Cześć,
Ślub. . . wszyscy wiemy, że to ma być najpiękniejszy dzień w życiu. Postanowiłam zrobić wszystko aby tak właśnie się stało, dlatego zaczynam pisać ten pamiętnik i będę wdzięczna za pomoc w tematyce ślubnej

Hmmmm. . . na początku warto wspomnieć, ze ten cudowny dzień to 27 sierpień 2011. Myślicie, że to za wcześnie na pisanie pamiętnika? Eeeee. . . chyba nie

Trochę o Nas. . . jesteśmy razem od 5 lat

a zaręczyliśmy się pół roku temu. Duży wpływ na datę Naszego ślubu miały dostępne fundusze. Ja jako rozważna osóbka nie lubię pchać się w kredyty stawiam na oszczędzanie.

Teraz moim ulubionym zajęciem jest czytanie. . . czytanie. . . i jeszcze raz czytanie jak zaplanować i przy okazji zaoszczędzić

Ostatnio obchodziłam urodziny (nie ważne które) i dostałam o dziewuszek z pracy świetną książkę "Poradnik Panny Młodej" Czyli jak zorganizować ślub i nie zwariować. Czytając tę książkę uśmiałam się i dowiedziałam paru fajnych rzeczy. Ojjj bo się zapędziłam. . . pisze tylko o sobie a nic o moim narzeczonym. . . z z drugiej strony co tu dużo pisać. . . on zajmuje się pracą a nie rozmyślaniem na temat organizacji ślubu i wesela. Pytając go o zdanie zawsze i tak otrzymam odpowiedz. . . "Kochanie ja chce tak jak ty chcesz".
Do tej pory mamy zarezerwowaną salę. . . w tym brał udział nawet powiem czynny udział mój narzeczony. Teraz czas na rozmyślanie o zespole muzycznym. Tu na forum widziałam wątek o zespołach muzycznych, muszę tam zajrzeć

Do ślubu jeszcze dużo czasu, a mnie dobija fakt że już teraz trzeba rezerwować salę, zespół i kamerzystę. . . a skąd ja mam wiedzieć czy za rok nie będę chciała innego zespołu. Czy ktoś z Was też tak wcześnie rezerwował salę itp. Wczorajszy wieczór spędziłam na przeglądaniu stron z sukniami ślubnymi i mam pewne typy. A co tam pokarzę Wam. . . i czekam na opinie-za i przeciw.
hxxp: www. adeline. com. pl/suknie_slubne_2_5. html#