Autor Wątek: M jak miłość  (Przeczytany 34900 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
M jak miłość
« Odpowiedź #210 dnia: 11 Grudnia 2006, 13:58 »
MAGDA M Odcinek 45
Odcinek zaczyna sie... scena slubu! Tak, tego slubu z ktorego widzielismy zdjecia. Jednak ten slub okazuje sie... byc snem Magdy!! Potem Mariola rozmawia z Piotrem, ktory przyjezdza na nastepny dzien o 14. Wojtek informuje o tym Magde, ona mu nie wierzy i odjezdza samochodem, potem na miescie widzi wszedze motocykliste i jest zdezorientowana. Pod wplywem impulsu chce na nastepny dzien przebookowac bilety do Australii zeby uciec przed Piotrem. Filip jest podejzliwy i odradza tak szybki wyjazd. Na nastepny dzien Magda pakuje sie, zalatwia szybko wszystkie sprawy. Kiedy siedzi w swoim mieszkaniu z Filipem, dzwoni dzwonek do drzwi. Magda otwiera i widzi bukiet slonecznik ktory trzyma Piotr! Po krotkiej rozmowie Magda mowi ze jest zareczona i nie chce go widziec. Piotr zrezygnowany chodzi pomiescie i odwiedza znane nam dobrze miejsca, ktore wczesniej odzwiedzal z Magda. W miedzyczasie Filip jedzie do domu i mowi Magdzie ze nie chce z nia jechac, skoro ona chce uciec od Piotra. Na nastepny dzien, Magda wczesnie rano przyjezdza po Filipa i mowi mu ze chce z nim jechac. Pozniej w dzien, Mariola rozmawia z Piotrem w kancelarii, chce dostac od niej plytke, ktora Mariola wczesniej dala Magdzie. Mariola, zmieszana, umawia sie z nim o 6 na pl. Trzech Krzyzy. Piotr wychodzi i Mariola szybko jedzie do Magdy z plyta. Magda nie chce jej obejzec. Filip mowi jej, zeby jednak obejzala, wychodzi z mieszkania i czeka w samochodzie przed budynkiem. Magda oglada plyte... w miedzyczasie widzimy Piotra czekajacego w umowionym miejscu. Magda wychodzi z domu i na piechote kieruje sie w strone placu... i tak sie konczy odcinek!

Offline rajdowka

• Chuck Norris
M jak miłość
« Odpowiedź #211 dnia: 11 Grudnia 2006, 14:10 »
no to juz wiadomo.. chodzi o to ze takie zakonczenie jest dosyc niejednoznaczne. W piatkowym Dzienniku jest dosyc spory artykul na ten temat i jest napisane, ze zakonczenie zaskoczylo nawet sama ekipe..

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
  • data ślubu: 29.12.2007
M jak miłość
« Odpowiedź #212 dnia: 11 Grudnia 2006, 14:12 »
Cytat: "Maja"
tak sie konczy odcinek!

bardzo sie zdziwiłam ze tak sie skonczyl, a przeciez mial byc happy end a tu co? Przeciez nie bylo mowy o kolejnej serii.. troszke sie zezłosciłam..

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
M jak miłość
« Odpowiedź #213 dnia: 11 Grudnia 2006, 16:29 »
Przeciez nie bylo mowy o kolejnej serii.. troszke sie zezłosciłam..

łeeeee...ja też czuję sie zawiedziona ale coś mi tak nie pasowało z tym ślubem - że tak od razu we wszystkich gazetach to pokazywali a wiadomo - ostani odcinek chcieliby trzymać widza w niepewności

ale ja wolę oczywiste zakończenia...z resztą kolejnej serii nie miałabym siły juz oglądać  :|

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
M jak miłość
« Odpowiedź #214 dnia: 11 Grudnia 2006, 20:42 »
dzisiaj przeczytalam w Tele tygodniu ktory relkamuje świat seriali nagłowek "magda m:slub magdy to tylko sen.Kolejna seria"

Offline tylunia
  • You are my person brand of heroine
  • Chuck Norris
  • Ludzie mają pewną wspanialą ceche. Zmieniają się.
M jak miłość
« Odpowiedź #215 dnia: 12 Grudnia 2006, 00:08 »
szczerze to ja bym tam chciala koejna serie dlaczego nie  :mrgreen:  ale z Pawlem Malaszynskim :D

buziaki

[/url]

