0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Asik czyżby do Dymarki?)My ponieważ mieszkamy w Angli i bywamy w tych cieplejszych krajach czasem na wakacjach, w podróż ślubną jedziemy we wrześniu do Zakopanego Kochamy góry i bardzo za nimi tęsknimy, tak więc spędzimy tydzień w Zakopcu, no a potem praca
Asik Dymarka jest blisko Urzędu na Chebziu - to mały motelik, wiem co to za dzielnica, mieszkałam kiedyś na Kuźnicy na Sobieskiego
My w czerwcu lecimy na Dominikanę.W Egipcie w Sharm El Sheikh też byłam we wrześniu i było super cieplutko.
Cytat: Wioleta w 19 Lutego 2008, 14:50My w czerwcu lecimy na Dominikanę.W Egipcie w Sharm El Sheikh też byłam we wrześniu i było super cieplutko.Do jakiej miejscowości lecicie My do Egiptu też zawsze lataliśmy we wrześniu i była piękna pogoda
Cytat: adusiaxxx w 5 Maja 2008, 10:24Cytat: Wioleta w 19 Lutego 2008, 14:50My w czerwcu lecimy na Dominikanę.W Egipcie w Sharm El Sheikh też byłam we wrześniu i było super cieplutko.Do jakiej miejscowości lecicie My do Egiptu też zawsze lataliśmy we wrześniu i była piękna pogoda Byliśmy w Punta Cana w rejonie Bavaro:) Było cudownie... poprostu rajsko.