Buziaki na dzieńdoberek

u mnie leży śnieg

a jak tam u Was?
Super, że sprawa rodowania się wyjaśniła 
ja też sie strasznie cieszę, tym bardziej, ze koszt jest niewielki. Wiem, że rod z czasem się ściera ale co tam. Przynajmniej w dniu ślubu będą wyglądały tak jak powinny

A zaproszonka - PIERWSZA KLASA 

Basiu - przepraszam na wstepie, że tak poźno- wstyd mi trochę - ale Twój wątek urzekł mnie po prostu..............Mamy tyle wspólnego, że aż sama się zdziwiłam:) Przeczytalam wszystko od poczatku jednym tchem.............
1. podobaja nam się dekoracje rajdoweczki - a dla mnie jej wesele stanowi wzor - przepieknie- tez sie zastanawialam nad polaczeniem tych kolorow - ale u mnei sala takze niedawno byla remontowana i nie wiem czy nie bedzie za pstrokato!!!
2. tez mam kompleksy na punkcie ramion...........
3. moja sala jest w podobnych kolorach do Twoich - tez wybralam na dekoracje zielen!!!!!!!!!|I te kwiatki co wkleilas na stoly widzialam juz wczesniej i mnie urzekly
jestem mile zaskoczona:)))
pozdrawiam
pozdraiwam i gratuluje pomyślanego załatwienia sprawy z obrączkami:)
Bogusiu witaj w moim wątku

Bardzo mi miło, że ktoś tu jeszcze zagląda

wiem, wiem, że wiele nas łączy

zauważyłam to w Twoim wątku

faktycznie dekoracja
Karolci jest dla mnie inspiracją. Aż głupio mi sie przyznać ale tak jest. Niestety ja nie mam takiej inwencji twórczej i w życiu nie wymyśliłabym czegoś takiego. Mam nadzieje, że nie będzie zła, że skopiujemy ją od niej

bo ja przyznaję sie, że mam zamiar wiele rzeczy skopiować.
Przestałam zastanawiać sie jaki kolor pasowałby do sali. jeśli szef zakupi pokrowce to kolory będą takie jak miała
Karolcia, a jeśli ich nie zakupi to będzie tylko zielono-biało. Poza ty będziemy mieli ponad 200 goście więc bezowej podłogi nie będzie widać

a na pierwszy pan będą wysuwać się kolory przewodnie

4. Ksiega gosci po prostu cudowna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Uwielbiam motyle i jeszcze ta zielen po prostu przepiekna~!!!!
5. zaproszenia bardzo ładne - az ja zaczelam zastanawiac sie czy moje bede spoko skoro sa pomaranczowe............................a dekoracja przeciez zielona..............o ja biedna nieszczęśliwa
bardzo sie cieszę, że podobają Ci sie zarówno zaproszenia jak i księga gości.
Ja tez mam tak, ze jak oglądam zaproszenia forumkowe to moje przestają mi się spodobać ale nie ma się co takimi rzeczami przejmować, bo nasze są również niepowtarzalne