Nie lubie sie na zdjeciach , dlatego mam ich malo :
Wyprzedzajac wasze pytania , postaram sie strescic historie dlaczego.
W pierwszej ciazy przytylam strasznie duzo , przyznaje sie bez bicia ze z wlasnej glupoty , przez 2 lata dochodzilam do wagi z przed .
Jak zaszlam w 2 ciaze , wiedzialam co moze sie stac jak nie bede sie pilnowac , wiec staralam sie jesc zdrowo itp , przytylam duzo , ale nie tak jak w 1 ciazy .
Jak urodzilam mala , nie moglam isc na diete , bo przy porodzie stracilam duzo krwi , mialam pelno komplikacji , anemie itp
Po 4 miesiacach ginekolog zaproponowal mi zastrzyk antykoncepcyjny , stwierdzil ze to swietne rozwiazanie dla mnie , ufalam mu prowadzil moja ciaze , i wszystko bylo ok .
Ale mimo staran kg nie lecialy , bylam u niego po 3 miesiacach , opwowiedzialam wszystko , ale on stwierdzil ze wszystko jest ok i teraz bedzie juz tylko lepiej .
Dostalam 2 zastrzyk i zazela sie jazda , waga podskoczyla okropnie , mino diet i cwiczen , znow zglosilam sie do niego , ale on twierdzil ze jest ok .
Zmienilam lekarza , zrobil mi wszystkie badania , i okazalo sie ze zastrzyk nie jest dla mnie wskazany , przez ostatni rok staralam sie pozbyc zlych hormonow , przyjmowlam leki itp
Teraz bede miala badania kontrolne , i jestem ciekawa czy dostane zielone swiatlo na jakas antykoncepcje , i czy juz jest wszytko ok
Znalazlam dobrego dietetyka , ale mozemy dopiero cos zaczac jak dostanie aktualne badania .
Dzis dzwonilam do lekarza zmienic date badan i bede do niego szla w czwartek , to w poniedzialek odbiore wyniki i jeszcze przed feriami spodkam sie z dietetyczka .