0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Ania a jakim samochodem jechał?bo ja jeszcze nic nie wybrałam i zastanawiam gdzie lepiej jechać z Bydgoszczy, czy do Poznania czy do Trójmiasta
http://neo-tools.com/grupy/klucze-nasadowe/zestawy-kluczy-nasadowych.html?SID=vi1sp4tir7p0ectin29ooqvkm4Moj mowi ze jednak neo lepszejakosciowe
Mysia a mój jechał i był zachwycony. Ja kupiłam przejazd na torze głównym w Poznaniu, jechał z instruktorem obok. Także nic się nie bój
Cytat: Vivka w 16 Listopada 2017, 08:17Ania a jakim samochodem jechał?bo ja jeszcze nic nie wybrałam i zastanawiam gdzie lepiej jechać z Bydgoszczy, czy do Poznania czy do TrójmiastaOf course, że do Poznania Mąż na jazdę, a wy z małą do nas na kawkę
Ja kiedyś mojemu mężowi kurs u Podkalickiego wykupiłam. Zadowolony był. Autem rajdowym jechał.
Ania nikt Ci nie da TAKIEGO auta żebyś jechała sama
Resorak, breloczek, karty "Piotruś", małe puzzle, piłki-kauczuki, piłki dmuchane takie plażowe (kupiłam po 5zł na all), metalowy piórnik, kredki, ołówki.U mnie hitem były karty Piotrusia i breloczek z piłką nożną.
Nie, no to co ja wybralam to ma sam jechac wlasnie "Jazda za kierownica..." no to chyba nie posadza go obok? Wscieklabym sie nieziemsko.
Jeszcze kupuje dribiazg do paczek lub dla rodzensrwa rakie ukladanki typu waz. Taka kostka rubiks ale ze mozna rozne wzory ulozyc, takie gumowe lapki ala glut ochyda ale dzieciaki to niestety lubia
Cytat: ~Ania~ w 16 Listopada 2017, 09:31Ania nikt Ci nie da TAKIEGO auta żebyś jechała sama Nie prawdę mówisz Bo mój mąż jechał sam Ale nie z tych wszystkich pakietów prezentowych itp.