Autor Wątek: SYLWESTER 2007  (Przeczytany 7904 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kasia*

• Chuck Norris
Odp: SYLWESTER 2007
« Odpowiedź #30 dnia: 6 Listopada 2007, 17:00 »
hmmm no nie wiem czy warto. Cena wydaje sie być standardowa.
Na szczecińskich MTSach jedna osoba to koszt 200zł ( z jedzonkiem i szampanem i chyba jedzcze do tego wódeczka)
Wszyscy mówią mi - kiedyś przyjdą lepsze dni, ktoś na dobre zmieni mnie, czekam na ten dzień

Offline megan

• Chuck Norris
  • Miłość jak rewolucja - nie udaje się słabym.
  • data ślubu: 4 sierpnia 2007
« Odpowiedź #31 dnia: 7 Listopada 2007, 22:41 »
na sylwestra w bedziemy w Szczecinie ... ech a co bedziemy robic?? hmm amba jakas znajomi nic nie planuja ... pewnie wczesniej pojedziemy na narty i zachaczymy o Dusseldorf i moje rodzenstwo ... bo tak to kiepsko to widze ...

Offline Anjuschka

• Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 15.05.2010
« Odpowiedź #32 dnia: 14 Listopada 2007, 16:28 »
No właśnie, co w Sylwestra... nie wiem. Żadnych planów jeszcze nie mamy... może jakaś impreza domowa, a może spędzimy Go sami :) w domku!

Offline Lemmy
  • No one but you, I love like a fool, you're my dream come true!
  • Chuck Norris
  • Karolina i Patysia
  • data ślubu: 30 czerwca 2007
« Odpowiedź #33 dnia: 14 Listopada 2007, 17:20 »
Właśnie...

My zrobiliśmy się niemal aspołeczni i nie chce nam się na żadną imprezę iść. Trochę oddaliliśmy się w sposobie życia od naszych znajomych.
Najchętniej posiedzielibyśmy sami u moich rodziców, przed kominkiem, z psami. Czy to starość?
No, ale po pierwsze, niewiadomo, czy rodzice też nie zostaną no i babcię i tak trzeba wziąć. Niemniej jednak brakuje mi tak bardzo domu mojego, że nie myślę o wyjeździe, jak można sobie posiedzieć tam.

Z innej strony, mamy świadomość, że to może być nasz ostatni sylwester kiedy możemy zabalować, zanim odchowamy dzieci! Ale perspektywa... Szok! Za rok pewnie będę w ciąży :D Ale jaja, hehehehehe

Offline ANNUUSSIIA

• uzależniony
« Odpowiedź #34 dnia: 24 Listopada 2007, 22:42 »
Witam:)
Mam pytanie wiecie może gdzie u nas na wybrzezu (nad morzem) jest jeszcze mozliwosc zarezerwowania pobytu na sylwestra?? Nie moge za bardzo nic znalesc , stad moja prosba do was drodzy forumowicze :))

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
« Odpowiedź #35 dnia: 25 Listopada 2007, 00:02 »
Znajdź sobie na internecie jakąś bazę danych miejscowości nad morskich i podzwoń - to chyba jedyne rozwiązanie

Offline :martyna:
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #36 dnia: 25 Listopada 2007, 09:50 »
Wpisz na google sylwester nad morzem, na pewno cos znajdziesz. Ja rezerwowalam rodzicom 2 tyg temu to miejsca bły.