Offline tylunia
  • Chuck Norris
M jak miłość
« Odpowiedź #216 dnia: 12 Grudnia 2006, 00:11 »
a dzisiaj bylo fajnie na m jak milosc  :mrgreen:  jak Kuba sie rozebral oczywiscie skomentowalam ze przystojniak i sie jeszcze rozbiera i ze doktor artur jest calkiem calkiem i walnelam tekst w stylu Jak Sie Masz Dokrorku wrrrrr :mrgreen:  a moj R z rownie wielkiem usmiechem do mnie;" juz od dzisiaj nie ogladasz tego serialu" hehe fajnie bylo :lol: lubie jak sie tak troszeczke zlosci :mrgreen:

[/url]

Offline groszek
  • maniak
M jak miłość
« Odpowiedź #217 dnia: 12 Grudnia 2006, 08:15 »
O czym było wczorajsze M oprócz tego, że się Kubeusz rozbierał?

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
M jak miłość
« Odpowiedź #218 dnia: 12 Grudnia 2006, 08:58 »
Nie oglądałam, ale dzisiaj na pewno Magdę looknę :mrgreen: . W necie jest mowa o kolejnej serii, bo - jak oni to ujęli - nie zarzyna się kury znoszącej złote jajka. He he. To chyba wiosną będzie.

Offline redzia

• Gosia
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 02.09.2006
M jak miłość
« Odpowiedź #219 dnia: 12 Grudnia 2006, 12:10 »
Cytat: "tylunia"
jak Kuba sie rozebral oczywiscie skomentowalam ze przystojniak

Hihihi on mieszka w tej samej miejscowosci co moja babcia :D Moze zaczne ja czesciej odwiedzac :wink: hmmm, no ale i tak juz mam meza :D

A co do Magdy M, ten dzisiejszy odcinek to na serio juz ostatni :?: Czy za tydzien bedzie jeszcze jeden :?:

Offline Julia
  • Chuck Norris
M jak miłość
« Odpowiedź #220 dnia: 12 Grudnia 2006, 12:27 »
12.12 - ostatni odcinek tej serii.

Offline Julia
  • Chuck Norris
M jak miłość
« Odpowiedź #221 dnia: 12 Grudnia 2006, 12:42 »
To nie koniec Magdy M.
Powstaną kolejne odcinki popularnego serialu!
Choć dzisiaj TVN wyemituje już ostatni odcinek kultowej "Magdy M.", wielbiciele
serialu nie powinni wylewać łez. Ich modlitwy o kolejne części telewizyjnego
hitu zostały wysłuchane - jak dowiedział się "Super Express" ruszyły już prace
nad kolejną serią perypetii pięknej prawniczki Magdy Miłowicz.

Od dawna wiadomo było, że pomimo zapowiedzi, że to już koniec "Magdy M.", TVN
zastanawia się nad kontynuacją serialu.

Bardzo cenna kura
- Przecież nikt nie zarzyna kury znoszącej złote jajka! A serial wykreował
pewną modę, a nawet styl życia, i co za tym idzie, przyciągnął widzów (ostatnie
odcinki regularnie oglądało ponad 4 mln widzów!) oraz reklamodawców. Nie ma
sensu ich tracić.

Dlatego w końcu zapadła decyzja o nakręceniu kolejnej serii - powiedziała nam
osoba związana z produkcją serialu. W ostatnim odcinku Magda i Piotr stają na
ślubnym kobiercu razem z dwiema innymi parami. Idealne zakończenie rodem z
najlepszego romansu? Nie, bo wzruszająca uroczystość okaże się tylko sennymi
marzeniami Magdy Miłowicz. - To doskonały punkt wyjścia do kolejnych odcinków.
Scenarzyści zostawili sobie otwartą furtkę do czwartej serii - mówi nasz
informator.

Oficjalnie nikt nic nie wie
Reżyser serialu, Maciej Dejczer (51 l.), unika wiążącej odpowiedzi. - Nie
potwierdzam, nie zaprzeczam - usłyszeliśmy, gdy zapytaliśmy o to, czy będzie
reżyserował kolejną serię. Wiadomo, że bez Joanny Bodzik (33 l.) i Pawła
Małaszyńskiego (30 l.) serial nie ma sensu, oboje jednak nabrali wody w usta. -
Nie wypowiadam się na ten temat - powiedział w rozmowie z "Super Expressem"
Małaszyński, który jeszcze nie tak dawno zarzekał się, że nie chce występować w
telewizyjnych tasiemcach. Ale jak wiadomo, wszystko ma swoją cenę, szczególnie
w show-biznesie. - To prawda, że z nim były największe problemy - potwierdza
nasz informator. - I pewnie teraz też tak będzie - dodaje ze śmiechem i
zapewnia, że aktor na pewno wystąpi.

