Autor Wątek: buciki ślubne  (Przeczytany 65381 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Violka

• bywalec
  • data ślubu: 27.08.2005
buciki ślubne
« Odpowiedź #120 dnia: 16 Marca 2006, 21:34 »
Beth bardzo ładne te twoje buciki
Ja bym brała z kwiatkiem, bo bez niezbyt mi sie widzą

Offline agulkaaa
  • Chuck Norris
  • MISIO 13.05.2007, MACIUŚ 21.10.2009
buciki ślubne
« Odpowiedź #121 dnia: 16 Marca 2006, 21:50 »
Beth bierz z kwiatkiem

Offline azzurra
  • maniak
buciki ślubne
« Odpowiedź #122 dnia: 16 Marca 2006, 21:54 »
W końcu jakieś buciki z okrągłym noskiem, a nie w szpic! W takich stópka tak zgrabnie wygląda ;) Bardzo wdzięczne.
Na babskim forum wcześniej czy później do głosu dochodzi zazdrość...

Offline Julka
  • użytkownik
  • **
buciki ślubne
« Odpowiedź #123 dnia: 16 Marca 2006, 22:02 »
Ja tez mysle, ze z kwiatkiem lepiej. Ladne te buciki.

Offline groszek
  • maniak
buciki ślubne
« Odpowiedź #124 dnia: 16 Marca 2006, 22:27 »
Z kwiatkiem to zależy, czy nie będzie haczył o sukienkę. Ale chyba nie... wygląda na przypłaszczony. Trochę mnie zdziwiło, że tak szybko kupujecie wszystkie akcesoria. Prawie pół roku do ślubu, a buty juz stoją...

Offline Beth

• maniak
  • Master of disaster!
  • data ślubu: 02.09.2006
buciki ślubne
« Odpowiedź #125 dnia: 17 Marca 2006, 10:04 »
No ja jeszcze ich nie kupiłam, po prostu będąc na przymiarce sukienek to były jedyne na stanie, które nie miały noska w szpic. A ja bardzo nie lubię nosków w szpic. A przy okazji tego, że bardzo mi się spodobały i jest możliwość zamówienia niższych, to pewnie jutro (ostateczny wybór sukienki) się na nie zdecyduję. Wydają mi się na tyle lekkie w fasonie i takie o jakie mi chodziło, że po prostu nie ma sensu szukać gdzieś inadziej. A pasują nawet do lekko perłowej, kremowej sukni, także nie będę się wahać.

Offline Misia

• zapaleniec
buciki ślubne
« Odpowiedź #126 dnia: 17 Marca 2006, 18:05 »
ja tez widziałam te butki.....ale nie podobają mi się...z komunia mi sie kojażą..a nie ze slubem.....no mojej mamie sie podobały
Ja natomiast jestem fanką kolekcji ślubnej Ryłka...bo sa takie fasony( bardzo ładne zresztą)....że po ślubie spokojnie mozna w nich chodzić, i kasa nie leci w błoto:)

Offline Olga

• użytkownik
  • **
buciki ślubne
« Odpowiedź #127 dnia: 17 Marca 2006, 21:07 »
:brawo: mnie również bardzo się podobają butki z okrągłymi noskami.. :!: są urocze... a przy tym na pewno wygodne no i znowu wraca na nie moda :) rozgladam się właśnie za nimi ale nigdzie ich jeszcze nie znalazłam do przymiarki :( co do kwiatka to zależy od indywidualnego gustu i od sukni...

Offline Misia

• zapaleniec
buciki ślubne
« Odpowiedź #128 dnia: 17 Marca 2006, 21:22 »
Cytat: "Olga"
rozgladam się właśnie za nimi ale nigdzie ich jeszcze nie znalazłam do przymiarki

takie butki ala balerinki na obcasie.....z zaokraglonymi czybkami można dostac do przymiarki:
- sklep Ryłka na placu żołnierza....w mrówkowcu
- na Krzywoustego ...sklep z sukniami  autorskimi na przciwko byłej Barbary
- na bogusława po schodkach do gory...koło szewcow

Offline Megii

• bywalec
buciki ślubne
« Odpowiedź #129 dnia: 17 Marca 2006, 22:41 »
Wie ktos gdzie mozna dostac takie buciki (w Bydgoszczy lub okolicach) lub chociaz troche podobne :?:  :!:  :?:

Albo ewentualni takie :?:

Pomozcie!!!

