Autor Wątek: bielizna a niewielk biust  (Przeczytany 2244 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline lorelaiNRF

• forumowicz
  • data ślubu: 16.08.08
bielizna a niewielk biust
« dnia: 24 Lutego 2008, 21:12 »
Zastanawiam się czy któraś z Was ma taki sam problem a mianowicie, jaka blizna była by odpowiednia na rozmiar 70B - by powiększyć biust i podnieść.  Jaki rodzaj bielizny sprawdzi się najlepiej w tej sytuacji?
Ilcia

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
Odp: bielizna a niewielk biust
« Odpowiedź #1 dnia: 24 Lutego 2008, 21:35 »
a myslę,ze bardotka z push-up_em

masz duuuuuuuuuuuuzy ybór.. co ja mam powiedziec z 85GG???
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline Wioleta

• forumowicz
  • data ślubu: 14 czerwca 2008
« Odpowiedź #2 dnia: 24 Lutego 2008, 21:40 »
Moim zdaniem bardotka odpada.
Za to push up jak najbardziej polecam. Jeśli suknia jest bez ramiączek to dobrze by było aby biustonosz miał żel na całej długości.
Problem jest rozwiązany jeśli sukienka ma gorset a jeszcze lepiej jeśli ma ramiączka. Gorsety są na tyle dopasowane i dobrze skrojone że jak się ściśniesz to piersi same wyskoczą Ci na wierzch ;D ;D ;D

Offline lorelaiNRF

• forumowicz
  • data ślubu: 16.08.08
« Odpowiedź #3 dnia: 25 Lutego 2008, 07:27 »
Wielkie dzięki za odpowiedz dziewczynyJ hihih z tym wyskoczeniem to sama nie wiem;)
Jeśli chodzi o sukienkę ma gorset bez ramiączek, ale zażyczyłam sobie doszycie ich i Pani z salonu powiedziała, że nie ma sprawy i ma nawet fajna wizje, jakie zrobićJ
Jeśli chodzi o bardotkę z push-up_em to właśnie Pani z salonu pozwiedzała, że mogę się na nią skusić, bo są takie bardotki, że ramiączka można odpiąć, a biust fajnie zostanie podniesiony. . .  Dziś może pochodzę za odpowiednia bieliznąJ
Tak na marginesie sukienkę zamówiłam w DG w salonie Marta i polecam tym Panią, które swej sukni jeszcze nie mająJ
Ilcia

Offline anikaa

• entuzjasta
  • data ślubu: 2.08.2008
« Odpowiedź #4 dnia: 25 Marca 2008, 15:43 »
Znalazłyście miejsce na Śląsku czy w Zagłębiu, gdzie sprzedają wyjątkową bieliznę ślubną ??? To co oglądam w necie, kompletnie mi się nie podoba  :'(

Offline milcia

• Chuck Norris
  • W życiu chodzi o to, by być trochę niemożliwym ;)
  • data ślubu: 08.08.2008
« Odpowiedź #5 dnia: 6 Kwietnia 2008, 20:48 »
Ja mam identyczny problem jak lorelaiNRF a właściwie jeszcze większy bo mam takie dosłownie 2 jajeczka sadzone a nie biust :( I prawdą jest anikaa, że jak już coś się znajdzie to nie wygląda to ładnie - w sensie kroju biustonosza, jeszcze nie wiem gdzie są ale będę się musiała dowiedzieć bo za miesiąc muszę już mieć :(
Ja też mam suknie bez ramiączek ale nie chcę ich doszywać :( Jestem dobrej myśli więc na pewno znajdę odpowiednią bieliznę ;)

pozdrawiam :)
Timber 27.12.2009 Nuśka  27.06.2013
BOY
GIRL