Autor Wątek: buciki ślubne  (Przeczytany 65301 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Misia

• zapaleniec
buciki ślubne
« Odpowiedź #240 dnia: 2 Czerwca 2006, 07:20 »
rewelacyjne...bardzo kobiece:)
obcas wygląda na bardzo stabilny, podobny jak w butach ryłka...a takie mierzyłam więc na pewno bedzie ok:)

Offline Ninka
  • Chuck Norris
buciki ślubne
« Odpowiedź #241 dnia: 2 Czerwca 2006, 08:40 »
Ładne :) wolę, czubeczki, ale są ok :) Obcas owszem będzie wygodny, jest taki sam jak w moich z Baty. Ile ma  cm wysokości :?:  Gratuluję wyboru :!:

Offline Misiula

• nowicjusz
  • *
buciki ślubne
« Odpowiedź #242 dnia: 2 Czerwca 2006, 14:27 »
szajo, Misia, Ninka,  dzięki wielkie Dziewczyny za podzielanie mojego entuzjazmu (który od wczoraj nic się nie zmiejszył!  :P  ) Jak narazie to mogę stwierdzić, że sa bardzo wygodne i super sie w nich kroczy ;) Ale to tesh pewnie dlatego, że ja dość często chodzę właśnie na " obcasowych wysokościach"  ;) Obasik jest 7,5 - przynajmniej tak pisało na stronce bo ja osobiście nie mierzyłam ;) Jak dla mnie idealny bo mniejszy nie wchodzilby w gre - mój przyszły mężuś ma 198 cm wzrostu a ja zaledwie 165 więc...same rozumiecie....  :D

Żadnych kartek ja w Twoim paszporcie byś był ze mną wyrywać nie MUSZĘ!!! :D

Offline szajo

• maniak
  • data ślubu: 28.IV.07
buciki ślubne
« Odpowiedź #243 dnia: 2 Czerwca 2006, 14:59 »
:D no jasne, ważne że dla Ciebie są wygodne... ja na szczęście nie musze mieć wysokich bo mój B. jest wyższy o jakieś 5 cm :) więc dla mnie "obcas" 2,5 cm wystarczy... i całe szczescie bo 7,5... to stanowczo nie dla mnie :) ale ciesze się, że znalazłaś buty DLA SIEBIE :) idealne...

Offline redzia

• Gosia
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 02.09.2006
Buciki
« Odpowiedź #244 dnia: 4 Czerwca 2006, 17:21 »
Czesc dziewczyny   :jupi:
Nie mialam za duzo czasu na szukanie butow, wiec kupilam buty w salonie Nicol (szczecin). Szybko dobralam buciki do koloru sukni (bardzo mi sie podobaja).

:wink:  pozdrawiam was i powowdzenia  :D

Offline Ninka
  • Chuck Norris
buciki ślubne
« Odpowiedź #245 dnia: 5 Czerwca 2006, 01:12 »
Cytat: "redzia"
Nie mialam za duzo czasu na szukanie butow, wiec kupilam buty w salonie Nicol (szczecin). Szybko dobralam buciki do koloru sukni (bardzo mi sie podobaja). Jezeli nadal szukacie butow to moge wam polecic strone polskiej firmy obuwniczej:

A jaka była cena i czy są ze skóry :?:

Offline redzia

• Gosia
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 02.09.2006
buciki ślubne
« Odpowiedź #246 dnia: 5 Czerwca 2006, 16:28 »
Moje akurat sa z materialu, ale ogladalam kolekcje i zdaje mi sie, ze widzialam tez buty ze skory. Buty, ktore zamowilam kosztuja 160zl.

Offline magdazar
  • nowicjusz
  • *
buciki ślubne
« Odpowiedź #247 dnia: 19 Czerwca 2006, 21:02 »
Hej!
Dzis w końcu kupiłam sobie buciki, ciężko było :?
Prawde mówiąc szukałam innych, ale te mnie jakoś zauroczyły :D
Magda

Offline Ninka
  • Chuck Norris
buciki ślubne
« Odpowiedź #248 dnia: 19 Czerwca 2006, 21:50 »
bardzo ładne. Umiesz chodzić w tak wysokich butkach :?:

Offline Misia

• zapaleniec
buciki ślubne
« Odpowiedź #249 dnia: 19 Czerwca 2006, 22:19 »
jołjoł

mam takie same tylko na niższym troszkę obcasie:)...zajżyj do mojego wątku Misiowe odliczanie:)
więc gratuluje wyboru:)
bardzo wygodne sa te butki..mięciutka skorka:)

