Autor Wątek: DJ Bydgoszcz  (Przeczytany 20464 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline evcia-e1

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 25.09.2010
DJ Bydgoszcz
« dnia: 28 Października 2009, 21:02 »
Witam.  Poszukuję DJ z Bydgoszczy lub okolic.  Kogo byście polecili? Czy już czas na załatwianie? Biorę ślub 25 września 2010.

Offline hanka

• forumowicz
  • Bo ja, bo Ty, bo tylko my...
  • data ślubu: 1.05.2010
Odp: DJ Bydgoszcz
« Odpowiedź #1 dnia: 28 Października 2009, 23:32 »
evcia-e1 temat przewijał się już przez kilka wątków na forum - poszukaj, na pewno znajdziesz mnóstwo informacji o wielu bydgoskich DJach. Osobiście polecam Dj Starsky - będzie grał u nas na weselu a znam go też z wielu innych imprez i jestem pewna, że na pewno byłabyś z niego zadowolona :)

Offline evcia-e1

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 25.09.2010
« Odpowiedź #2 dnia: 29 Października 2009, 19:11 »
ok, poszukam  ;) A mozesz mi tylko powiedziec, kiedy musze zalatwiac DJ i jaki drogi jest ten DJ Starsky?

Offline hanka

• forumowicz
« Odpowiedź #3 dnia: 30 Października 2009, 00:19 »
Tak naprawdę z Dj'em jest jak z wszystkimi innymi sprawami związanymi ze ślubem ( zwłaszcza jeśli jest to znany i chętnie angażowany DJ ) - czyli im szybciej zarezerwujesz tym lepiej ( na pewno nikt Cię z kwitkiem nie odprawi i nie powie, że przyszłaś za wcześnie a zawsze już będziesz miała jedną sprawę z głowy ) ;) Ceny nie mogę Ci podać ponieważ byłoby to niezgodne z umową - powiem Ci tylko, że na muzyce nie ma co oszczędzać bo jest to jeden z najważniejszych elementów imprezy i warto zapłacić więcej i zatrudnić kogoś na kim można polegać,a nie kogoś kto weźmie może i nieco mniej ale schrzani Ci wesele ;) Jak zadzwonisz do niego to na pewno się wszystkiego dowiesz :) Pozdrawiam serdecznie, powodzenia w poszukiwaniach :)

Offline Ewiszka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #4 dnia: 31 Października 2009, 12:41 »
zgadzam się Dj Starsky jest bezkonkurencyjny!!!
niestety chciałam go zarezerwowac z 1, 5 rocznym wyprzedzeniem ale był już zajęty >:( wiec nie czekaj i dzwon :)

Offline hanka

• forumowicz
« Odpowiedź #5 dnia: 31 Października 2009, 18:56 »
Ja rezerwowałam 8 miesięcy przed ślubem ale termin mam taki mniej popularny ( maj ) i może dlatego mi się udało jeszcze go zarezerwować :)

Offline natka8309
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 19.06.2010
« Odpowiedź #6 dnia: 31 Października 2009, 21:51 »
Dziewczyny Starsky jest najlepszy, u nas tez bedzie gral:)

Offline mona1301

• nowicjusz
  • *
  • co świat ma z dwojga ludzi,którzy nie widzą świata
  • data ślubu: 12-06-2010
« Odpowiedź #7 dnia: 1 Listopada 2009, 15:09 »
Witajcie.

U nas będzie grał Wojciech Kasprowicz - byłam na jednej imprezie prowadzonej przez niego i od razu poprosiłam o wizytówkę na przyszłość. . .  :)

Jeśli ktoś chce podam nr kontaktowy na priv. 

Pozdrawienia. 

