hebdzia,
amadaa dziękuję

spinki śliczne tylko się zastanawiam jak one będą pasowały do koszuli i garnituru. Jak my wybieraliśmy spinki to upatrzyliśmy sobie takie zwykłe ale były śliczne. Po założeniu w mankiet koszuli i na to oczywiście kamizelka okazało się, że one nie pasują i musieliśmy pomyśleć nad innymi
o spinki raczej się na martwię, że nie będą pasować, bo garnitur jest prosty. Nie będzie na pewno kamizelki ani musznika czy coś w tym stylu tylko krawat.
- sukienka jest śliczna - cudo 
dziękuję

i na koniec mam pytanie - jakiej firmy kupiłaś bardotkę ??
bardotka jest z Triumpha.
Protokół podpisany

następna wizyta u księdza na 2 tygodnie przed ślubem

było miło i wesoło. Najpierw pospisywał dane z dowodów, a potem ja wyszłam i zadawał pytania mojemu K, a potem zmiana

Zgodził się na skrzypaczkę

i na chłopaka, który zagra niektóre utwory na organach

Dziewczyna - skrzypce:
Studentka pierwszego roku Akademii Muzycznej w Krakowie. Naukę gry na skrzypcach rozpoczęła w wieku 7 lat. Absolwentka Zespołu Szkół Muzycznych Nr 2 w Rzeszowie II stopnia w klasie skrzypiec prof Marzeny Lubowieckiej. Wielokrotnie reprezentowała Szkołę i Miasto w ogólnopolskich i regionalnych konkursach i koncertach (Olsztyn, Karków, Dębica, Łańcut, Jasło). Brała udział w prestiżowych Międzynarodowych Kursach Muzycznych im. Brzewskiego w Łańcucie, oraz Warsztatach Muzycznych w niemieckim Goch gdzie doskonaliła swe umiejętności w klasach skrzypiec światowej sławy pedagogów. Ma na swoim koncie nagrania radiowe i telewizyjne a także występ z orkiestrą symfoniczną Filharmonii Rzeszowskiej podczas koncertu dyplomantów w 2006 roku.
Chłopak - organy:
Student drugiego roku Universität für Musik und darstellende Kunst w Wiedniu w klasie fortepianu światowej sławy pedagoga i pianisty Olega Maisenberga.wieku 7 lat rozpoczął naukę gry na fortepianie w klasie fortepianu mgr Joanny Dworakowskiej w Szkole Muzycznej I Stopnia w Rzeszowie. od roku 2000 kontynuował naukę gry na fortepianie w Szkole Muzycznej II-ego stopnia w klasie fortepianu prof. Żanny Parchomowskiej. W roku 2004 na makroregionalnym etapie Ogólnopolskiego konkursu fortepianowego w Krakowie uzyskał 3-cią lokatę premiowaną występem w finale tegoż konkursu. W tym samym roku zdobył I nagrodę Regionalnego konkursu młodych instrumentalistów w Jaśle. Rok później na VII Międzynarodowym konkursie pianistycznym w Zabrzu, jury pod przewodnictwem Andrzeja Jasińskiego przyznało mu wyróżnienie. W kolejnej edycji konkursu w Jaśle (tym razem już o randze ogólnopolskiej) zajął II miejsce. W roku 2005 otrzymał nagrode Prezydenta Miasta Rzeszowa w kategorii "Młode talenty" oraz stypendium Premiera Marka Belki. Brał udział w wielu kursach pianistycznych szkoląc się pod okiem znanych postaci polskiej pianistyki, występował też z orkiestrami (np. na Koncercie dyplomantów w 2006 z muzykami Filharmonii Rzeszowskiej.
Musze się teraz tylko skontaktować z organistą i uzgodnić z nim wszystko.
Co więcej będąc wczoraj na zajęciach zgadałam się z 2 kolegami i jednego siostra gra od dziecka na skrzypcach i śpiewa więc tez byt sobie ja wzięła więc by mi zaśpiewała Ave Maria i psalm. Drugiego kolegi kuzynka gra na flecie poprzecznym więc mogła by grać z tym duetem