Autor Wątek: .... a ja nigdy tego nie przeżyję !!!! )-: )-: )-: )-:  (Przeczytany 3678 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline angelo
  • nowicjusz
  • *
.... a ja nigdy tego nie przeżyję !!!! )-: )-: )-: )-:
« dnia: 25 Listopada 2004, 20:31 »
Tak tak niestety mi nie będzie dane nigdy w życiu przeżyć tak pieknej rzeczy jaką niwątpliwie w życiu człowieka jest jego własny ślub ! A dlaczego tak właśnie? a wiec mianowicie związałem sie z kobietą którą niewatpliwie bardzo kocham i która juz niestety ( bardziej dla niej niestety przeżyła ) w swoim życiu takie przeżycie jakim jest ślub! Jest juz po rozwodzie i niewątpliwie wie że ja bardzo nad tym ubolewam gdyż od bardzo młodego wieku należało to do jednego z moich marzeń! No ale mówi sie trudno, choć to jak jest mi właśnie bardzo trudno wiem tylko ja i ta którą pokochałem! Faktem jest to iz napewno to iz nie weżmiemy ze soba nigdy ślubu kościelnego nie spowoduję nigdy zmian w naszym uczuciu aczkolwiek oboje wiemy z osobna jak bedzie to dla nas trudne ...

:(            :(             :(              :(

Offline asiek

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2004
« Odpowiedź #1 dnia: 25 Listopada 2004, 21:22 »
Ale jeśli Twoja ukochana sie zdecyduje (a trzeba w to wierzyc  :glaszcze:  ) to zawsze możecie wziąć ślub cywilny. Taki ślub też można przeżyć wyjątkowo i z weselem!!!!! Byłam na 2 takich ślubach i weselach, więc wiem co mówię  :D .Były równie wzruszające, choć niewątpliwie krótsze (śluby tylko)... :)

Offline ela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
« Odpowiedź #2 dnia: 28 Października 2006, 00:56 »
...mineły juz 2 lata ..zmieniła zdanie ?
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline ilka2

• entuzjasta
  • data ślubu: 15.09.07 cywilny, 22.09.0
« Odpowiedź #3 dnia: 3 Listopada 2006, 16:30 »
też jestem ciekawa :)

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #4 dnia: 3 Listopada 2006, 20:47 »
ja też!!!a może ślub cywilny, tak jak proponuje asiek??

napsiz może coś więcej, bo mnie tu z ciekawości skręca!! :P