witam! miesiąc temu przedłużyłam sobie włosy miałam do ramion teraz mam doczepione włosy o długości 50cm. Mogę bardzo serdecznie polecić nowo otarty saol MIRACLE na ul. Dworcowej, prowadzi tam salon młoda dziewczyna, która zna się na rzeczy. Chodziłam po ulicy dworcowej i jest tam kilka salonów: jeden chciał 2500zł (byłam w szoku-mnie stać mnie na to), w drugim salonie dziewczyna nie potrafiła mi nic powiedzieć na temat tych doczepianych włosów(bo przecież są różne rodzaje) i co najciekawsze spytałam się jej jak je później chciałabym ściągnąć to czy jakims preparatem czy coś t powiedziała mi że nie ma nic na to i się obcina te kosmyki gdzie doczepione są sztuczne włosy aaa przeraziła mnie tym bo włosy doczepiane sa praktycznie na całej części głowy więc co z salonu wyszła bym łysa?

w trzecim salonie kobieta powiedziała, że 12zł kosztuje pasemko a na włosy wczepia się około 100, 150 pasemek więc tez mnie nie stać dodatkowo musiałabym kupić specjalną szczotkę za 100zł więc tym bardziej dziękuję aż wreszcie trafiłam do p.Kasi z salonu Miracle i koszt jest od 350zł w zwyż zależy jakie włosy,jaką metodą itp. wszystko wyjaśniła, pokazała ( ja mam naturalne europejskie włosy) w ilości 120sztuk jestem bardzo zadowolona. Przedłużyłam włosy pofarbowałam i ułożyłam i wyszłam zadowolona nie zostawiając dużych pieniędzy w salonie w porównaniu do innych salonów! Pani Kasia pokazała mi jak dbac o włosy, kupiłam u niej szczotkę za 25zł:) Włosy mam przyczepione metodą ''tulejki'' wyłożone wewnątrz silikonem, żeby nie uszkodzić włosa także jeżeli, któraś z was chce przedłużyć to w tym salonie warto

Mam nadzieję, że pomogłam