Autor Wątek: M jak miłość  (Przeczytany 34984 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
M jak miłość
« Odpowiedź #30 dnia: 12 Września 2006, 16:40 »
Cytat: "groszek"
Macie rację- nie popisali się w tym odcinku...  

a już sie martwiłam, ze coś ciekawego mi wczoraj umknęło

Cytat: "groszek"
Ciekawe, co będzie dziś

noooo :mrgreen:
a potem Na wspólnej
i Magda M

hmm...normalnie uczta kinomana  :P

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2006-10-07
M jak miłość
« Odpowiedź #31 dnia: 12 Września 2006, 16:58 »
Ja uwielbiałam Gotowe na Wszystko. M jak Miłość kiedys wiecej oglądałam, teraz zapominam i szczerze to nawet mi sie nie chce bo nudny się zrobił straznie! Gośka ciągle zapłakana, nie wie co z życiem zrobi, chyba niedługo popełni samobójstwo... Marta to już całkiem zanudza, już nie wspominając o Magdzie i jej perypetiach.... Poza tym to raczej nie ogladam seriali. Czasem jak już nie ma co robić to coś tam oglądnę, wystarczy ze dwa odcinki raz na pół roku a i tak się wie o co chodzi :) najgorsza jest chyba "Pierwsza miłość" czy jakoś tak... Typowy "wenezuelski" serial :) Najlepsza jest Kinga która w jednym odcinku 100 razy potrafi powiedzieć "Kubuś"... :) Niezłą śmiechawkę miałyśmy z kumpelami z pracy z tej Kingi :) Magdy M nigdy nie oglądałam. Modę na sukces uwilbiała moja babcia, pamiętam jak oglądała jak była jeszcze zdrowa a już 8 lat nie żyje i jeszcze 1,5 roku chorowała... Raz na rok obejrzy się jeden odcinek i wiadomo o co chodzi  :D

Offline skarbek
  • bywalec
  • data ślubu: październik 2007
M jak miłość
« Odpowiedź #32 dnia: 12 Września 2006, 18:53 »
No "Gotowe na wszystko" to super serial szkodaz,że juz nie ma. A wracajac do "M jak m..."to wczoraj się uśmiałam z Hanki...ona jest taka naiwna.Myśli,że jak poprosi rywalkę o pomoc i powie że ufa mężowi, to nic sie złego nie wydarzy.Dobrze,że to tylko serial bo mam nadzieję ze takich naiwnych kurek to tak naprawdę nie ma :wink:  
"Dzis też bym Cię wybrała"2007

Offline skarbek
  • bywalec
  • data ślubu: październik 2007
M jak miłość
« Odpowiedź #33 dnia: 12 Września 2006, 18:55 »
A ogolądam jeszcze(a raczej oglądałam)"Zagubionych" teraz juz nie oglądam bo widziałam cała 2 serię.Mogę Wam tylko powiedzieć żeby nie psuć zabawy, ze takich pierdoł to juz dawno nie widziałam.I nie liczcie,że coś sie w końcu wyjaśni :lol:  
"Dzis też bym Cię wybrała"2007

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
M jak miłość
« Odpowiedź #34 dnia: 12 Września 2006, 19:10 »
Ja oglądam "M jak miłość" chociaż muszę przyznać, że robi się to coraz nudniejszy serial...
A co do "Zagubionych" to mam odmienne zdanie niz Skarbek - podobała mi się 1 seria, podobała 2 i ...nic dziwnego, że się nic nie wyjaśniło, ponieważ jest jeszcze 3 seria!

Offline Julia
  • Chuck Norris
M jak miłość
« Odpowiedź #35 dnia: 12 Września 2006, 19:51 »
Z " M jak miłość" to się robi M jak monotonia :wink: , chyba brakuje już scenarzystom pomysłów

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
M jak miłość
« Odpowiedź #36 dnia: 13 Września 2006, 08:26 »
Nie oglądałam wczoraj, AMgdy też widziałam tylko połowę - nie miałam czasu. Lost-ów ogląda małż, jeszcze trochę i sam będzie lost :mrgreen: oni dają po 2 odcinki na raz :evil:

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
M jak miłość
« Odpowiedź #37 dnia: 13 Września 2006, 08:34 »
ehhh a ja wczoraj nie zalapalam sie ani na M jak m, ani na Magde M (same M M M) :shock: bo z Narzeczonkiem  sie prztulalam :oops:  chlewcia mam nadzieje ze nic mnie nie opuscilo ciekawego! Magde sobie sciagne ale M jak m.. to bede o jeden odcinek stratna...co za strata :wink:  :mrgreen: .