Offline halinkas

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 30.12.2007 już po :-)
« Odpowiedź #8 dnia: 1 Listopada 2009, 22:06 »
Temat D-jów od dłuższego czasu istnieje  na forum  (https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=11332.0)  a ja nie raz już polecałam wodzireja/d-ja na wesele.
Polecam również i w tym przypadku. U mnie grał DJ Zbynek  Zbigniew Szcześniak.. Nie będę się rozpisywać dlaczego, wystarczy, że poczytasz temat o d-jach. (czy jakoś tak się to pisze ?!).

Namiary przesyłam na pw - a o "zbynku" przeczytasz dość sporo na tym forum lub po prostu wpisz w google hasła: dj zbynek, bydgoszcz, wodzirej  i temu podobne.

Offline suburek
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #9 dnia: 14 Października 2010, 20:40 »
Ja polecam dj-a Pawła "Wasz Didżej", fajny gość bardzo elastyczny w kwestii muzyki, my daliśmy listę naszych ulubionych utworów i wszytko było według ustaleń oczepiny itp no i grał do ostatniego mało przerw, dużo muzyki
« Ostatnia zmiana: 4 Listopada 2010, 12:14 wysłana przez .:Anka:. »

Offline Anaroin
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #10 dnia: 24 Września 2014, 11:09 »
 Jeśli kochacie dobrą zabawę, to polecę Wam zespół który grał u mojego brata.  Dzięki www. akmusic. pl zabawa była naprawdę przednia.  Interesujące zabawy, ciągłe podgrzewanie publiczności i muzyka dostosowana do wszystkich gustów to największe zalety!

Offline aana11
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2015
« Odpowiedź #11 dnia: 8 Października 2014, 17:35 »
Kochane- Do tych Dziewczyn ktore sa juz po lub byly na wielu inncyh weselach. Czy sa jakies roznice w prowadzenia wesele przez tych najlepszych dji z Bydgoszczy ? Dj Starski, Pan Starzewski lub Roman Cabaj ? Czym sie od siebie odrozniaja? Niestety nie mialam przyjemnosci byc na wielu weselach wiec nie znam roznicy.  Moze ktoras z Szczesliwych zonek moglaby udostepnic film ?
pozdrawiam :)

Offline jula2212
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #12 dnia: 22 Października 2014, 11:16 »
każdy ma swój sposób prowadzenia uroczystości także to chyba najlepiej samemu się spotkać porozmawiać przedyskutować wszystkie kwestie zwiazane z imprezą.

Offline Ojciec
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 25.10.2014
« Odpowiedź #13 dnia: 3 Listopada 2014, 23:58 »
Polecam p.   Jacka Staszaka DJ Starsky Music Team .   Wziął za wesele 2500 zł ale jeszcze nie byłem na takiej zabawie .   Fajna muza, b.  dobry kontakt z gośćmi .   Same plusy.   Minusów BRAK

Offline jula2212
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #14 dnia: 9 Listopada 2014, 11:10 »
A ja mam niezbyt fajne wrażenia jeśli chodzi o tego dj'a -miałam okazję być niedawno na uroczystości prowadzonej przez niego i bardzo słabo prowadził imprezę, słaba muzyka i kontakt z ludżmi -szczerze nie polecam!!!
być może miał słabszy dzień............

Offline lorelei
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 04.07.2015
« Odpowiedź #15 dnia: 13 Listopada 2014, 21:37 »
A co myślicie o DJ Tomku Szewczyk? Bawił się ktoś na weselu prowadzonym przez niego?

Offline blankowa
  • zapaleniec
  • data ślubu: 05.07.2014
« Odpowiedź #16 dnia: 14 Listopada 2014, 12:00 »
My braliśmy Szewczyka pod uwagę, był u nas numerem 2.
Ostatecznie wybraliśmy Polańskiego i i zawsze będziemy polecać, bo na tak prowadzonej zabawie jeszcze nie byliśmy i do dzisiaj jesteśmy pod wrażeniem.
Szewczyk prowadził wesele u mojej koleżanki i byli bardzo zadowoleni. Widziałam film - nikt się nie nudził, parkiet zapełniony.
Obaj po prostu mają różne style i zależy kto czego szuka. My chcieliśmy DJa i wodzireja w jednym.

