Autor Wątek: PROSZE O POMOC (SALON)  (Przeczytany 2185 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline katza
  • nowicjusz
  • *
PROSZE O POMOC (SALON)
« dnia: 21 Lutego 2008, 21:51 »
Witam, slub mam zaplanowany na sierpien tego roku i dzis wybralam sie ogladac suknie, jezdzac caly dzien po salonach najlepiej doradzały mi Panie w 2 salonach i tam tez mialy nawet ladne suknie, chcialam sie spytac czy byc moze macie jakies doswiadczenia zwiazane akurat z Tymi salonami, tj.

W Dąbrowie Górniczej na ul. Okrzei
i Chorzowie na ul. Chrobrego salon "Anab..."

wiadomo ze lepiej mieć coś pewnego i żeby suknia była ładnie odszyta, zaznaczam ze nie należę do rozmiarów manekinowych.

Zastanawiam sie tez na wybraniem sie do Tąpkowic "Ksym..."

Offline dorka_9

• uzależniony
  • data ślubu: 30 sierpnia 2008
Odp: PROSZE O POMOC (SALON)
« Odpowiedź #1 dnia: 22 Lutego 2008, 14:23 »
katza ja mam sukienkę zamówiona na Okrzei w DG-super salon i obsługa bardzo polecam.Powiem szczerze że byłam w Katowicach w tym salonie i jeżeli będzie cię interesowało coś z kolekcji Ms Moda to nie zamawiaj w Katowicach w DG na Okrzei też mają z tej firmy sukienki i są tańsze.Ja za swoją place 1800 zł a w Katowicach kosztowała ona 2100.A przymierzałaś już coś?Ta pani na Okrzei ma jeszcze salon w Będzinie.

Offline lorelaiNRF

• forumowicz
  • data ślubu: 16.08.08
« Odpowiedź #2 dnia: 25 Lutego 2008, 07:35 »
Ja osobiście salonu na Okrzei nie polecam!!! 3 lata temu maja siostra kupowała sobie tam suknie ślubna i wszystko było oki - obsługa miła, ale jak byłam w zeszłym tygodniu była tam córka właścicielki, - czyli coś okropnego- nie miła i z niechęcią podawała suknie do przymiarki.  Nie wspominając, że suknie wszystkie były na jedno kopyto tylko jakimiś drobiazgami się różniły.  A jak już wychodziłam przyszła inna kljętka na miarę była umówiona z mama tej dziewczyny, która oczywiście zapomniała, że się w ogóle umówiła- SKANDAL
Tak na marginesie sukienkę zamówiłam w DG w salonie Marta i polecam tym Panią, które swej sukni jeszcze nie mająJ
Za to w salonie Marta był super - Pani doradziła, była miła, czułam się jak księżniczka.  Polecam ten salon
Widać po kilku latach wszystko się zmienia
Ilcia

Offline Anna N
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 25 Lutego 2008, 21:34 »
Cześć dziewczyny.

Zalogowałam się późno. Ślub mam za miesiąc ale od dawna jestem stałą czytelniczka tego forum.  Zgadzam się z Wami dziewczyny że ile ludzi tyle opinii.  Ja kiedyś tak samo jak Wy teraz miałam burzę mózgu odnośnie wyboru sukienki.  Ułatwiły mi to moje 4 kumpele, które w ciągu ostatnich 2 lat miały ten sam problem. 3 z nich swoją przygodę po wymarzoną sukienkę zakończyły w salonie na ul.  Okrzei w DG.  Ja w sierpniu rozpoczynając swoje tournee po salonach trafiłam tam również.  Zwiedziłam jeszcze wiele innych (również o nich wspominacie).  Muszę przyznać że żaden salon nie zrobił na mnie tak dobrego wrażenia jak ten na ul.  Okrzei.  Tam tez w grudniu zamówiłam sukienkę.  Musze przyznać, że od pierwszej mojej tam wizyty, aż po ostatnią było naprawdę super. W czwartek miałam przymiarkę mojej sukienki, i wszystko wskazuje na to że lepiej trafić nie mogłam. Trzymam za Was kciuki żeby u Was tez wszystko było ok.

Offline katza
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: 26 Lutego 2008, 12:33 »
no pare pozytywnych opinii to już coś konkretnego, wielkie dzięki i proszę o jeszcze:)

Offline ily

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #5 dnia: 28 Lutego 2008, 19:29 »
A gdzie jest salon Marta w DG ??  ???

Offline dorka_9

• uzależniony
« Odpowiedź #6 dnia: 28 Lutego 2008, 19:47 »
Anna N mogłabyś mi powiedzieć jak tam było na przymiarce sukienki?ile miałaś przymiarek?wszystko było w porządku?jaka sukieneczkę zamówiłaś?ja tam tez zamówiłam swoja i zdjęcie miary mam w czerwcu.

Offline dorka_9

• uzależniony
« Odpowiedź #7 dnia: 28 Lutego 2008, 19:51 »
lorelaiNRF wszystkie sukienki w każdym salonie są praktycznie takie same i różnią się tylko jakimiś drobiazgami czy to koronka,kamieniami lub materiałem,gorsetem są mniej rozłożyste i więcej ale są podobne to co je tylko różni top cena.

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
« Odpowiedź #8 dnia: 28 Lutego 2008, 19:53 »
Z tym bym sie do końca nie zgodziła, może większość, ale napewno nie wszytskie.

Offline lorelaiNRF

• forumowicz
  • data ślubu: 16.08.08
« Odpowiedź #9 dnia: 28 Lutego 2008, 21:25 »
Mnie na Okrzei nie zachwyciła nic mi się nie podobało a w Marce był wybór. Namiar mogę dać na priva
Ilcia

Offline martadu
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #10 dnia: 29 Lutego 2008, 17:45 »
Ja mam slub w sierpniu i niedawno zamówiłam sukienkę (kupiłam w Madonnie w Katowicach). Zlatałam prawie całe Katowicach w poszukiwaniach i hmm, nic mnie nie zachwyciło. Nie jestem szczupłą osobą i w tym wszystkich kieckach nie wygladałam najlepiej, w niektórych wrecz komicznie. Praktycznie mi sie nic nie podobało. Byłam tez w Ksymenie w Tąpkowicach i szczerze mówiac nie mieli nic ciekawego...Ale to zalezy czego sie szuka- ja chciałam sukienke jednoczesciową, bez koła i zamaszystego dołu, bez bzdurnych dodatków typu kwiatek z boku itp.
Jak co to pytajcie - słuze radą i pomocą...