Autor Wątek: salon sukien Ksynema  (Przeczytany 6809 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline hebdzia
  • bywalec
  • data ślubu: 30.08.2008
salon sukien Ksynema
« dnia: 8 Stycznia 2008, 14:25 »
Proszę o opinie czy warto tam się wybrać. Pytanie kierowane szczególnie do pań puszystych. Ważne jest dla mnie możliwość przymierzenia sukien.

Offline zosi_a
  • nowicjusz
  • *
Odp: salon sukien Ksynema
« Odpowiedź #1 dnia: 24 Stycznia 2008, 23:39 »
 Polecam bardzo ten salon .  Panie są przemiłe i bardzo fachowe . . .    Jak nie znajdziesz jakiejś gotowej , to z pewnościa uszyja Ci taką jaką sobie wymarzysz .      Ja kupowałam tam swoją i byłam zachwycona .

Offline hebdzia
  • bywalec
« Odpowiedź #2 dnia: 25 Stycznia 2008, 11:48 »
Byłam i jestem bardzo zadowolona. Duży wybór w sukniach i dodatków, panie bardzo miłe i doradzić umieją.
Nosze duuży rozmiar i z orzymiarkami nie było rzadnego problemu. Polecam :)

Offline Siasia

• forumowicz
  • data ślubu: 26.12.2009
« Odpowiedź #3 dnia: 25 Stycznia 2008, 15:35 »
A gdzie ten salon się znajduje?? I jakie mają mniej więcej ceny?

Offline hebdzia
  • bywalec
« Odpowiedź #4 dnia: 26 Stycznia 2008, 08:37 »
salon jest w Tąpkowicach niedaleko Pyrzowic
za suknie które mi się podobały przedział 1500 - 2100 w zalżności od dodatków tzn np jaka koranka

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
« Odpowiedź #5 dnia: 26 Stycznia 2008, 11:19 »

Offline Siasia

• forumowicz
« Odpowiedź #6 dnia: 26 Stycznia 2008, 13:51 »
Bardzo dziękuje za namiary, obejrzałam pare zdjęć i musze powiedzieć że nawet ładne, mają swój urok, ale na moją wymarzoną nie trafiłam. Zosi_a piszesz, że też szyją, tak? A orientujecie się ile wcześniej tak +/- trzeba tam jechać, jeśli bym chciała uszyć suknie? 

Offline ikusia
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 31-05-2008
« Odpowiedź #7 dnia: 26 Stycznia 2008, 16:17 »
Hej,
ja mam slub 31.05.2008 - dzis zamawialam suknie w Ksymenie i wplacilam zaliczke. Suknie powinna byc gotowa pod koniec kwietnia
Ikusia

Offline zosi_a
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #8 dnia: 3 Lutego 2008, 01:35 »
Siasia , swoją kupiłam gotową , ale na sprowadzenie jej ze Szwecji czekałam ok.  2 m-ce.   Ale chyba generalnie im wcześniej tym lepiej jak się zdecydujesz .  Najlepiej zadzwoń tam albo napisz maila to bedziesz wiedziała dokładnie . . .   Pozdrawiam

Offline Siasia

• forumowicz
« Odpowiedź #9 dnia: 3 Lutego 2008, 12:24 »
Oki, wielkie dzięki za rady.  :-*

Offline jasiagatka

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 18 kwiecień 2009
« Odpowiedź #10 dnia: 5 Lipca 2008, 19:26 »
Ja znam ten salon z targow slubnych ale zastanawia mnie to ze reklamuja sie ze suknie juz od 700zl czy to prawda? i czy te suknie tanie sa warte zalozenia?

Offline karola253
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 20.06.2009
« Odpowiedź #11 dnia: 18 Lutego 2009, 12:22 »
Hej. . . ja zamówiłam sukienke w tym salonie. . . obsługa profesionalna, ogromny wybór sukienek, na stronie nie ma wszystkich modeli, które mają w ofercie.
Minusem jest dojazd jeżeli ktos nie ma samochodu.   Polecam:)

Offline jugra

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #12 dnia: 19 Lutego 2009, 13:29 »
sukienki są przepiękne - ja na 100% się tam wybiorę  :)

Offline anirolak

• nowicjusz
  • *
  • Zabiorę Cię właśnie tam...
  • data ślubu: 12.09.2009
« Odpowiedź #13 dnia: 6 Kwietnia 2009, 18:56 »
Kobiety, zamówiłam suknię :) Właśnie w salonie Ksymena.
O ile tam na miejscu nie było sukni jaką sobie wymarzyłam, ale pokazałam Pani zdjęcie sukni zrobionej w Katowicach w salonie, która kosztowała 3200 zł, i suknie szyją mi na wymiar za o wiele mniej + welon gratis !!!
Po długich poszukiwaniach polecam ten salon, o ile faktycznie dojazd nie jest rewelacyjny, to warto zajrzeć.
Panie są konkratne i napewno doradzą cuś fajnego, ja czekam z utęsknieniem na moje cudo :)  :) :)

