Ja mam pralkę EWT elektroluksa nie jestem zadowolona
Bardzo gniecie ubrania nawet na niskich obrotach . Brakuje programu uszlachetniania z odwirowaniem a time menager niby skraca czas prania ale płukanie w czasie jest bez zmian. W dole bębna jest koszyk ,który wymieniałam już dwa razy jak coś wpadło koszyk się połamał a nie podlega gwarancji . Mniejsze rzeczy wpadają do pompki od razu nauczyliśmy się już sami rozbierać kupę czasu , bo serwis zażyczył sobie 130 za dojazd plus robocizna ewentualnie koszt nowej pompki.
Wcześniej miałam kupę lat polarowską rosę i chwalę ją jak tylko mogę . Może ja trafiłam na jakiś model wadliwy elektroluksa sama nie wiem ale przymierzam się do kupienia innej pralki sama nie wiem jakiej .
Zastanawiałam się nad pralko suszarką ale nie miałam z tym do czynienia. Ewentualnie nad pralką i osobno suszarką może jakieś sugestie, co jest warte zakupu ?? Głównie chodzi mi o tą suszarkę , czy razem czy osobno.
A z tą maszyną do chleba to jest tak ,ze drożdże nie powinny się zetknąć bezpośrednio ze solą , bo ciasto nie wyrośnie. Czasem warto po wyrobieniu wypiec w piekarniku .
Pozdrawiam serdecznie