztalcaja i stosuja najnowsze metody. Jak przyjezdzam, wciaz do nich zagladam. Polecam szczegolnie szefowa - Sylwia Farfal- Kalucka. Gabinet znajdziesz sobie po jej nazwisku a moglabym sie najpierw Ciebie na PW poradzic, skoro jestes "po fachu"?
Cytat: Kasia* w 2 Lutego 2018, 11:18Cytat: marta082008 w 31 Stycznia 2018, 23:28Pracowalam w jednym przed wyjazdem, przez piec lat. Moge polecic z czystym sumieniem. Wciaz sie doksztalcaja i stosuja najnowsze metody. Jak przyjezdzam, wciaz do nich zagladam. Polecam szczegolnie szefowa - Sylwia Farfal- Kalucka. Gabinet znajdziesz sobie po jej nazwisku a moglabym sie najpierw Ciebie na PW poradzic, skoro jestes "po fachu"?Jasne, tyle tylko, ze ja juz w tym nie siedze od 6 lat pewnie troche wypadlam z obiegu
Dzuewczyny ma ktoras z was zalozona wkladke levosert?Czy majac wkladke anty jakakolwiek byle hormonalna odczulyscie przyrost wagi?Jakie macie skutki uboczne?Ps. Nue moge znalesc watku o antykoncepcji no i tu wuekszy odbior.. chyba..
Haha Vivka, niestety Ja po mirenie też nie odczułam wzrostu wagi NA SZCZĘŚCIE Za to mam wrażenie, że przez krążki przytyłam, tzn zebrałam dużo wody... :/ albo po prostu przytyłam ale jest na co zgonić