Dexter - tak mnie ten serial wciągnął że po niecałym tygodniu miałam obcykane wszystkie 3 serie (oglądałam nocami) - 4 oglądaliśmy na bieżaco i bardzo czekam na cd gdyż końcówka ostatniego odcinka 4 serii była mega zaskakujaca i mam wiele pytań o to kto, co i dlaczego

Gotowe na Wszystko - jesteśmy na bieżąco z tym co dokręcają - wkurza mnie to czekanie na każdy nowy odcinek, wolę oglądać "ciurkiem" po 3-4 za jednym zamachem - bardzo lubię ten serial - jest miejscami wesoły, śmieszny, czasem smutny i wzruszający, świat bywa pokazany z lekkim przymrużeniem oka - dla mnie super.
Californication - serial na rozluźnienie - też jestem na bieżąco - mimo iż może się na pierwszy rzut oka wydawać płytki i durny, według mnie wcale takim nie jest - podoba mi się to, jak pokazywane są relacje międzyludzkie - żadnego słodzenia, wręcz na odwrót - lecą z grubej rury - przy tym niezle mozna się pośmiac

True Blood - dla mnie mega super wypas - bardzo fajna fabuła, super gra aktorska, ciekawy, zaskakujący....czekam na 3 sezon...
Sex w wielkim mieście - całość połknęliśmy jakieś 2 lata temu - żałuję że się skończyl - każdy odcinek cos fajnego wnosił, no i styl Carrie - mega fajny

How I met your mother - bardzo lubie - poki co oglądam sobie na Comedy Central - lekki, łatwy i przyjemny - do pośmiania i wyluzowania