Hej:) Jeżeli chodzi o nasze wrażenia w związku z weselem w Pałacu Panorama to są jak najbardzie ok i gdybym jeszcze raz miała wesele robić to też w tym samym miejscu:) A wrażenia gości- to się poprostu nie da opisać-wszyscy byli pod wręcz ogromny wrażeniem i każdy wciąż wspomina miejsce i atrakcje:) Jeżeli chodzi o ceny-w umowie mieliśmy cenę 165zł od osoby pod warunkiem, że osób będzie 70, jeżeli nie za każdą brakującą osobę dopłacalibyśmy ok 50-70zł, ale nie chodzi o jakieś 2 czy 3 brakujące osoby, myślę, że jakąś większą liczbę:)Kwestia pewnie dogadania, u nas akurat było chyba 70 osób:) Poprawin nie mieliśmy więc nie wiem, czy wogóle coś tam takiego organizują, bo nie ma tam też możliwości noclegu-my nie mieliśmy generalnie osób przyjezdnych, a w zasadzie taką ilość, że zostali swobodnie rozlokowani po domach:) Są tam tylko chyba 2 pokoje, w których ktoś bardzo zmęczony się może w trakcie wesela zdrzemnąć:) No i oczywiście ta cena 165zł to bez alkoholu, bo ten musicie kupić sami. Za wszystkie dodatkowe atrakce typu oczepiny rycerskie płaci się dodatkowo, ale uwierz mi naprawdę warto, bo oczepiny były bajeczne i naprawdę oryginalne:) Co jeszcze-jedzenie pyszne i bardzo dużo, ciasta pieczone przez jakąś zaprzyjaźnioną panią i poprostu pyszne i duży wybór, obsługa świetna, napoje też same oryginalne tzn. coca-cola. sprite itp.i soki. Właściciel bardzo miły i pomocny, wszystko bez problemu można było z nim omówić:) Tylko z terminami trudno, ja załatwiałam wesle ponad 1,5 roku wcześniej i załapałam się na ostani wolny termin z dnia na dzień musiałam zapłacić zaliczkę:) Ale naprawdę nie żałuję:) Jeżeli masz jeszcze jakieś pytania czekam:) P.S. Można też sobie zrobić sesję w tym pałacu i ogrodzie, właściciel nie robi problemu. Myślę, że 100 osób tam się zmieści:) P.S. od razu napiszę, że to nasze osobiste wrażenia, my byliśmy zadowoleni, goście też, więc jak najbardziej polecamy:)