Autor Wątek: KRUK  (Przeczytany 17682 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline marotta

• nowicjusz
  • *
Odp: KRUK
« Odpowiedź #30 dnia: 4 Maja 2007, 19:18 »
Rzeczywiście, jest kilka ciekawych wzorów. Teraz tylko muszę się dowiedzieć, czy przypadkiem nie odświeżają ich "dożywotnio", tak jak w Kruku.
Aha, a w związku z tym Krukowym odświeżaniem - czy ktoś może wie, czy dotyczy ono rownież obrączek piaskowanych? Wiadomo, że one ścierają się najszybciej, ale są takie ładne... :skacza:

Offline renee

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #31 dnia: 4 Maja 2007, 19:23 »
Firma "Yes" ma swoja stronke.wiem ze sa w Bydgoszczy bo na razie tam pomieszkuje:)

Offline marotta

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #32 dnia: 4 Maja 2007, 19:27 »
No widziałam :) Jako że to niedaleko, postaram się tam wpaść w najbliższym czasie. Dzięki za pomysł  :hopsa:

Offline gagatka

• Chuck Norris
  • Szczęśliwa Pani G., Mama Łucji, Hubercika i Emilki
  • data ślubu: :Zakochany:18.08.07
« Odpowiedź #33 dnia: 22 Maja 2007, 20:30 »
No i zostaliśmy przy Kruku :D Wybraliśmy nr 8 Ancora, tylko moja będzie bez kamieni i mam nadzieję, że nie będziemy żałować  :skacza:
:Serduszka: .::Łucja 15.10.2009::. :Serduszka: .::Hubercik 20.01.2012::. :Serduszka: .::Emilka 20.12.2013::. :Serduszka:

Offline *Mimi*

• maniak
  • data ślubu: 07.07.07 :-)
« Odpowiedź #34 dnia: 24 Maja 2007, 13:50 »
a ja mam pierścionek z KRUKa (już rok i jestem zadowolona) i obrączki też chcieliśmy tam kupić
po 2 miesiącach poszukiwań byliśmy zdecydowani na Yes ponieważ dawali największą możliwość zaprojektowania obrączek, tzn szerokość, piaskowanie, wzorki i takie tam szczegóły
panie z Kruka były niedoinformowane i nieuprzejme

jednak ostatecznie po długich namysłach jeszcze raz udaliśmy się do salonu Kruka, obsługiwała nas bardzo miła Pani, która wiedziała wszystko i okazało się że zrobią to czego oczekujemy łącznie z nietypową grawerką   i    zamówiliśmy obrączki

o tym czy ten jubiler jest dobry czy nie dam wam znać jak odbiorę "produkty" zgodne z zamówieniem
« Ostatnia zmiana: 24 Maja 2007, 13:52 wysłana przez *Mimi* »

Offline kemaya

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 8 czerwca 2007
« Odpowiedź #35 dnia: 24 Maja 2007, 18:11 »
My też kupiliśmy obrączki w Kruku.
Model "Riva" - śliczne! Do tego grawerunek był gratis i jeszcze dostaliśmy prezent ślubny od Kruka!

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #36 dnia: 25 Maja 2007, 09:10 »
My też kupiliśmy obrączki w Kruku.
Model "Riva" - śliczne! Do tego grawerunek był gratis i jeszcze dostaliśmy prezent ślubny od Kruka!
Rzeczywiście sa śliczne-też się nad nimi zastanawialiśmy  :ok:
:Serduszka: .::Łucja 15.10.2009::. :Serduszka: .::Hubercik 20.01.2012::. :Serduszka: .::Emilka 20.12.2013::. :Serduszka:

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #37 dnia: 14 Czerwca 2007, 20:44 »
A to są nasze obrączki i prezent od Kruka (oczywiście już otworzyliśmy ciekawskie stworzenia ;) )

Bardzo jestem zadowolona z obsługi, nawet Kobietka pamiętała, żeby dać nam rabat (wcześniej kupowaliśmy naszyjnik), mimo iż gdzieś zaginęła kartka z naszymi danymi do karty rabatowej.

Offline Bernadetka

• uzależniony
  • data ślubu: 01-09-2007
« Odpowiedź #38 dnia: 25 Czerwca 2007, 18:24 »
mimo iż gdzieś zaginęła kartka z naszymi danymi do karty rabatowej.
oni to przechowują w bazie danych bez względu w którym z salonów wcześniej dokonywało się zakupów u nich to w każdym z pozostałych dostanie się przysługujący rabat

Obrączki śliczne, mimo że ja jestem niezbyt pozytywnie do Kruka ustosunkowana.