A co do Lostow to pierwsza serie obejzalam na kompie chyba w 3 dni bo bylam chora a drugiej do tej pory nie skonczylam bo mi sie z leksza znudzila :(
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
  • data ślubu: 29.12.2007
M jak miłość
« Odpowiedź #38 dnia: 13 Września 2006, 08:36 »
Ja ogladalam wczoraj magde lezac w lozeczku z Misiem i pijac piwko.

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
M jak miłość
« Odpowiedź #39 dnia: 13 Września 2006, 08:42 »
M jak m... powtarzają, chyba w weekendy - kiedyś tak było :roll:

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
M jak miłość
« Odpowiedź #40 dnia: 13 Września 2006, 08:52 »
O 16:30 lub 17:30 jakos tak. W niedziele.

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
M jak miłość
« Odpowiedź #41 dnia: 13 Września 2006, 09:06 »
Cytat: "Maja"
M jak m... powtarzają, chyba w weekendy

hmmm musze przejzec program tv i moze uda mi sie nadrobic te zaleglosci :)

Offline Kasia*

• Chuck Norris
M jak miłość
« Odpowiedź #42 dnia: 13 Września 2006, 09:09 »
Cytat: "anusiaaa"
wczoraj nie zalapalam sie ani na M jak m, ani na Magde M

nic specjalnego nie prezgapiłaś, jak obejrzysz następny odcinek to i tak będziesz w te :wink: macie
Wszyscy mówią mi - kiedyś przyjdą lepsze dni, ktoś na dobre zmieni mnie, czekam na ten dzień

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
M jak miłość
« Odpowiedź #43 dnia: 13 Września 2006, 11:24 »
To ja daję streszczenia wczorajszego i 2 następnych odcinków M jak miłość

Wtorek 12 września
odcinek 427
Agnieszka zachowuje się grzecznie, poprawiła się też w nauce. Wygląda na to, że pomogły jej regularne wizyty u psychologa. W nagrodę Paweł z Teresą kupują jej świnkę morską. Grażyna dowiaduje się, że podczas jej nieobecności w pracy została zwolniona. W efekcie decyduje się zająć kampanią Mostowiaka. A w Lipnicy Peter proponuje, by pracowała właśnie dla niego. Grażyna jednak odmawia. Marta prosi Kingę i Piotrka, żeby zaopiekowali się Anią. Bawiąc się z małą, Kinga wyznaje mężowi, że sama też chciałaby mieć dziecko. Bożena, żona Ediego, prosi Małgosię o pomoc - podejrzewa, że mąż ją zdradza. Śledząc Ediego, Małgosia odkrywa, że jej wspólnik potajemnie spotyka się z Grzegorzem

Poniedziałek 18 września
odcinek 428
Grażyna towarzyszy Markowi na każdym kroku: mówi, jak powinien się ubierać, jak zachowywać w czasie rozmów z wyborcami. Tymczasem Hanka wyjeżdża na egzaminy do Warszawy, gdzie spotyka się z Jolką. Ewa prosi Cholakową, by zaopiekowała się Olą. Pod jej nieobecność do domu przychodzi Nowicki. Chce przeprosić Janinę za swój ostatni wybuch. Cholakowa każe mu wyjść. Kinga - w tajemnicy przed przyjaciółką - spotyka się z ojcem Madzi. Uświadamia mu, jak bardzo jego córka czuje się nieszczęśliwa. Madzia z Kingą idą na babski wieczór do Marzeny. Madzia wyznaje koleżankom, że chce zostać wolontariuszką.

Wtorek 19 września
odcinek 429
Zbliża się dzień wyborów sołtysa. Mostowiakowie bardzo starają się zachować spokój. Marzena prosi Madzię, by kryła ją przed bratem i mówiła, że poszły razem na zakupy. Naprawdę jednak Marzena chce się spotkać ze Sławkiem. Wieczorem okazuje się, że dziewczyna nie wróciła do domu. Kuba robi Madzi wymówki. Boi się, że Sławek na nowo wciągnie Marzenę w narkotyki. Kinga, idąc za radą Piotrka, rozmawia z Martą o kłopotach i radościach związanych z macierzyństwem. Maria podsłuchuje w przychodni rozmowę Kotowicza z Rogowskim - lekarze zastanawiają się, czy nie zwolnić Nowickiej. Zduńska jest tym oburzona.