- Wiem, że zżera wszystkich ciekawość, ale oficjalny komunikat zostanie wydany
w odpowiednim czasie - powiedziała tajemniczo Dorota Chamczyk, producentka
serialu.

Offline tylunia
  • Chuck Norris
M jak miłość
« Odpowiedź #222 dnia: 12 Grudnia 2006, 13:47 »
kurcze specjalnie tak robia tylko zeby znowu nie bylo go przez 5 odcinkow calej serii ja wolalabym zeby oni byli razem i zeby mieli jakies realne zagrozenia typu zdrady czy monotonia dnia codziennego :mrgreen: ja ogladam magde od poczatku ale jakos nie mialam sily zeby obejrzec powtorki 1 serii jakos nie moglam...mam nadzieje ze bedzie teraz jakas akcja i musze sie zgodzic ze uwielbiamal akcje Bartka z m jak milosc zwlaszcza gdy Agata uciekawa a w tle byla piosenka"babe zeslal Bog"
podoba mis ie Agata w tym serialu jest wyrazna i te jej wlosy :mrgreen:

Cytat: "redzia"
Hihihi on mieszka w tej samej miejscowosci co moja babcia  Moze zaczne ja czesciej odwiedzac  hmmm, no ale i tak juz mam meza  

hehe to co patrzec zawsze wolno, zreszta zastanawiam sie czy jemu juz nie udezylo do glowy bo ogladalam dzis magiel towarzyski i jakos go postawili w zlym swietle :|  sama nie wiem a m jak milosc jest ok ale czy to nie tylko rola
 :mrgreen:

[/url]

a.katarzyna
  • Gość
M jak miłość
« Odpowiedź #223 dnia: 12 Grudnia 2006, 15:57 »
uwielbiamal akcje Bartka z m jak milosc zwlaszcza gdy Agata

:arrow: to chyba magda m  :roll:

Offline redzia

• Gosia
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 02.09.2006
M jak miłość
« Odpowiedź #224 dnia: 12 Grudnia 2006, 23:05 »
Cytat: "a.katarzyna"
to chyba magda m

a no  :D za duzo seriali :D

ogladalam dzis magiel towarzyski i jakos go postawili w zlym swietle

oo nie ogladalam :) musze wyczaic jakas powtorke :D

Offline tylunia
  • Chuck Norris
M jak miłość
« Odpowiedź #225 dnia: 13 Grudnia 2006, 00:52 »
no tak jasne mialo byc magda m och duzo tym (e)m :mrgreen:

buziaki

a swoja droga mysle ze nowa seria magdy to dosc ryzykonwe przedsiewziecie bo trzeba czyms przyciagnac widzow :mrgreen:

[/url]

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
M jak miłość
« Odpowiedź #226 dnia: 13 Grudnia 2006, 08:51 »
Oglądnę sobie powórkę w niedzielę, wczoraj u mnie telewizji nie było :mrgreen:

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
M jak miłość
« Odpowiedź #227 dnia: 13 Grudnia 2006, 08:59 »
456 Odcinek serialu M jak miłość

W pubie rozpoczyna się turniej szachowy. W pierwszym pojedynku Barbara pokonuje księdza. Natalka wyznaje babci, że martwi się o mamę, bo po szkole krąży plotka, że Hanka całowała się na wycieczce z dyrektorem. Mostowiakowa żąda od synowej wyjaśnień. Małgosia odwiedza Grabinę. Widząc, jak bardzo rodzice za nią tęsknią, postanawia nie wyjeżdżać z Grzegorzem do Stanów. Zduńska przekonuje Teresę, by nie rezygnowała z miłości do Pawła nawet z powodu chorobę. Tymczasem lekarz ma dla rodziny złe wiadomości: Teresa ma gruźlicę i musi jak najszybciej trafić do szpitala. Marcin prosi Kubę o pomoc. Chce, by razem porozmawiali ze Sławkiem i usunęli go z życia Marzeny. Zdradza przyjacielowi, że siostra ma wyrok w zawieszeniu. Jeśli znowu wpadnie w kłopoty, trafi do więzienia

Noc w jednym pokoju
Leszek ma drugą rodzinę.
Grzegorz wraca do USA.
Marcin prosi Kubę o pomoc.