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #39 dnia: 25 Czerwca 2007, 18:49 »
oni to przechowują w bazie danych bez względu w którym z salonów wcześniej dokonywało się zakupów u nich to w każdym z pozostałych dostanie się przysługujący rabat
My byliśmy dwa razy w tym samym. Właśnie o to chodzi, że nie było nas ani w bazie, ani na tej kartce. Kobieta sprawdzała ze 3 razy różne kombinacje w bazie i nie znalazła, ale pamiętała nas z twarzy :D

Obrączki śliczne, mimo że ja jestem niezbyt pozytywnie do Kruka ustosunkowana.
Dzięki  :przytul: Masz Kochana jakieś przykre doświadczenia z Krukiem? Czytałam na innym Forum, że komuś zrobili nie taki wzór jak zamawiał i obrączki były różnej grubości! Oczywście wymienili, tyle że Młodzi mieli trochę dodatkowych nerwów  :-\

Offline Bernadetka

• uzależniony
« Odpowiedź #40 dnia: 25 Czerwca 2007, 19:33 »
Masz Kochana jakieś przykre doświadczenia z Krukiem?
Moje przykre doświadczenia dotyczą pierścionka zaręczynowego, do dziś nosze o dwa numery za duży pierścionek, bo to czym czarują klientów nie jest do końca prawdą. J. wybrał dla mnie pierścionek w rozmiarze 15 ja noszę 8, przy zakupie przekazano mu że nie ma żadnych problemów zrobić taki w odpowiednim rozmiarze (jak się już upewni jaki potrzebuje) w sytuacji jak nie będzie w innym salonie mojego, ale był tylko 10 i wtedy usłyszeliśmy że możemy sobie wybrać każdy inny z ich bogatej oferty, ale nie ten który mi J. wręczył. To taki szybki skrót wydarzeń, ogólnie wolę się nie wypowiadać jak się traktuje klientów w Kruku, a nie mówimy o tanim pierścionku.

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #41 dnia: 25 Czerwca 2007, 19:41 »
Noooooo bardzo brzydko postąpili!!! :Kill: Naprawdę przykro mi Bernadetko, że tak Was potraktowali  :przytul: Nie wiem jak mogli Ci proponować inny pierścionek, niż ten który dostałas przy zaręczynach  ???  :nerwus:

Offline Bernadetka

• uzależniony
« Odpowiedź #42 dnia: 25 Czerwca 2007, 21:33 »
Ale mimo wszystko czasem zaglądam w ofertę Kruka, gdyż mają bardzo wyjątkowe rzeczy, ale uparcie będę omijać ich szerokim łukiem.

Offline baska98

• Chuck Norris
  • data ślubu: 31 maj 2008
« Odpowiedź #43 dnia: 25 Czerwca 2007, 22:23 »
mój pierścionek zaręczynowy tez jest z KRUKA. Wciąż sie błyszczy po 6 miesiącach noszenia i użytkowania choć ma tez małe ryski ale nie przejmuje sie tym bo przed ślubem oddamy go do czyszczenia i pewnie tez tam kupimy obrączki :)

Offline adusiaxxx

• maniak
  • data ślubu: 12.04.2008
« Odpowiedź #44 dnia: 26 Grudnia 2007, 14:22 »
Ja też mam zaręczynowy od Kruka i obrączki też mamy tam upatrzone. Ale również miałam problem z rozmiarem pierścionka zaręczynowego, mówili, że bez problemu mi zmienią rozmiar, jak będzie taka potrzeba. Owszem zmniejszyli, ale przy tym mi go uszkodzili, dwa razy go reklamowałam, aż w końcu pani w salonie mi powiedziała, żebym sama sobie jechała do tej pracowni złotniczej w Katowicach i pokazała im co i jak i mi zrobią tak jak chce  ::) a ja chciałam tylko zmniejszyć pierścionek o 1 rozmiar  ::) W końcu zażądałam nowego  ::) Ehhh, szkoda gadać.
Ale nie powiem, obrączki mają naprawdę bardzo ładne.
Jeśli jakiś jubiler będzie w stanie zrobić identyczne to będziemy robić, bo złoto mamy, a jak nie to pewnie kupimy...

Offline Domisia
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 19.09.2009
« Odpowiedź #45 dnia: 9 Czerwca 2009, 19:19 »
Czy ktoś z Was ma obrączki od W. KRUKA albo słyszał o wykonaniu czy noszeniu (podatność na ścieranie).  Widzę że Terpiłowscy prowadzą :)

Offline *Mimi*

• maniak
  • data ślubu: 07.07.07 :-)
« Odpowiedź #46 dnia: 9 Czerwca 2009, 22:45 »
mam obrączki z Kruka - jestem bardzo zadowolona   :)
wszystko zrobione tak jak chcieliśmy (kamień, szerokość, grawer)

po prawie dwóch latach użytkowania są w b.dobrym stanie, oczywiście są już lekko porysowane, ale to wynika z tego że "wszystko w nich robimy"
jak przecieram taką specjalną szmatką to znów mają swój połysk i są gładkie

Offline Gosia 1980
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #47 dnia: 8 Stycznia 2010, 01:25 »
Ja mam z Kruka.  Są ok.  I nawet terminu dotrzymali :)

Offline Daria81
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 08.08.2009
« Odpowiedź #48 dnia: 18 Stycznia 2010, 17:45 »
Jak wybieraliśmy obrączki, to braliśmy ich pod uwagę .Jednak po wywiadzie wśród rodziny  i znajomych wybraliśmy jednak Apart i to była słuszna decyzja.Głównym czynnikiem decydującym o wyborze była jakość.