Offline demka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25 grudnia 2005
M jak miłość
« Odpowiedź #44 dnia: 13 Września 2006, 15:18 »
odcinek 430

Marzena po dwóch dniach wraca do domu. Wyznaje bratu, że odwiozła Sławka do Monaru. Zapewnia, że żadne z nich nie wzięło narkotyków. Edi sypia w firmie, bo żona wyrzuciła go z domu. Musi sprzedać samochód, ale nie może się na to zdobyć. Małgosia z Izą zmuszają go, by odwiózł samochód do dealera. Przekonują Bożenę, by zgodziła się na powrót męża. Grzegorz przywozi Małgosi z Paryża ubrania z kolekcji znajomej projektantki. Pełna uroku Grażyna jest w Lipnicy wielką atrakcją. Stefan wyjeżdża z Elką do Niemiec. Simona zostaje w Grabinie.

odcinek 431

Teresa choruje na grypę. W pubie Kaśka odnosi się do Grażyny z coraz większą niechęcią. Za to Hanka ogłasza, że absolutnie ufa Markowi. Grażyna wyznaje Mostowiakowi, że straciła pracę. Marta przyjeżdża na kilka dni do Grabiny. Lucjan przyjmuje pomocnika do pracy w gospodarstwie. Madzię odwiedza ojciec. Córka mówi mu, że zostanie wolontariuszką Polskiej Akcji Humanitarnej. Marszałek senior żali się, że żona zmusiła go, by został myśliwym. Dziewczyna prosi Kubę, by udzielił ojcu kilku lekcji strzelania.
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline redzia

• Gosia
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 02.09.2006
M jak miłość
« Odpowiedź #45 dnia: 13 Września 2006, 15:25 »
Groszku, a moze by tak zmienic tytul tej noweli :?:
Dziewczyny macie jakies propozycje :?:

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
M jak miłość
« Odpowiedź #46 dnia: 13 Września 2006, 15:57 »
Cytat: "demka"
Marszałek senior żali się, że żona zmusiła go, by został myśliwym. Dziewczyna prosi Kubę, by udzielił ojcu kilku lekcji strzelania.

:hahaha:    :hahaha:    :hahaha:    :hahaha:    :hahaha:    :hahaha:    :hahaha:    :hahaha:    :hahaha:    :hahaha:    :hahaha:    :hahaha:    :hahaha:    :hahaha:    :hahaha:    :hahaha:    :hahaha:    :hahaha:    :hahaha:    :hahaha:    :hahaha:    :hahaha:    :hahaha:    :hahaha:    :hahaha:    :hahaha:

Offline groszek
  • maniak
M jak miłość
« Odpowiedź #47 dnia: 13 Września 2006, 21:29 »
Wiecie, te odcinki wklejone przez ele, wcale nie sa lepsze od tych parodii wklejonych przeze mnie. Jak tak poczytać streszczenia, to ten serial obnaża całą swoją głupotę. Dlaczego ja to lubie ogladać?  :roll:

Offline Mariolka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23 kwietnia 2005 r.
M jak miłość
« Odpowiedź #48 dnia: 13 Września 2006, 21:49 »
"M jak miłośc" robi się coraz nudniejszy. Ale i tak oglądam.No i jeszcze"Na Wspólnej". I "Gotowe na wszystko jak leciały.Dobry serial.Magdy M nie oglądam.Nie mogę zdzierżyć Brodzikowej.Jest taka słodka,że czasem rzygać mi się chce.Serial nudny jak flaki z olejem.Co zasiądę do oglądania, to nie mogę dotrwać do końca.
"Dwie rzeczy są nieskończone:Wszechświat i głupota ludzka, chociaż przy tym pierwszym nie upierałbym się" A.Einstein

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
M jak miłość
« Odpowiedź #49 dnia: 14 Września 2006, 08:51 »
Ja bym chciała żeby Gotowe na wszystko dalej nadawali, to był super serial - obeje z małżem oglądaliśmy. Czasem jeszcze Rodzine Soprano, niektórzy bohaterowie są komiczni :wink: , szkoda tylko, że dają powtórki :roll: .