Ewa jest coraz bardziej rozgoryczona. Leszka prawie nigdy nie ma w domu, a ona czuje, że ją okłamuje. Nie jest więc zaskoczona listem, w którym anonimowy nadawca donosi, że jej mąż ma kochankę. To dlatego ją odpycha i z nią nie sypia! Żąda wyjaśnień, ale Leszek bagatelizuje sprawę. Ten anonim to na pewno dzieło jakiejś wiejskiej ekspedientki, której awanse odrzucił. Zapewnia Ewę, że ją kocha i daje w prezencie sweterek, który widziała w jego rzeczach, zręcznie wyjaśniając, dlaczego otrzymuje go dopiero teraz.. Ewa chce mu wierzyć, ale Janinie i Cholakowej to wszystko wydaje się podejrzane. Jada do miejscowości, z której wysłano anonim i docierają do Anny, pracownicy hurtowni. Obserwują jej dom. Długo nie czekają. W zasięgu ich wzroku pojawia się Leszek i blondynka z dzieckiem na ręku. Miła, szczęśliwa rodzina...

Niszcząca siła plotki

Marek znów szaleje z zazdrości, gdy dowiaduje się, że na wycieczce szkolnej Hance towarzyszył Mariusz, a nie jedna z nauczycielek Wyjaśnienie, ze koleżanka się rozchorowała, i gorący pocałunek łagodzą sytuację. Ale... Po okolicy rozchodzą się plotki, że żona sołtysa ma romans z dyrektorem szkoły, a markotna Natalka pyta Hankę, czy to prawda, że całowała się z panem Mariuszem, bo dzieci gadają... Barbara i Simona ruszają na zwiady. Wieś aż huczy - Mostowiakowa spała z dyrektorem w jednym pokoju! Hanka potwierdza. Pokój był zarezerwowany dla niej i koleżanki i żadnego wolnego już w hotelu nie było. Mariusz spał na podłodze... Simona radzi, żeby nie mówić o tym Markowi, ona uciszy plotki tak, żeby nic do niego nie dotarło. Stawia karty Lęborkowi, który rozsiewa te rewelacje, i skutecznie go zastrasza. Wieści o romansie dotarły już jednak do szkoły i przetwórni. Hanka jest załamana, Mariusz deklaruje, że sam wytłumaczy wszystko Markowi. Ale uprzedza go Grażyna. Gdy Marek nie chce się z nią spotkać, wpada do pubu i z satysfakcją donosi, że żona go zdradziła!
Grażyna daje się namówić Peterowi na kolację. Podpytuje o składowane, pilnie strzeżone chemikalia. On zapewnia, że to zwykłe konserwanty. Sebastian zaś zdradza Kaśce, że w magazynach przechowuje się zalutowane beczki z obcymi napisami.

Prezent na pożegnanie

Grzegorz wychodzi ze szpitala. Zamierza wyjechać do Stanów i namawia Małgosię, by mu towarzyszyła. Gosia odmawia. Nie mogłaby rozstać się z rodziną. Zamieszka z Martą, która musi zostać w Polsce, bo deweloper budujący osiedle domków nagle zniknął. Będzie się starała odzyskać choć część pieniędzy. Grzegorz pomaga w przeprowadzce. Jako pożegnalny prezent Gosia otrzymuje firmę sprowadzającą japońskie kosmetyki. Jedyny idealny facet, jakiego spotkała. Niestety gej...

Badania wykazują, że Teresa choruje na gruźlicę. Gotowa jest zerwać z Pawłem, ale Marysia skutecznie wybija jej ten pomysł z głowy. Będą razem walczyć o zdrowie.
Madzia znajduje lekarstwo na swoje miłosne niepowodzenia. Wyjedzie do Afganistanu z Polską Akcją Humanitarną. Kubie też się nie wiedzie w miłości. Marzena źle odbiera każdy jego czulszy gest. Za to ze Sławkiem coraz trudniej się jej rozstać. Marcin zastaje ich razem w domu. Wyrzuca chłopaka i prosi Kubę o pomoc. Tłumaczy, dlaczego musi być taki surowy wobec siostry...