Offline Liwka
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 6.06.15
« Odpowiedź #17 dnia: 14 Listopada 2014, 16:34 »
A słyszał ktoś kiedyś o dj Camillo? Nie mogę znaleźć żadnych opinii o nim. Bawiła się któraś u niego na imprezie? :)

Offline czarna345
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 16-SIERPNIA 2014
« Odpowiedź #18 dnia: 16 Stycznia 2015, 08:41 »
Bardzo dziękujemy za fantastyczne,niezapomniane wesele. My oraz nasi goście bawiliśmy się rewelacyjnie. Dziękujemy za muzykę dla każdego,za piękną oprawę pierwszego tańca (rewelacyjne efekty specjalne i właśnie tą wersję piosenki którą sobie życzyliśmy),za humor,za fajne konkursy i nowatorskie pomysły,za profesjonalne przygotowanie całej imprezy. Życzymy innym nowożeńcom żeby mieli tak udane wesele jak my :) Jeszcze raz dziękujemy i pozdrawiamy !!!
« Ostatnia zmiana: 19 Stycznia 2015, 17:47 wysłana przez Maja »

Offline blankowa
  • zapaleniec
  • data ślubu: 05.07.2014
« Odpowiedź #19 dnia: 16 Stycznia 2015, 11:49 »
Liwka poszukaj wcześniejszych opinii, bo pamiętam, że ktoś na pewno coś pisał o Camillo. Gość jest podobno szalony i niekoniecznie w dobrym znaczeniu tego słowa. Widziałam jakieś zdjęcia z nim na prowadzonym przez niego weselu - przebrał się za kobietę i nie wyglądało to dobrze. Nasz DJ czasem ubrał perukę czy okulary, ale fajnie to wyglądało i było w dobrym smaku.

Czarna wróciłaś - tak wszyscy wiemy jaki zespół prowadzi najlepsze imprezy. Wystarczy wpisać ich nazwę w wyszukiwarkę i samemu usłyszeć jak facet fałszuje ::) Dziewczyna z zespołu trochę lepiej sobie radzi.

Offline alexolo
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #20 dnia: 18 Lutego 2015, 12:21 »
Dzięki  czarna345  teraz wiemy  już jakich " patefoniarzy " z daleka trzeba omijać :)

Offline takakasia
  • bywalec
  • data ślubu: 6.09.2014
« Odpowiedź #21 dnia: 19 Lutego 2015, 15:02 »
Dziewczyny chciałam tylko przestrzeć zwłaszcza te , które organizuja wesele w hotelu Agat, dj Kuba to nienajlepszy wybór :)

Pozdrawiam:)

Offline magda1234567
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 12-09-2015
« Odpowiedź #22 dnia: 12 Marca 2015, 13:04 »
Nie polecam DJ  KUBY :))))HEHEHE

Offline magna

• uzależniony
  • data ślubu: 27 czerwiec 2015
« Odpowiedź #23 dnia: 30 Czerwca 2015, 14:16 »
U nas grał STARSKY i potwierdzam wszystkie pozytywne opinie o nim!!! Jest cudowny!!! Dzięki niemu świetnie się bawiliśmy. Potrafił rozruszać towarzystwo, a do tego to wszystko było z klasą. Grał świetną muzykę. Sprawdził się także jako wodzirej. Był nie tylko rewelacyjnym dj-em i wodzirejem, ale też jako człowiek, dawał nam dużo wsparcia. Goście byli nim zachwyceni, mówili,  że taki dj jest wart każdych pieniędzy.

Jacku! Uwielbiamy Cię! Wink i dziękujemy raz jeszcze!! Bez Ciebie ta impreza nie byłaby tak cudowna!

