Autor Wątek: Pomocy!!! - Prezent urodzinowy dla Pana Młodego  (Przeczytany 2952 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline wanilia
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 16.07.
Pomocy!!! - Prezent urodzinowy dla Pana Młodego
« dnia: 31 Maja 2011, 14:10 »
Mam nadzieję, że ktoś z Was mi pomoże i zaproponuje coś ciekawego.  Mój przyszły mąż właśnie w dniu naszego ślubu ma urodziny  :Olaboga:.  Chciałabym go czymś zaskoczyć ale jakoś brak mi pomysłu  :hmmm:.  Na dodatek on nie ma jakiegoś szczególnego hobby, do którego mógłby się odnosić ten  prezent.   Piosenka z dedykacją z kolei wydaje mi się zbyt banalna.
Na początku pomysł ze ślubem w dniu urodzin wydawał mi się ciekawy no a teraz -  :glupek: grrr

Offline xanth

• entuzjasta
  • data ślubu: 11.08.2012
Odp: Pomocy!!! - Prezent urodzinowy dla Pana Młodego
« Odpowiedź #1 dnia: 8 Czerwca 2011, 19:04 »
zawsze możesz mu wykupić jakiś skok spadochronowy, zrobić u introligatora waszą wspólną książkę i powpisywać rożne rzeczy z najważniejszymi datami, waszymi wspomnieniami, śmieszne anegdotki, zdjęcia, jakiś bilet na mecz, albo na jakieś quady, czy wyścig motocyklowy, albo napisz do jego ulubionego zespołu, aby napisali mu dedykacje na nowej płycie i złożyli życzenia z okazji ślubu i urodzin.

Offline wanilia
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 16.07.
Odp: Pomocy!!! - Prezent urodzinowy dla Pana Młodego
« Odpowiedź #2 dnia: 10 Czerwca 2011, 09:59 »
Pomysł z paintballem jest fajny, jednak odpada ze względu na trudności w zgraniu terminów kolegów PM.  Za to quady to mam nadzieję strzał w dziesiątkę.  Myślę o wykupieniu "bonu upominkowego" na quady dla PM i jego brata.  Teraz tylko czekam na informację czy na taki układ zgodzą mi się organizatorzy (no i na cennik oczywiście też).