Offline madziulek

• Chuck Norris
buciki ślubne
« Odpowiedź #250 dnia: 20 Czerwca 2006, 07:54 »
śliczne butki uwielbiam buciki i tesa naprawde ładne choc ja bym w takich nie umiała chodzić bo nie przepadam (osobiście oczywiście) za wysokimi obcasami. U kogoś mi sie podoba ale nie umiem chodzić w takich wysokich  :wink:
Kuba 2007
Szymon 2010

Offline Misiula

• nowicjusz
  • *
buciki ślubne
« Odpowiedź #251 dnia: 23 Czerwca 2006, 23:09 »
magdazar ŁAAAAAAAŁ śliczne buciki!!!!  :D  Gratuluję wyboru (no i determinacji w poszukiwaniach... ;) ) Ale jak widać BYŁO WARTO! :)

Żadnych kartek ja w Twoim paszporcie byś był ze mną wyrywać nie MUSZĘ!!! :D

Offline Moniqa

• forumowicz
buciki ślubne
« Odpowiedź #252 dnia: 24 Czerwca 2006, 21:25 »
Cytat: "Misiula"
To ja pochwalę się swoimi które właśnie dzisiaj zakupiłam... Jak je zobaczyłam pierwszy raz w necie to poprostu oszalałam...I tak jush pozostalo :D Jak dla mnie są poprostu śliczne...  :serce:  Na żywo wyglądają jeszcze lepiej ;) Sa takie delikatniutkie... achhhh....jush nic nie mówię tylko pokazuję :D

Obrazek

Mam nadzieję że będą równie wygodne jak piękne... ;)

Warto było zaryzykować  zakup na odległość bez przymierzania... ;)

słodkie :D  :D  :D

Offline groszek
  • maniak
buciki ślubne
« Odpowiedź #253 dnia: 24 Czerwca 2006, 21:33 »
Jestem załamana!! We wtorek Akces w Krakowie nadał paczkę z moimi butami szytymi na zamówienie, a paczki jeszcze nie maaaaa   :Placz_1:  Ponoć wysłali priorytetem. W poniedziałek pójdę na pocztę i każę sprawdzić, czy paczka o takim a takim numerze nadania nie zalega gdzieś u nich, bo już zdarzało się, że listonosz nie zostawił mi awizo.
Ale jeśli paczka nie doszła, to reklamację na poczcie można składać dopiero po dwóch tygodniach od nadania, a na jej rozpatrzenie poczta ma miesiąc. A ja mam za miesiąc ślub!! I nie mam butów!!   :buu:  Zamówiłam je dlatego, że nie mogłam znaleźć nic, w czym czułabym się wygodnie. Jak nie dotrą (pal sześć kasę, bo wiem, że w razie czego odzyskam) to sie pochlastam!!  :glowa_w_mur:

Offline Moniqa

• forumowicz
buciki ślubne
« Odpowiedź #254 dnia: 24 Czerwca 2006, 21:49 »
Cytat: "groszek"
Jestem załamana!! We wtorek Akces w Krakowie nadał paczkę z moimi butami szytymi na zamówienie, a paczki jeszcze nie maaaaa   :Placz_1:  Ponoć wysłali priorytetem. W poniedziałek pójdę na pocztę i każę sprawdzić, czy paczka o takim a takim numerze nadania nie zalega gdzieś u nich, bo już zdarzało się, że listonosz nie zostawił mi awizo.
Ale jeśli paczka nie doszła, to reklamację na poczcie można składać dopiero po dwóch tygodniach od nadania, a na jej rozpatrzenie poczta ma miesiąc. A ja mam za miesiąc ślub!! I nie mam butów!!   :buu:  Zamówiłam je dlatego, że nie mogłam znaleźć nic, w czym czułabym się wygodnie. Jak nie dotrą (pal sześć kasę, bo wiem, że w razie czego odzyskam) to sie pochlastam!!  :glowa_w_mur:

Nie pakaj   :Daje_kwiatka:   ostatnio poczta leci w hu... u mnie w pracy polecony szedł 8 dni roboczych :evil:

Offline Moniqa

• forumowicz
buciki ślubne
« Odpowiedź #255 dnia: 24 Czerwca 2006, 22:28 »
to są moje buciki :D

może Wam się spodobają :?:

Offline Antalis
  • Chuck Norris
buciki ślubne
« Odpowiedź #256 dnia: 24 Czerwca 2006, 22:39 »
To Twoje weselne ?? Pytam z ciekawosci po jak dla mnie to na poprawiny sa swietne ale na wesele jakos mi tak ich "za mało".
Oto moje buciki :

Offline Moniqa

• forumowicz
buciki ślubne
« Odpowiedź #257 dnia: 25 Czerwca 2006, 10:38 »
Cytat: "Antalis"
To Twoje weselne ??
oczywiście,że weselne :D  odkąd pamiętam to chciałam mieć "inne"niż wszyscy :D do tego oczywiście jakiś ładny pedicure i zadbane stopy :!: np.

Nie każdemu podoba się taki pomysł,ale najważniejsze,że Ja jestem zadowolona :D Wszystko kwestia gustu-a z gustem jak z tyłkiem :wink: każdy ma swój :D  :wink:

Offline emu
  • nowicjusz
  • *
buciki ślubne
« Odpowiedź #258 dnia: 25 Czerwca 2006, 11:34 »
Usmialam sie, podoba mi sie Twoja odpowiedz buciki rowniez, choc ze wzgledu na okropne stopy(haluksy) nie nalozylabym takich. Sprobuje pozniej wkleic moje. Tymczasem uciekam na spacerek...

Offline Kasia1981

• użytkownik
  • **
  • dubeltowa mama
  • data ślubu: 07-07-07
buciki ślubne
« Odpowiedź #259 dnia: 12 Lipca 2006, 14:28 »
a mi się bardzo podobaja i chciałabym mieć podobne.. :wink:

Offline Moniqa

• forumowicz
buciki ślubne
« Odpowiedź #260 dnia: 12 Lipca 2006, 14:33 »
:D  :D  :D

Offline Moniqa

• forumowicz
buciki ślubne
« Odpowiedź #261 dnia: 12 Lipca 2006, 15:34 »

dzięki kobietki :D ale powiedzcie, czy ten pierścionek nie jest słodki :D  :!:  :?: Ja już nie będę przesadzać,bo buty są z cyrkoniami, ale jest extra :D

Offline Misia

• zapaleniec
buciki ślubne
« Odpowiedź #262 dnia: 12 Lipca 2006, 15:38 »
butki super..teraz zreszą jest taki luz jeśli chodzi o modę, że na wszystko sobie można pozwolic na ślub...oczywiście wg wlasnego zapatrywania i zdania.
ja widziałam nawet suknię slubną 2 częściową odkrywającą brzuch.....dla mnie to przesada....kojazy mi się z ulicznymi pokazywaczkami pępków...no ale może znajdzie się jakaś odważna

Offline Ninka
  • Chuck Norris
buciki ślubne
« Odpowiedź #263 dnia: 12 Lipca 2006, 16:35 »
Moniqa, haha moje poprawinowe są bardzo podobne. oto one:

Offline groszek
  • maniak
buciki ślubne
« Odpowiedź #264 dnia: 12 Lipca 2006, 19:34 »
Mam wrazenie ze takie buty sa bardzo niewygodne, bo caly ciezar ciala opiera sie na palcach i śródstopie wysiada po jakims czasie tanców (krótkim czasie).

Offline Ninka
  • Chuck Norris
buciki ślubne
« Odpowiedź #265 dnia: 13 Lipca 2006, 00:50 »
groszek,  ja mam je na poprawiny :) a wogóle to z poduszką silikonową pod stópką są wygodne :)

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
buciki ślubne
« Odpowiedź #266 dnia: 13 Lipca 2006, 08:06 »
Groszku, jak ktos porusza się w takich butkach na codzień to nie ma problemu, ja na ostatniem weselu miałam klapeczki-baaardzo wygodne, całą noc przetańczyłam :mrgreen:

Offline Moniqa

• forumowicz
buciki ślubne
« Odpowiedź #267 dnia: 13 Lipca 2006, 08:44 »
Cytat: "Ninka"
poduszką silikonową pod stópką

też zamierzałam je kupić, ale nie wiem czy sprawdzają się w takim odkrytym obuwiu :?:

Offline Ninka
  • Chuck Norris
buciki ślubne
« Odpowiedź #268 dnia: 13 Lipca 2006, 09:46 »
Cytat: "Moniqa"
też zamierzałam je kupić, ale nie wiem czy sprawdzają się w takim odkrytym obuwiu

Sprawdzają, sprawdzają :) wiem z doświadczenia :)

Offline groszek
  • maniak
buciki ślubne
« Odpowiedź #269 dnia: 13 Lipca 2006, 09:53 »
Mówisz o wkładkach party feet z sholla? mam zamiar kupic sobie takie, mimo, że buty mam wygodne- szyte na miarę. Ale mimo wszystko... będę w nich conajmniej kilkanaście godzin (15- 5 rano) więc stopy pewnie zaczną boleć.