Offline marialyk
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 27.06.2015
« Odpowiedź #24 dnia: 13 Sierpnia 2015, 09:15 »
Nasze wesele mieliśmy w 27.06.2015  tak dosyć niedawno :) prowadził je DJ Matt Gronowski (Mattsound Gronowski)  fajny ciekawy i młody człowiek  perfekcjonista w przygotowaniu i prowadzeniu całego wesela , wszystko na poziomie tak jak chcieliśmy. Na naszym weselu gościliśmy  gości z UK , Hiszpanii , Niemiec .

Matt , Przyjacielu dziękujemy raz jeszcze  , bez ciebie to wesele byłoby niejakie .

Offline Markar88
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: czerwiec 2016
« Odpowiedź #25 dnia: 7 Listopada 2015, 15:31 »
Cześć! Jestem tu zupełnie nowa :)
Mój ślub w przyszłym roku w czerwcu. Jesteśmy na etapie poszukiwania DJ.
Poradźcie proszę: DJ Roman Cabaj, Tomasz Szewczyk czy Wojciech Singer? Panowie mają wolne terminy na dzień mojego ślubu.

Offline darek1309
  • nowicjusz
  • *
  • Ślub w: Bydgoszcz
« Odpowiedź #26 dnia: 28 Stycznia 2016, 11:05 »
odstąpię Dj-a Pana Michała Starzeckiego z Starky Music na wesele w terminie 5.08.2016  z powodu spodziewanych narodzin dziecka

Offline Asia320
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 14.10.2017
« Odpowiedź #27 dnia: 17 Listopada 2017, 21:55 »
Przyszli młodzi!
Podczas rozmów z dj/zespołem pytajcie o dedykacje czy są one w cenie czy pojawi się jakaś opłata u nas grał DJ PAKKO i co do prowadzenia zabawy nie powiem absolutnie złego słowa. Dobra prowadzenie, niektóre kawałki dośpiewane, kulturalna animacja bez kompromitujących zabaw. Tylko chwalić gdyby nie sytuacja o której dowiedzieliśmy się po imprezie a mianowicie dj kasował 20 złotych od dedykacji nawet w okolicy djdżejki pojawiła się kartka z ceną, w rozmowie na facebooku tłumaczył się ze to na natrętnych gości którzy kilkakrotnie chcą dedykować piosenkę, niestety z relacji gości wiemy co innego. Podsumowując wszystko fajnie ale niestety niesmak pozostał mam nadzieję ze nikt nie spotka się z taką sytuacja.

Offline The Singers

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #28 dnia: 1 Grudnia 2017, 15:38 »
Kiedyś miałem przyjemność być na koncercie Czesia Mozila i on za zrobienie selfie kasował 10 zł. Pieniądze uzbierane przez rok (uzbierała się niezła sumka), przekazywał na cele charytatywne.

Może to jest dobra droga :) Dedykacja - ok, pieniążki po pewnym okresie przekaże na schronisko lub inny szczytny cel.

Oczywiście playlisty przygotowanej przez PM i ich dedykacji by to nie obowiązywało ;)

Dodam, że często goście nie przyjmują do wiadomości, że nie chce pieniędzy za dedykację i i tak potrafią położyć pieniążki i odejść :)
« Ostatnia zmiana: 1 Grudnia 2017, 15:42 wysłana przez The Singers »

Offline miki789
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 12.06.2021
  • Ślub w: Polska
« Odpowiedź #29 dnia: 13 Czerwca 2019, 09:25 »
Byłem ostatnio na weselu pod Bydgoszczą i o ile do tej pory raczej wolałem zespoły niż dj-ów na weselu, o tyle tym razem Dj Adam Krajewski rzeczywiście spełnił swoje zadanie perfekcyjnie. Trudno było usiąść, zabawa rzeczywiście była ekstra.
« Ostatnia zmiana: 13 Czerwca 2019, 10:19 wysłana przez zibi »