Autor Wątek: prosze o opinie :)  (Przeczytany 10409 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline loona
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 25.08.2007r.
Odp: prosze o opinie :)
« Odpowiedź #60 dnia: 16 Czerwca 2008, 15:49 »
madejko przyznam szczerze,że nie odrobiłam zadania domowego i nie obmyśliłam bukietu dla Ciebie,  ale obiecuję,że to nadrobię i najdalej do jutra coś postaram się zaproponować.

Natomiast jeśli chodzi o dekorację kościoła to ja nie miałam wpływu na dobór kwiatów. Braliśmy to co zrobił Pan kościelny, bo taka jest w Gryfinie zasada -ale spisał się i było ładnie.
Generalnie jednak ja jestem zwolenniczką pasujących do siebie dekoracji. Lubię jak coś wynika z czegoś. Wtedy jest tak gustownie i ze smakiem.  Tak więc proponowałabym i Tobie takie dogranie dekoracji.

Ja nawet materiał z sukni miałam wkomponowany w dekorację auta i mój  bukiet :)

Offline loona
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 25.08.2007r.
« Odpowiedź #61 dnia: 16 Czerwca 2008, 17:59 »
Madejko jak dla mnie ten byłby dla Ciebie idealny. Oczywiście. mógłby byc też w innym kolorze choc ten jak dla mnie ideal -

ewentualnie jeszcze cos takiego z kamelii:

można tez np. w stylu nr 1 ale z kamelii lub np. goździków.

Wogóle na tej stronie http://www.wedding.w8w.pl/KWIATY/Bukiety%20%C5%9Blubne/index.html  jest mnóstwo ślicznych bukietów

Offline madejka3
  • bywalec
« Odpowiedź #62 dnia: 17 Czerwca 2008, 21:15 »
dzieki loona - super bukiety - podoba mi sie zwlaszcza ten pierwszy. Patrzylam jeszcze na calie - i wlasnie pomaranczowy bedzie chyba najodpowiedniejszy :) musze sie jeszcze znalezc dobra kwiaciarnie w Koszalinie :)