Autor Wątek: ARCUS BAND??SZCZECIN??INFO??PLEASE!!!  (Przeczytany 5934 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline MyLove
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 06.09.08
ARCUS BAND??SZCZECIN??INFO??PLEASE!!!
« dnia: 1 Listopada 2007, 23:20 »
Witam serdecznie!!

Przeszukalam cale forum znalazlam kilka opinii na temat zespolu Arcus Band (Szczecin) ze os. Slonecznego.  Chciala bym miec ich na weselu ale niemoge sie zdecycowac! a z dotychczasoych opinii za wiele nie moge sie dowiedziec? moze ktos mial okazje slyszec ten zespol niedawno?? u kogos na weselu?? a moze na swoim?? Dziekuje za wszyskie odpowiedzi (opinie) dobre i zle!! napewno beda przydatne!! Pozdrawiam Pa!!

Offline MISIEK

• Nigdy nie jest tak dobrze, żeby nie mogło być lepiej
  • zapaleniec
Odp: ARCUS BAND??SZCZECIN??INFO??PLEASE!!!
« Odpowiedź #1 dnia: 2 Listopada 2007, 09:20 »
Witaj MyLove  :)
Znam ten zespół , grają fajnie , trzy osoby w składzie - praktycznie cała rodzinka. Arek M. lider grupy ma fajnego gadulca i robi za wodzireja , czyli imprezkę potrafi poprowadzić , nie grają disco polo (nie wiem czy dla Ciebie to dobrze czy źle), proponuję Ich posłuchać w akcji albo przynajmniej zobaczyć płytkę z wesel na których grali, wtedy Będziesz Miała pełny obraz i może łatwiej Podejmiesz decyzję.
Każdy lubi coś innego, nie znam Twoich preferencji muzycznych , ale moim zdaniem jako muzyka - warto umówić się z Nimi na spotkanie i porozmawiać oraz posłuchać i wtedy zadecydować.
powodzenia  :los:

Offline diunia

• bywalec
  • data ślubu: 29.08.2009
« Odpowiedź #2 dnia: 12 Marca 2008, 10:26 »
Chciałabym dowiedzieć się czy ktoś z Was miał swoje wesele lub był na czyimś na którym grał Arcus Band? Byłabym wdzięczna za jakieś informacje na ich temat :)

Offline Zawiedziona Martyna
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: -
« Odpowiedź #3 dnia: 30 Maja 2011, 17:04 »
Ten zespół to pomyłka - jeśli ktoś uważa że fajnie grają to jest w zdecydowanej mniejszości.   Nazwę to po imieniu: masakra, żenada i nie wiem co jeszcze.  Byłam na weselu, na którym grał ten zespół i jestem zawiedziona.  Grają 3 piosenki i 30 minut przerwy.  O 2. 00 wchodzi DJ i puszcza muzykę.  Utwory, które grają nie nadają się na wesele.  Zatrzymali się w latach 60 ubiegłego stulecia.  Przestrzegam wszystkich szukających zespołu.  Jeśli chcecie mieć udane wesele i dobrze się bawić - nie bierzcie tego zespołu.  To była stypa a nie wesele. 

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
« Odpowiedź #4 dnia: 18 Czerwca 2013, 09:58 »
Jestem po weselu, na którym grał ten zespół.
W życiu się tak dobrze nie bawiłam. Nie było disco polo, na specjalne życzenie był za to Biały Miś  ;D
Repertuar można porównać do utworów granych w programie "jaka to melodia", czyli - dla każdego coś miłęgo.

Grają 3 piosenki i 30 minut przerwy.

nie zauważyłam, wręcz przeciwnie - grali długo, przerwy nie zawsze wystarczały na zjedzenie  ;)

O 2. 00 wchodzi DJ i puszcza muzykę

o 4 grali nam piosenki na życzenie - dla każdej pary inną, wybraną

Utwory, które grają nie nadają się na wesele.  Zatrzymali się w latach 60 ubiegłego stulecia.

fakt, była Abba, Mec, Jantar był też Michel Telo itp.

Offline filifionka
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 28.09
« Odpowiedź #5 dnia: 6 Lipca 2013, 12:41 »
W tamtym roku bylam na weselu na ktorym grali- powiem tak, bez rewelacji ale tez nie bylo źle.  Repertuar rozny, choc mi akurat brakowalo disco polo, ktore wg mnie na weselu jednak choc troche byc powinno.  Dosyc fajne prowadzenie wesela