Autor Wątek: Omega Pogoria czy Anmark Czeladź?  (Przeczytany 6776 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Goha

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 26.09.2009
Omega Pogoria czy Anmark Czeladź?
« dnia: 26 Lutego 2008, 20:20 »
Witam wszystkich!
czy ktoś mógłby mi doradzić na podstawie własnych doświadczeń lub opinii znajomych którą salę lepiej wybrać- Omega w Dąbrowie na Pogorii czy Anmark w Czeladzi? Obie Nam się podobają,, teraz tylko nie potrafimy się zdecydować gdzie będzie lepiej.  Proszę o radę.

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
Odp: Omega Pogoria czy Anmark Czeladź?
« Odpowiedź #1 dnia: 26 Lutego 2008, 21:21 »
Co do tej restauracji w Czeladzi to nie mogę wyrazić opinii, bo nie znam, ale w Omedze miała wesele moja kuzynka i powiem tak: bardzo ładnie na zewnątrz, pełno zieleni, kwiatów, cudnie, co do wystroju restauracji to mnie się osobiście nie podobało, ale każdy ma inny pogląd to tego stoły były dziwnie ustawione, ale dla mnie największym minusem był zimny obiad i bardzo długo po zupie czekaliśmy na drugie danie, a jak dostaliśmy to frytek np było na 2 osoby max a nie na ok8 :D i było zimne,a następnych posiłków nie jadłam, bo mi nie smakowały :(

Takie było na ich weselu i moje odczucia, ale to wesele w ogóle nie było udane, ale to inna historia :)

Pozdrawiam Buziaki :*

Offline Katrinka
  • My:)
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.08.2007
« Odpowiedź #2 dnia: 27 Lutego 2008, 18:32 »
Ja mialam wesele w Anmarku i naprawde szczerze polecam kazdemu !!
Poprzegladaj moje posty bardzo duzo pisalam o Anmarku i wklejalam fotki chyba na wątku Dziewczyny z Zagłębia!
Jedzonko pyszne pięknie podane super obsługa noi wystrój zachwycający !!
Jak masz jakies pytania to pisz na priv!!

Kiedy wesele??

Offline Goha

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 28 Lutego 2008, 17:51 »
Katrinka- z tego co zrozumiałam miałaś w Anmarku wesele tak?
Co do terminu wesela- jedyny termin wolny w miesiącach "ciepłych" w przyszłym roku w Anmarku to 26 września.  I chyba się na niego zdecydujemy.  Jutro jadę z moim narzeczonym obejrzeć dokładniej tą sale i musimy się zdecydować.  Tak jak pisałam zastanawiamy się nad Omegą a Anmarkiem- ale nie słyszałam jeszcze negatywnej opinii na temat Czeladzi, więc chyba nie mam się nad czym zastanawiać;)
A powiedź mi proszę czy te ruiny kopalni na przeciwko nie straszą zbytnio swoją brzydotą w tym dniu?
Pozdrawiam

Offline Katrinka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #4 dnia: 28 Lutego 2008, 18:21 »
Tak mialam tam wesele w sierpniu 2007 !!
Nie strasza !! nawet na video nie widac! goscie moi bawili sie w sali a na zewnatrz tylko na papieroska...:)
Aaa i w prezencie sa gołabki na przywitanie!! nie masz sie co zastanawiac super termin  :) noo a zobaczysz bedziesz zadowolona!! Moi goscie wspo0minaja naszewesele jako najlepsze na jakim byli  :) :)

Offline Goha

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: 28 Lutego 2008, 19:02 »
Super- chyba pomogłaś mi podjąć decyzję.   Do tego terminu na początku nie byłam przekonana, ale przyszły mąż.  mnie przekonał do tego września.  W takim razie jadę tam jutro podjąć decyzję;) Martwiły mnie te budynki na zewnątrz, ale skoro mówisz,że nie widać ich zbytnio to ok. jeszcze raz dzięki za pomoc w podjęciu decyzji

Offline Katrinka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #6 dnia: 1 Marca 2008, 14:15 »
Podjelas sluszna decyzje i na pewno bedziecie zadowoleni!!
Moja siostra byla u kuzynki 6 pazdziernika i tez bylo cudownie!! Wrzesien to piekny miesiac na slub!!
Pozdrawiam :)

Offline Honey

• bywalec
« Odpowiedź #7 dnia: 13 Marca 2008, 01:51 »
Potwierdzam budynku kopalni na przeciw Anmarku nie widać, drzewa i krzewy sa mocno zazielenione i całkiem zasłaniają widok:) sama byłam tam na weselu w 2007r i sama tam bede miała wesle w 2009 i jeszcze moja kumpela też tam robi wesle za arz po mnie :) Sala naprawde super tak jak i obsługa jedzenie super i co najważniejsze w brew pozorom toalety duże, czyste i pachnące ahh no i kierowniczka miła :) Naprawde warto :) Dobry wybór :)

Offline aga8207

• bywalec
  • data ślubu: 06.06. 2009 Catamaran :)
« Odpowiedź #8 dnia: 13 Marca 2008, 07:31 »
Zdecydowanie polecam Anmark!!! Chociaż my mieliśmy tam mieć ale pani która nas przyjmowała (nie kierowniczka) nie była zbyt miła i wprowadziła nas w błąd, że robią wesela od 70 osób wzwyż więc zdecydowaliśmy się na Catamaran. Ale poza tym same pozytywne opinie o Anmarku. A co do Omegi byliśmy tam kiedyś w niedziele na kawie i niezbyt ciekawie. Nie polecam Omegi

Offline anirolak

• nowicjusz
  • *
  • Zabiorę Cię właśnie tam...
  • data ślubu: 12.09.2009
« Odpowiedź #9 dnia: 26 Marca 2008, 12:59 »
Zdecydowanie Anmark. Pod każdym względem, opinie wszystkich którzy byli tam na weselach są przekonujące. :)

Offline ania8731

• ania8731
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 20,06,2009
pomocy
« Odpowiedź #10 dnia: 26 Marca 2008, 17:22 »
pomóżcie poszukuje nie drogiej sali w okolicach będzina dąbrowy czeladzi moze byc bez menu.  \Z góry dziękuje

Offline klaudia1202
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 01.10.2016
  • Ślub w: Czeladź
« Odpowiedź #11 dnia: 6 Stycznia 2016, 11:27 »
Odstąpię termin wesela w Akademii Sztuki Kulinarnej "Anmark" w Czeladzi w dniu 01.10.2016 r. (sobota). Sala po remoncie, posiada piękny wystrój (szeroki wybór dodatków i kolorystyki), bogate i smaczne menu.

Gratis od sali - tort.

Dodatkowo w tym terminie obowiązuje 5% zniżki.

Szczegóły: http://olx.pl/oferta/odstapie-termin-wesela-anmark-czeladz-1-10-2016-r-sobota-5-CID619-IDdm4ep.html#cd3243add1

Kontakt: 510-134-145
« Ostatnia zmiana: 7 Stycznia 2016, 18:34 wysłana przez zibi »