Ja z pierścionka zaręczynowego jestem zadowolona, jednakże jestem strasznie rozczarowana obsługą w salonie przy pl. Zgody. Mój Jarek sam kupował pierścionek, ten który się mu spodobał był tylko w rozmiarze 15, nie znał mojego rozmiaru, ale zapłacił, podarował mi go i zgłosiliśmy się do salonu (tak jak się umawiał) wymienić go na mniejszy. Pani bardzo wtedy sympatyczna określiła, że potrzebuję numer 9, ale dla bezpieczeństwa, bo w Gliwicach mieli numer 8 i 9 sprowadzi oba. Tylko mnie zdziwiło, że od razu chciała moją 15-stkę wystawiać na sprzedaż, na co oczywiście nie pozwoliłam (nie oddałam go). Po niecałym tygodniu (ekspresowo) zadzwoniła, że już jest PIERśCIONEK (JEDEN) do odebrania, sądziłam że się przejęzyczyła lub ja się przesłyszałam, więc z radością pognałam do salonu. A tam czekał mnie dokładnie jeden pierścionek do tego w rozmiarze 10 i zarysowany, na moje pytania, pretensje usłyszałam, że jak się mi nie podoba to oni mają bogatą ofertę i mogę sobie coś innego wybrać. Kłótnia była ostra, bo przecież chciałam model, który dla mnie Jarek wybrał, ale w bezsilności skończyłam dyskusję godząc się na ten, który dla mnie sprowadzili. Do dziś jest zarysowany, co do rozmiaru - już wyrobiłam sobie sposób na przytrzymywanie go, ale nie prędko będzie on na mnie dobry. Zmniejszać go nie można, bo z obwodu mogą później wypadać kamyczki.
Co do odświeżania jest gratis, ale czeka się 3 tygodnie na zwrot.