Autor Wątek: A-magic  (Przeczytany 3089 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline jarek
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 16 sierpień 2008
A-magic
« dnia: 19 Listopada 2007, 16:38 »
Mam pytanie czy ktoś z Was słyszał o zespole A- Magic? Pozdrawiam i dzięki za góry za każde info:)

Offline roza_83
  • zapaleniec
Odp: A-magic
« Odpowiedź #1 dnia: 26 Listopada 2007, 23:31 »
Jarku tak jak już pisałam w poście o muzyce,bardzo polecam ten zespół,oni własnie będą grali na naszym weselu  :D Słyszałam ich na żywo i widziałam prowadzone zabawy przez nich.Pan Marek jest bardzo rozrywkowym i wesołym człowiekiem który robi też za włodzireja,jestem pewna że my sie nie zawiedziemy i Ty też nie powienieneś  :brawo_2:

Offline kamilka149
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 06.08.2011
« Odpowiedź #2 dnia: 11 Października 2010, 10:35 »
Bardzo proszę o zdanie na temat tego zespołu bo widze wypowiedzi bardzo mało a w 08. 2011r też ich bierzemy na wesele ale mamy jeszcze czas by to zmienić.  Jeśli ktokolwiek z was wie coś o nich bardzo proszę o info.  Dziekuje z góry

Offline karina1975
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 11.06.2011
« Odpowiedź #3 dnia: 28 Stycznia 2011, 17:49 »
Mogę śmiało polecic ten zespół,bawiliśmy się 2 lata temu na sylwestra gdzie grał ten zespół,było super,grali wtedy w duecie ale wiem że grają też w większym składzie.

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
« Odpowiedź #4 dnia: 1 Marca 2011, 23:52 »
na weselu,na ktorym grali bylo super,pan tez jest ok,choc wodzirejowania malo,ale ta pani to jakby nie umiala spiewac i miala niezadowolona mine...hmmm nie wiem,taka moja opinia...