Autor Wątek: Remedium  (Przeczytany 6435 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline gosia_h
  • nowicjusz
  • *
Remedium
« dnia: 4 Maja 2005, 10:00 »
Czytam na temat propozycji lokali i dość często pojawia się tam Remedium lub Vivaldi. Czy ktoś miał tam przyjęcie weselne i mógłby podzielić się wrażeniami. I tak przy okazji - może jakieś namiary na Remedium?

Gosia

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
Remedium
« Odpowiedź #1 dnia: 4 Maja 2005, 10:49 »
remedium jest cześcia izb lekarskich w szczecinie... coprawda nie same izby organizują tam wesela ale jest pan, który dzierżawi lokal pod kontem imprez...

zadzwon do OIL w szczecinie i poproś ich o namiary na gościa... napewno ci je dadzą.. w razie potrzeby daj znac na priwa... mnie powiedza wszystko  :twisted:
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline Julia
  • Chuck Norris
Remedium
« Odpowiedź #2 dnia: 4 Maja 2005, 10:53 »
Jeśli chodzi o Vivaldiego, to z naszych forumowiczek wesele będzie tam miała Madzialena, najlepiej napisz do niej na priv. Lokal oglądałam, przyjemnie, jedna duża sala, obsługa miła, menu bogate w niezbyt wysokiej cenie.

Offline davyjohn
  • entuzjasta
Remedium
« Odpowiedź #3 dnia: 4 Maja 2005, 12:38 »
Remedium - Wojska Polskiego skrzyżowanie z Curie-Skłodowskiej (chyba), jadąc WojPola w stronę Głębokiego za Rajskim Ogrodem mijasz po lewej Traugutta i zaraz po prawej jest Remedium. Miałem tam kiedyś 18tkę :)

Offline gosia_h
  • nowicjusz
  • *
Remedium
« Odpowiedź #4 dnia: 4 Maja 2005, 12:55 »
Niestety Vivaldi jest już zajęty w odpowiadającym mi terminie. Dzięki za namiary Remedium. Udaję się tam zaraz po pracy.
Gosia

Offline Madzialena

• Prawdziwie kochasz wtedy, kiedy nie wiesz dlaczego...
  • maniak
  • Aniołek [*] 16.01.2009
  • data ślubu: 17.09.2005r.
Remedium
« Odpowiedź #5 dnia: 4 Maja 2005, 16:24 »
hmm no cóż... :)  mogłabym Ci udzielić wielu info o Vivaldim, ale skoro nie ma wolnego terminu..cóż... moje wiadomości na nic sie nie zdadzą..  więc nie piszę..  :?

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
Remedium
« Odpowiedź #6 dnia: 1 Października 2005, 23:20 »
Tak jak już gdzieś wcześniej pisałam - Remedium jest naprawdę bardzo fajnym lokalem, nawet na zorganizowanie tam wesela. Niestety dla nas był za mały - mieliśmy 60 gości + 6 dzieci i obsługa.
Ale jeżeli ktoś robi wesele na około 30-40 osób - warto wziąć go pod uwagę!

Offline izzaro74

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 25.06.2010
Odp: Remedium
« Odpowiedź #7 dnia: 15 Listopada 2009, 22:03 »
Hejka :) Chcialam odswiezyc ten watek. . . . Czy ktos wyprawial juz swoje wesele w Remedium i moglby podzielic sie wiadomosciami? Nie ma zbyt wiele informacji o tym miejscu na forum, a te pare wypowiedzi w sumie zachecaja.  Ja juz niby wybralam lokal,ale przez to ze liczba gosci zamknie sie w ok. 50 tak wiec analizuje jeszcze inne mozliwosci :) Pozdrawiam

Offline izzaro74

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 25.06.2010
« Odpowiedź #8 dnia: 23 Listopada 2009, 14:00 »
Oj czyzby nikt nie wyprawial wesela w Remedium? :( Hmmm.  .  .  .  Wyslalam mamule by sie zorientowala co i wrazenia miala bardzo pozytywne.   Oczywiscie zdecydujemy z moim M.   jak przyjedziemy na Swieta.   Nie moglam sie powstrzymac i musialam poszperac w necie by choc jakies fotki tego miejsca znalezc,bo choc pol zycia przejeżdżałam obok,to nigdy tam nie byłam :) Wnetrze nie robi powalajacego wrazenia, ale to tez duzo zalezy od dekoracji, i tego co kto lubi rzecz jasna :) Aktualne fotki udalo mi sie znalezc na stronie www.  sedina.  pl , w wyszukiwarke wpisac trzeba Willa Wellmera i wybrac artykul jej poswiecony.  Zainteresowanych odsylam.   Pozdrawiam
« Ostatnia zmiana: 23 Listopada 2009, 14:03 wysłana przez izzaro74 »

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #9 dnia: 23 Listopada 2009, 22:39 »
niestety nie pomogę.. nie pamietam też czy  ktoś  weselił się w remedium..

sama znam  to miejsce z przyczyn formalnych i poza szkoleniami i zebraniami nie miałam styczności z imprezowa częścią tego miejsca..
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"