Offline Sylvvia
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 24.07.2010 r.
« Odpowiedź #14 dnia: 1 Lutego 2010, 07:56 »
Witam,
ja właśnie zamówiłam suknię w Ksymenie.
Upatrzyłam sobie model na stronce, ale mierzyłam też dużo innych i każdy model był na prawde piękny.
Pani, która nas obsługiwała była bardzo miła i umiała doradzić. Teraz czekam do maja.
Mam nadzieje że efekt końcowy będzie równie pozytywny 

Offline Sylvvia
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #15 dnia: 1 Lutego 2010, 08:14 »
I dodam jeszcze, że kupiłam sobie też butki, a welon dostanę gratis  ;)

Offline MagdaMM

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 28 sierpień 2010
« Odpowiedź #16 dnia: 9 Lutego 2010, 12:13 »
Byłam wczoraj w Ksymenie szukać tej mojej wymarzonej.. powiem Wam dziewczyny,że panie które mnie obsługiwały były bardzo miłe. Mimo ,że miałam wybrane 2 modele z ich stronki to tak naprawde mierzylam chyba z 7-8.. Po długich poszukiwaniach zdecydowałam się własnie tam zamówić suknie... ;) mam nadzieje że wszystko bedzie ok..przymiarka w czerwcu..  aa, ceny sukni tak do 3000zl. pozdrawiam :)

Offline jenny_nn
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 15.09.2010
« Odpowiedź #17 dnia: 25 Sierpnia 2010, 14:15 »
Witam DZIEWCZYNY jestem bardzo nie zadowolona z salonu. .  Moge wiele opowiedziec, suknie od samego poczatku byla zle szyta a obsluga starala sie wmowic mi ze tak ma wygladac.  Sukienke mialam odbierana dwa dni przed slubem, ale jakbym pokazala Wam jak jest uszyta to odechcialo by Wam sie slubu.   Oczywiscie za sukienke musialam zaplacic ze wzgledu na zaliczke ale jakbym miala mozliwosc zrezygnowalabym!! Jestem rozczarowana.  W razie jakich kolwiek pytan prosze o kontakt na emial slodkaaga3@o2. pl chetnie odpowiem Jeszcze raz zaznaczam : zanim zlozycie zamowienie tam zastanowcie sie, bo samo zamowienie sukni nie robi problemu. . .  akcje zaczynaja sie przy pierwszych przymiarkach!!

Offline Sylvvia
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #18 dnia: 4 Września 2010, 17:10 »
Witam ponownie,

ja już jestem po ślubie i mogę tylko powiedzieć, że suknie była cudowna! Przetrwała kościół. salę, plener...
wygodna,  nic nie odleciało ;) - nie było żadnych problemów, a po ślubie .... uprała się w pralce - wszystkie koronki i dodatki są doszywane (nie klejone) [po ślubie dzwoniłam do salonuporadzić się jak ją mogę wyczyścić i panie same mi podpowiedziały co i jak zrobić].

Wszyscy goście i nawet obcy ludzie którzy nas widzieli lub oglądali zdjęcia byli nią po prostu zachwyceni.

Offline MagdaMM

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 28 sierpień 2010
« Odpowiedź #19 dnia: 11 Września 2010, 19:30 »
ja już TEN dzień mm za sobą;) kupowałam suknie w Ksymeni i jestem strasznie zadowlona! przez całe wesele nic sie z suknią nie stało, wszystkim podobał sie biel mojej sukni, wszsko super uszyte, nigdzie nic nie odstawało, nic sie nie odpruło!! moge szczerze polecić ten salon i sprzdawczynie,które są strasznie sympatyczne!!1

Offline Meo
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 03.07.2010
« Odpowiedź #20 dnia: 18 Września 2010, 08:49 »
Kupowałam suknię w salonie Ksymena i jestem bardzo zadowolona.  Suknia piękna, babcia powiedziała, że mnie nie poznała tak ślicznie wyglądałam, panie profesjonalne.  Powiedziały mi, jak w niej siadać, żeby ładnie wyjść na zdjęciach itp.  Są też elastyczne.  Wybrałam sukienkę z golfem, ale chciałam go obciąć, bo bez niego wyglądała o wiele lepiej i nie było problemu.  Obcięły golf, zmieniły zapięcie z tyłu, bo musiało być inne, doszyły ramiączka, bo chciałam mieć na wszelki wypadek schowane.

Mój mąż kupił tam też garnitur i wyglądał świetnie.  Jest wysoki i szczupły więc zwykle wygląda w garniturach jak wieszak, ale tam panie dobrały mu super krój.