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
M jak miłość
« Odpowiedź #228 dnia: 13 Grudnia 2006, 10:11 »
Jako pożegnalny prezent Gosia otrzymuje firmę sprowadzającą japońskie kosmetyki. Jedyny idealny facet, jakiego spotkała. Niestety gej...

fajny prezent.... :P

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
M jak miłość
« Odpowiedź #229 dnia: 13 Grudnia 2006, 11:01 »
W zasięgu ich wzroku pojawia się Leszek i blondynka z dzieckiem na ręku. Miła, szczęśliwa rodzina...

zdziwilam sie troszke, ale chyba specjalnie zrobili tą scene bo ta para prywatnie sie rozwodzi i zeby sie nie musieli  grac razem wprowadzili to w serial.

Offline tylunia
  • Chuck Norris
M jak miłość
« Odpowiedź #230 dnia: 13 Grudnia 2006, 17:20 »
zdziwilam sie troszke, ale chyba specjalnie zrobili tą scene bo ta para prywatnie sie rozwodzi i zeby sie nie musieli grac razem wprowadzili to w serial.

cos ty rozwodza sie w zyciu???? co sie dzieje coraz wiecej par sie rozstaje... :|

a kolejne odcinki m jak milosc zapowiadaja sie bardzo ciekawie :mrgreen:

[/url]

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
M jak miłość
« Odpowiedź #231 dnia: 13 Grudnia 2006, 19:33 »
cos ty rozwodza sie w zyciu???? co sie dzieje coraz wiecej par sie rozstaje...

tak, gdzies czytalam ale nie pamietam gdzie i chyba wywiad tez był z nimi. :roll:

Offline Niuńka

• nowicjusz
  • *
M jak miłość
« Odpowiedź #232 dnia: 13 Grudnia 2006, 20:12 »
Nie wiem jaka jest prawda. Ja również czytałam że się rozstają, ale pod koniec listopada ogłosili, że wrócili do siebie i mają zamiar odbudować swoje malżeństwo i wspólnie wychowywać dwie córeczki. Nie wiem czy przypadkiem realizatorzy serialu nie pospieszyli się troszeczkę ...

Offline rajdowka

• Chuck Norris
M jak miłość
« Odpowiedź #233 dnia: 13 Grudnia 2006, 20:59 »
No, to bedzie IV seria! :D Zglupialam juz kiedy zobaczylam fotki na stronce ktorych nie bylo w ostatnim odcinku :) Ciekawe czy udzial Pawla Malaszynskiego bedzie taki jak w III serii..
Jezeli chodzi o M jak Milosc to musze przyznac ze juz przestaje ogladac.. jakos tak dobijaja mnie te wszystkie romanse, zdrady, klotnie itp.

Offline groszek
  • maniak
M jak miłość
« Odpowiedź #234 dnia: 13 Grudnia 2006, 21:20 »
Hehe... normalnie nie wiem, czy się cieszyć czy wkurzać na ten serial!  :shock:

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
M jak miłość
« Odpowiedź #235 dnia: 14 Grudnia 2006, 11:01 »
Telewizja TVN podjęła decyzję o kontynuacji serialu "Magda M.". Zdjęcia do czwartej serii rozpoczną się w styczniu 2007 roku. Prace nad scenariuszem do nowych odcinków już rozpoczęto.

Offline tylunia
  • Chuck Norris
M jak miłość
« Odpowiedź #236 dnia: 14 Grudnia 2006, 18:23 »
Telewizja TVN podjęła decyzję o kontynuacji serialu "Magda M.". Zdjęcia do czwartej serii rozpoczną się w styczniu 2007 roku. Prace nad scenariuszem do nowych odcinków już rozpoczęto.

no prosze a tak sie zarzekali...fajnie  :mrgreen:

[/url]

Offline rajdowka

• Chuck Norris
M jak miłość
« Odpowiedź #237 dnia: 14 Grudnia 2006, 20:29 »
ciekawe co zrobili zeby przekonac Malaszynskiego... :)

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
M jak miłość
« Odpowiedź #238 dnia: 20 Grudnia 2006, 14:22 »
"Wiadomo jednak, że pani mecenas nie będzie mogła się zdecydować, którego z dwóch zabiegających o nią mężczyzn wybrać. "
Ponoc nie wybierze zadnego.
W TVN Style leciał program gdzie tak sugerowali.

Offline tylunia
  • Chuck Norris
M jak miłość
« Odpowiedź #239 dnia: 20 Grudnia 2006, 14:25 »
uuuuuuuuuuuuuuuu byleby byly jakies fajne akcje :mrgreen: a nie obrazanie po katach 8)

[/url]