Offline Di

• Chuck Norris
  • Nat :)
M jak miłość
« Odpowiedź #50 dnia: 14 Września 2006, 10:15 »
Jest tez taki fajny serial  - a przynajmniej był na Poslacie - "Kochaj mnie, kochaj" ze Zborowskim i Anna Powierza. Dla mnie wypasik :)

Offline aneta_81

• Chuck Norris
  • Szczęśliwa, spełniona..
  • data ślubu: 22.07.2006
M jak miłość
« Odpowiedź #51 dnia: 14 Września 2006, 12:16 »
Moj maz jest przerazony, ze od wrzesnia znowu zaczely sie seriale...
na "M jak Mucha",jeszcze go namawiam ale na inne juz nie mam serca...
juz byl okres, ze ogladalam wszystko, co sie tylko pojawilo i marnowalam duzo czasu na te telenowele. Ale co tam .. moj ulubiony " M jak ..." bede nadal ogladac....

Offline AniaX
  • forumowicz
M jak miłość
« Odpowiedź #52 dnia: 14 Września 2006, 16:50 »
Cytat: "aneta_81"
byl okres, ze ogladalam wszystko, co sie tylko pojawilo i marnowalam duzo czasu na te telenowele.

Ja też pamiętam czasy bezrobocia kiedy oglądałam namiętnie "Brzydulę" na TVN i zaczynałam juz nawet łapać te niektóre brazylijskie zwroty ;) Faktycznie tasiemce wciagają, ale co tam dziewczyny - chyba mamy prawo do pobujania w innej rzeczywistości od czasu do czasu :)
Buziaczki  :)

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
M jak miłość
« Odpowiedź #53 dnia: 14 Września 2006, 17:41 »
Cytat: "AniaX"
"Brzydulę"

heheheh Brzydule to ja tez ogladalam, dobre brazylijskie kino :mrgreen:  :wink:

Offline AniaX
  • forumowicz
M jak miłość
« Odpowiedź #54 dnia: 14 Września 2006, 18:18 »
Cytat: "anusiaaa"

heheheh Brzydule to ja tez ogladalam, dobre brazylijskie kino

Dobre :) a jakie piękne zakończenie. Własnie to jest fajne  w telenowelach, że zawsze jest happy end :) a w real life bywa róznie. Więc nie czaimy się dziewczyny tylko ogladamy :) i pamiętajcie to żaden wstyd ;)

Offline Kasia*

• Chuck Norris
M jak miłość
« Odpowiedź #55 dnia: 14 Września 2006, 18:47 »
i pamiętajcie to żaden wstyd

raczej zabijacz czasu :wink:
Wszyscy mówią mi - kiedyś przyjdą lepsze dni, ktoś na dobre zmieni mnie, czekam na ten dzień

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
M jak miłość
« Odpowiedź #56 dnia: 14 Września 2006, 19:12 »
Cytat: "klaudia"
raczej zabijacz czasu

Zgodze sie z tym, bo kiedy Sebastian gra sobie na kompie w jakąś gierke to ja ogldam serile.

Offline AniaX
  • forumowicz
M jak miłość
« Odpowiedź #57 dnia: 15 Września 2006, 10:41 »
Cytat: "klaudia"
raczej zabijacz czasu Wink

Faktycznie z tym się zgodzę...ale seriale mają coś takiego w sobie, że jak ogladniesz 1 czy 2 odcinki to nie możesz się oprzeć pokusie zobaczenia 3. No cóż...wciagają....ale wolę takie uzaleznienie niż np. papierosy ;)

Offline groszek
  • maniak
M jak miłość
« Odpowiedź #58 dnia: 15 Września 2006, 19:23 »
Na pierwszych studiach ogladałam na stancji Palomę ;) "Ola Paloma" no i "Luz Maria"

Offline martulka

• Chuck Norris
  • 2+2+2=nasza rodzinka :)
  • data ślubu: 18-06-2005
M jak miłość
« Odpowiedź #59 dnia: 16 Września 2006, 13:45 »
Seriale rzeczywiście wciągają. Teraz na macierzyńskim oglądam "Modę na sukces" i nawet mój Tomek się wciągnął. Lubię też "Na Wspólnej", "Magdę M.", "Kryminalnych" i "Przyjaciół".