Offline Misia

• zapaleniec
buciki ślubne
« Odpowiedź #130 dnia: 18 Marca 2006, 08:35 »
JA DO TYCH BUCIKóW TYLKO JEDNĄ UWAGĘ WTRĄCE
JAK BEDZIESZ MIERZYĆ BUTKI Z ODKRYTYMI PALCAMI....TO UWAŻAJ....ABY PASECZEK PRZY PALCACH NIE BYŁ ZA WYSOKO.......ABY NIE BYŁO EFEKTU ROZCZAPIŻONYCH PALUCHóW....CO BARDZO NIEESTETYCZNIE WYGLĄDA

A TOAK OGóLNIE....TO BUTKI BARDZO MI SIE PODOBAJĄ...TE DRUGIE WYGLADAJA NA WYGODNIEJSZE....BO MAJA GRUBSZE PASECZKI PRZY STOPIE I NIE BĘDA SIE WPINAĆ:)

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
buciki ślubne
« Odpowiedź #131 dnia: 18 Marca 2006, 10:32 »
Butki bardzo łądne...ale czy wypada na śłub przyjśc z odkrytymi paluszkami?? Bez rajstopek??  Tu możnaby dyskutować...

Offline aniula

• entuzjasta
buciki ślubne
« Odpowiedź #132 dnia: 18 Marca 2006, 12:17 »
Ja wybrałam taki model

Tyle, że nie biała satyna tylko żakard ecru.

Offline Megii

• bywalec
buciki ślubne
« Odpowiedź #133 dnia: 18 Marca 2006, 13:26 »
Cytat: "dziubasek"
Butki bardzo łądne...ale czy wypada na śłub przyjśc z odkrytymi paluszkami?? Bez rajstopek?? Tu możnaby dyskutować...

Z tego co czytłam w gazetach to własnie sandałki cieszą sie teraz największa popularniścią wśrod panien młodych :wink:
Jeżeli chodzi o odkryte paluszki...to mam zamiar założyć rajstopki  :)  W odkrytych raczej nie wypada  :|  Bynajmniej ja tak myśle..

A wybrałam takie,bo bede mogła je po ślubie założyć :D  i nie będa w szafie leżały :!:

Offline anka24

• entuzjasta
  • data ślubu: 15.07.2006
buciki ślubne
« Odpowiedź #134 dnia: 18 Marca 2006, 13:49 »
Cytat: "Megii"
Jeżeli chodzi o odkryte paluszki...to mam zamiar założyć rajstopki

dla mnei dziwny zestaw,,zawsze sandałki kojarzyły mi sie własnie z odrytymi paluszkami- na tym ich urok polega..ale jeszcze do tego rajsopy?hm..dla mnei niezbyt ciekawe i ladne zestawienie :? ..na twoim miejscu wybralabym buciki kryte-jesli koniecznie chcesz rajjstopki

Offline sylwka

• bywalec
buciki ślubne
« Odpowiedź #135 dnia: 18 Marca 2006, 15:27 »
Nie wyobrażam sobie, abym szła do ślubu w sandałkach. Wydaje mi się, że do sandałków powinna być taka lekka, fikuśna suknia np. krótka z przodu, długa z tyłu. Ja osobiście przy zakupie butów kierowałam się tym, aby palce były pełne i pięta zabudowana, a buciki zapinane na paseczku.

Offline Megii

• bywalec
buciki ślubne
« Odpowiedź #136 dnia: 18 Marca 2006, 15:49 »
A ja kierowalam sie tym...ze takie buty mi i mojemu Tomkowi sie podobaja, lubie w takich chodzic i beda nie tylko do slubu...
jesli kupie zakryte, to bedzie mi niewygodnie i po slubie beda tylko lezaly w szaafie bo ich nie zaloze wiecej...
Naszczescie moj Mis sie ze mna zgadza i sam uwaza,ze takie butki sa bardzo ladne i dobre do slubu...a to dla mnie najwazniejsze :serce:

Offline sylwka

• bywalec
buciki ślubne
« Odpowiedź #137 dnia: 18 Marca 2006, 15:53 »
Każdy ma swój gust i trudno zmuszać go na siłę do zmiany upodobań. Ja akurat kupiłam tez takie buty, w których pochodzę, mam suknię ecru a buciki w lekkim beżu.
Megii, idź w butach, w jakich bedziesz się dobrze czuła :!:

Offline olga2808

• użytkownik
  • **
buciki ślubne
« Odpowiedź #138 dnia: 18 Marca 2006, 17:56 »
Aniulka - podobają mi się Twoje buciki. Dostałaś je w Toruniu czy zamówiłaś przez internet?

Offline groszek
  • maniak
buciki ślubne
« Odpowiedź #139 dnia: 18 Marca 2006, 20:01 »
Myslę,że najlepiej mieć dwie pary butów, żeby wrazie czego zmienić na wygodniejsze w trakcie wesela. Nic tak nie psuje humoru jak bolące stopy, kiedy ciagną do tanca, a siedziec na wlasnym weselu... to glupie.
Slyszałam, że Panny Młode wręcz ubierają potem tenisówki białe- kto to zauwazy po paru głębszych. Tylko co z długością sukni? No nic, ja mam zamiar zaopatrzyć się w dwie pary butów. Mój narzeczony też :) Choć on najchętniej szedłby w takich "starych" bo leżą mu na nodze, jak kapcie.

Offline Olga

• użytkownik
  • **
buciki ślubne
« Odpowiedź #140 dnia: 18 Marca 2006, 20:07 »
Cytat: "Misia"
takie butki ala balerinki na obcasie.....z zaokraglonymi czybkami można dostac do przymiarki...

Misiu bardzo Ci dziękuję za namiary :przytul: Przymierzyłam i jestem zadowolona z ich prezentowania się na nóżce... o komforcie noszenia będę musiała przekonać się na własnej skórze :)
Mam tylko uwagę dla dziewczyn, które zamawiałyby buty Growikaru przez internet - rozmiarówka jest troszkę zawyżona, więc jeżeli nie jesteście pewne czy np. numer 37 czy 38 to lepiej bierzcie niższy numer...

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
buciki ślubne
« Odpowiedź #141 dnia: 18 Marca 2006, 20:10 »
też uważam , ze lepiej brać butki mniejsze niż za duże . Ja nosze rozmiar 39 a buty ślubne kupiłam....37 i nawet nie cisneły :D
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline donia

• entuzjasta
buciki ślubne
« Odpowiedź #142 dnia: 18 Marca 2006, 21:33 »
Pomocy dziewczyny!

ja szukam butków na niezbyt wysokim obcasie, bez wąskich czubków no i co najważniejsze różowych.

"witki mi opadły"

boję się, że nic nie znajdę takiego

pozdrawiam Donia
 :D
Proszę jakiegoś aniołka w niebie, daj mi skrzydełka, ja chcę do Ciebie

Offline Misia

• zapaleniec
buciki ślubne
« Odpowiedź #143 dnia: 18 Marca 2006, 22:20 »
Cytat: "Olga"
Misiu bardzo Ci dziękuję za namiary

Plose:)

no ja mam nadzieje że te ryłka co ja wybrałam...będą..bo musze czekać na dostawe bo mojego rozmiaru nie ma:(...a niestety nie domawiaja tam butow...i trzeba czekać aż iles tam sztuk zejdzie

Offline aniula

• entuzjasta
buciki ślubne
« Odpowiedź #144 dnia: 18 Marca 2006, 22:42 »
Cytat: "olga2808"
Aniulka - podobają mi się Twoje buciki. Dostałaś je w Toruniu czy zamówiłaś przez internet?

Zamówiłam przez internet  :)

Offline anka24

• entuzjasta
  • data ślubu: 15.07.2006
buciki ślubne
« Odpowiedź #145 dnia: 20 Marca 2006, 16:30 »
Cytat: "groszek"
Myslę,że najlepiej mieć dwie pary butów, żeby wrazie czego zmienić na wygodniejsze w trakcie wesela

ja właśnie zaopatrzyłam sie w dwie pary bucików..mam teraz komfort psychiczny że w razie czego moge zmienic sobie butki  :wink:

Offline Aniołek

• uzależniony
  • data ślubu: 20-05-2006
buciki ślubne
« Odpowiedź #146 dnia: 20 Marca 2006, 17:14 »
miałam trochę zaległości w czytaniu tego tematu, wiec pozwole sobie na mały powrót.

Sandałki+ rajstopy na pewno by mnie nie przekonały! myślę, ze kazda pani w sklepie powie, ze to nie pasuje do siebie... sandałki - ok, ale bez rajstop!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Beth, buciki z kwiatkiem są prześliczne. Przypominają mi moje - ja mam z serduszkiem, obcas jest srebrny i trochę niższy... Na pewno bedę w nich chodzić poza ślubem też! Świetnie będa pasować do dzinsów i białej marynarki np.

Offline Beth

• maniak
  • Master of disaster!
  • data ślubu: 02.09.2006
buciki ślubne
« Odpowiedź #147 dnia: 20 Marca 2006, 19:11 »
Też pomyślałam o tym, że na pewno będą fajnie wyglądać w innych okazjach :) Do dzinsów jak najbardziej! Poza tym wydaje mi się, że - tak jak Groszek zauważyła - będą wygodniejsze od tych w szpic.

Offline lukes
  • użytkownik
  • **
buciki ślubne
« Odpowiedź #148 dnia: 22 Marca 2006, 13:44 »
Megi..kiedys widzielismy te buciki w z Narzezconą w CCC w Geant:) Pozdrawiam!

Offline Megii

• bywalec
buciki ślubne
« Odpowiedź #149 dnia: 23 Marca 2006, 00:46 »
Cytat: "lukes"
Megi..kiedys widzielismy te buciki w z Narzezconą w CCC w Geant:) Pozdrawiam!

ooooooooooo  :skacza:  musze jechac zobaczyc...niedlugo pokaza sie letnie buty,to moze beda :D

Dzieki :!:  :!:  :!: