Autor Wątek: 100 Dni Odliczania minęło... nastał ten jednen dzień Kasiq i Grzesia 29.09.2007  (Przeczytany 8950 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline grubcio

• zapaleniec
te zdjęcia w nocy są świetne.
 ;D chyba też poproszę naszego fotografa o kilka takich!!

Offline Kasiq

• uzależniony
  • data ślubu: 29.09.2007
Dzięki dziewuszki.
Te zdjęcia mają owszem swój urok ale naprawdę trzeba umieć je robić. Nasz foto tak sztukował że na przykład flesz był opóźniony względem migawki bo by wyszły ciemne lub zamazane. Niektóre wyglądają jakby miały dodtakowe oświetlenie a nic innego nie było.
z Tobą odeszły anioły...

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
Po prostu pięknie

Offline Lili-liliana

• maniak
  • data ślubu: 08.05.2010r.
Śliczne zdjęcia, i w ogóle piękna z was para;)
Natalia 26.04.2012 Bartłomiej 10.01.2018

Gabiś
  • Gość
Kaisu śliczne są te zdjęcia!!!  A ty jak zawsze piękna!!  te w pół mroku również mi się podobaja - mają swój nastrój:)

Offline aeniołek

• Chuck Norris
  • R+R+M+M = A :-)
  • data ślubu: 6.02.10
KASIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zdjęcia w plenerku nocnym po prostu BOSSSSKIEEEEE!!!!!!!

:D :D :D

Chcemy wiecej!!!!!! :) :)

Offline Kasiq

• uzależniony
chwila chwila... znowu coś muszę napisać... ;D
z Tobą odeszły anioły...

Offline Kasiq

• uzależniony
widok z góry na gości:

a tu my podczas odwiedzin przy jakimś stole:

mała Ania podarowala mi kwiatuszek no i został mi na zdjęciu przy sukience

a tu mój Tata z moją zajebistą i ukochaną Babcią:

a tutaj ostatnie zdjęcie fotografa- była chyba 22.00... no ale cóż... bardzo jest mi smutko że moja super babcia idzie już do domu... w tle mój największy przyjaciel Marek

potem już byłam zawsze roześmiana

z ukochaną Asią

i zabawy Pani Młodej z Panem Młodym

teściowa ziora na nas

i wygłupki

i sama

i znowu razem

nadszedł najwyższy czas na podpięcie trenu

na coś się ten mężu od razu przydał

byłam z niego zadowolona

z Tobą odeszły anioły...

Offline akayu
  • maniak
  • data ślubu: 27.06.2009
super fotki

bardzo ladnie ukladala sie twoja sukienka w czasie tanczenia  :)

Offline kawaii2
  • uzależniony
  • data ślubu: 30-08-2008
ooo nowe foteczki :)
śliczne usmiechnięte :)

Offline Kasiq

• uzależniony
a potem przyszedł czas na podziękowania dla rodziców... w tle śpiewał Marek Grechuta „Wesele”

pięknie podziękowaliśmy... nawet nie wiem jakich słów użyłam ale głos mi się trząsł bardzo tyle pamiętam... pewnie reszty dowiem się z filmu o ile on będzie

rodzice otrzymali od nas dwa duże zdjęcia z naszymi małymi zdjęciami i jednym centralnym zrobionym tuż przed weselem

ojcowie pokazują je wszystkim

ja trzymam a tata zaczyna opowiadać jak to było

później tata Grzesia kończy relację

no chyba na dziś wystarczy... :D

dzięki dziewczyny... zawsze staram się  być uśiechnięta dlatego robią mi się już zmarszczki ;D

a sukienka układała się cudownie- była super lekka i dokładnie taka jak chciałam- zwiewna uwielbiam takie cudeńka
z Tobą odeszły anioły...

Offline aeniołek

• Chuck Norris
Kasieńka cudnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Boska ta Twoja kiecka, pięknie układa się w tańcu :). No i tacy roześmiani jesteście....:D.Z tymi zmarszczkami to tak samo jest u mnie, hehe, trudno, lepiej sie śmiać i miec zmarszczki niż płakać nie?? :)
CZEKAMY NA WIECEJ ZDJĘĆ!!!!!! :D

Offline Lara_Croft

• maniak
  • Ten Pan i ta Pani, są na siebie skazani :)
  • data ślubu: 4 sierpnia 2007
"Gdyby człowiek miał świadomość, co traci przez to, że nie może mieć dzieci, to by tego chyba nie zniósł tak po ludzku."

Marcel - 8.01.2017
Michał ❤ 29.05.2018
Maja - 5.01.2020
Madzia ❤ 27.02.2021

Offline baska98

• Chuck Norris
  • data ślubu: 31 maj 2008
ale mieliście roześmiane pysie cały czas :)
fajny prezencik daliście rodzicom.

Offline grubcio

• zapaleniec
czy możesz mi napis jak dokładnie robiliście wasze podziękowania dla rodziców. ;D
tzn. przyklejaliście zdjecia po kolei czy drukowaliście jakoś całość?

Offline Kasiq

• uzależniony
hej hej, dzięki za odwiedzinki

już Ci grubciu odpowiadam... zdjęcie środkowe było zrobione aparatem cyf a reszta zeskanowana i potem przy użyciu chyba corela hmm nie pamiętam bo w wielu programach to próbowaliśmy zrobić- ważne żeby miał grafikę wektorową- nakładaliśmy każde zdjęcie tak aby się zmieściło ładnie na to środkowe- do wymiaru 30x40cm. I potem to zapisaliśmy w jpg i daliśmy do wywołania. Nparawdę super prezent się rodzicom podobał a wyszło bardzo tanio, bo z ramkami zapłacilismy ok 70zł w sumie za oba. Jak będziesz miała jakieś pytania to pisz.
z Tobą odeszły anioły...

Offline merkunek

• Chuck Norris
Kasieńko przepiękne te zdjęcia, bardzo podoba mi się fotka na której widac salę - fajnie to musiało wyglądać.
Prezenty dla rodziców bardzo pomysłowe i niebanalne - czadzik!!!!!!!!!

A napisz mi jak się JH spisął i czy gościom się podobało?

Offline Beacia

• uzależniony
  • data ślubu: 19. 07. 2008 r.
 :hello: ja dopiero teraz dotarłam do Twojej relacji ale lepiej późno niż wcale ;D pięknie to wszystko zorganizowaliście. śliczne zdjęcia a Twoja sukienka po prostu cudna!!!!!!!! i bardzo spodobał mi się Wasz pomysł prezentów dla rodziców :D

Offline aeniołek

• Chuck Norris
Kasia??? A gdzie Ty jesteś i czemu Cie nie ma?? :D

Gabiś
  • Gość
Kasiu ślicznie!!! I jaka ty uśmiechnięta!!!

Offline Kasiq

• uzależniony
witajcie,

Asieńko już Ci odpowiadam... Józek był genialny- taki elastyczny i widać że fachowiec, jak sam powiedział wodzirej jest jak biustonosz- nie widać go a podtrzyuje. I tak było i w tym przypadku. Doskonale wszystko poprowadził wiedział wszysko co gdzie i jak zrobić- nie żałujemy tylu pieniędzy, wszyscy świetnie się bawili, nawet starsze towarzysto, a to jak potrafił dobrać muzykę aby wszyscy się bawili to za to mu chwała. Bawiliśmy się do 5rano a przez następny tydzień wszystkich nogi bolały- to dobra oznaka. Później jeszcze o nim napisze przy okazji zdjęć.

Cieszę się że się Wam podziękowania podobały... co prawda naszej roboty- hehe jak wszystko- ale też na to wodzirej podpowiedział. I towarzyszył przy tym wszystkim.

Beatko witaj- mam nadzieję że Ci się podoba.

Asiu- no gdzie jestem... ;D ano tutaj, a czemu mnie nie ma...hm?? bo jakoś weny brak. A odpowiadając jeszcze na Twoje pytanie z Twojego wątku... to raczej nieprędko zobaczysz jakiś mój wątek... u mnie/nas nic się nie dzieje to co mam opisywać? a i tak nigdy nie byłam dobra w pisaniu pamiętnikow codzienników- jakoś brakło mi zapału i wytrwałości. A po trzecie Grześ nie byłby zadowolony. Ciągle tylko mówi tylko to forum i forum... a coś pożyteczniejszego dzisiaj zrobiłaś? No więc sama widzisz że tylko czytam od czasu do czasu coś napisze.

Gabiś dzięki. Ty też będziesz miała tak jak sobie wymarzycie.

Idę coś znowu napisać i to pewnie będzie koniec zdjęć.
z Tobą odeszły anioły...

Offline aeniołek

• Chuck Norris
No co Ty Kasia!! Przecież masz talent do pisania co widac po relacyjce!!!!!! A poza tym Ty sie nie daj wpędzić pod pantofel :).Mnóstwo dziewuszek spędza czas na forum, to taka forma relaksu przecież :D. Ja sie tam moim mężem nie przejmuje, chociaż wkurza sie czasem bardzo na moje siedzenie na forum. Ale co tam! Ja tez musze mieć jakąś rozyrywkę!!!! :) Wiec kochana nie zniechęcaj się tylko pisz do nas jakiś pamiętnik, najwyzej bedziesz pisac co jakiś czas a nie codziennie i już :).A my też bedziemy mieć z Tobą lepszy kontakt, przez Twój wąteczek a nie jakieś tam privy :).
POZDROWIENIA!!

Offline Kasiq

• uzależniony
chyba teraz powinny być oczepiny... no chyba więc jedziemy dalej
tak więc nastąpił sprawdzian dla prawdziwych kawalerów - dwie wieże... czy nadają się w ogóle na kandydatów do łapania fularu... dali rade- Józek nadzoruje cobyśmy się nie połamali podczas tych akrobacji

buziak na koniec pod niebiosami

hehe nawet mały Kacper nas podnosił ;D

i jeszcze jeden

następnie sprawdzian dla panienek... miały bronić dostępu do mnie... chodzi lisek koło drogi...

moje koło dostępu miało małe luki wysokościowe

dziewczyny bardzo się starały

potem Grzesiu stratował nas wszystkie- malutkie trochę ucierpiały ale odniósł sukces

uwolnił mnie od welonu, a ja jego od fularu

kawalerowie czekają z niecierpliwieni

obmyślamy plan gdzie rzucać

jeszcze tylko supełek...

gotowi...

gotowe...

i poszło...

ach się rzucili...

wiem wiem Asiu, ja się pod pantofel nie wpędzam, ale sama wiem że powinnam coś zrobić pożytecznego- np. poczytać jak założyć firmę, zrobić stronkę naszą i inne rzeczy. Asiu wierz mi u mnie naprawdę się nic nie dzieje. Szkoda stron i waszego wzroku na czyatnie takich bzdur co mogłabym napisać.
z Tobą odeszły anioły...

Offline Kasiq

• uzależniony
A zanim rzuciałam podeszła do mnie mała Ania i powiedziała mi na ucho „rzucaj do mnie” no już wie mała o co chodzi ;P

z dziewczyn złapała siostra naszego świadka Jowita ale była już tak zalana że nie wiedziała o bożym świecie a chłopaki wypchnęli do niej mojego brata biednego żeby z nią tańczył- bo taka była umowa że te osoby co złapią to biorą sobie kogo chcą do tańca a nie siebie nawzajem. A fular złapał narzeczony naszej blskiej koleżanki- bardzo mu zależało bo w maju się pobierają i jeszcze by coś nie wyszło ;D

Potem Józek zrobił 2 kółka jeden z facetów ze mną w środku, a drugi z kobitek z Grzesiem i miał być taniec odbijaniec za dobrą radę. Niestety w moim przypadku panowie nie zrozumieli o co chodzi i na moje pytania a jaka rada robili wielkie oczy tylko i nic mi nie poradzili. A u Grzesia to co innego- wiadomo kobitki bardziej są rozgadane. Ale nie wiem co mu radziły.

To był moment żeby wszyscy zatańczyli z nami choć chwilkę- ja jakoś nie miałam powodzenia- totalne niezrozumienie ;D ah Ci panowie

mama jako pierwsza

i na koniec po tym jak musieliśmy powiedzieć najlepszą, najszybszą radę tzn ja nic nie powiedział był mocny buziak

potem był taniec miłości- bardzo się obsługa nie chciała na niego zgodzić, bo niby będą parkiet drapać z wosku ale wkońcu stanęło na naszym.
Odpaliliśmy świczuszkę i podchodziliśmy do każdej pary/osoby, które wcześniej dostały po świeczuszce i odpalaliśmy im światełko miłości- była to bardzo nastrojowa chwila.

i walc świtlisty-Piękny

a potem był Torcik pyszny w polewie marcepanowej- ten co wyglądał jak sztuczny

wbrew pozorom niby Grześ kroił a ja go kierowałam z góry

najpierw ukroiliśmy 4 kawałki dla rodziców, a potem już pani kroiła a my rozdawaliśmy gościom, co było bardzo fajnym momentem, bo to my roznosiliśmy im osobiście

Obyło się bez karmienia nawzajem co nas się nie podoba czyli gitesik.
z Tobą odeszły anioły...

Offline Kora29

• entuzjasta
  • data ślubu: 30.08.2008 r.
ecchhhh ten torcik  ;D ;D ;D...a ze swieczkami fajny efekt..atmosfera pewnie była niesamowita... :)

Offline Beacia

• uzależniony
Też myślałam o świeczkach. na zdjęciach widać, że efekt jest fajny. ale boję się, że ci goście, którzy zdążą już sobie "trochę" wypić zrobią sobie krzywdę tzn. pobrudzą się woskiem, a co gorsze innych gości lub jeszcze coś gorszego o czym wolę nawet nie myśleć. nie chciałabym żeby na mojej sukience znalazł się wosk. dramatyzuję???????

Offline aeniołek

• Chuck Norris
Nie dramatyzujesz ale przeciez można zrobić taki taniec np. po pierwszym tańcu Młodej Pary, kiedy wszyscy stoją na środku i sie przyglądają, albo po obiedzie albo w jakimś wcześnejszym momencie wesela :).

Offline Kasiq

• uzależniony
Torcik był mniam, jeszcze mam trochę zamrożone hehe :)
A ze świeczkami nie było tak źle. Każda miała serwetkę i gumkę żeby po polacach nie kapało i zresztą można niekapki kupić. U nas nikt nie uważał za bardzo a i tak się nikomu nic nie stało, a było to dość późno i impreza suto alkoholwa. Jak ktoś się nie czuła na siłach to siedział :) Wszystko jest do przemyślenia.

Asiu pamiętasz na moim panieńskim były jeszcze 2 Asie. JEdna miała ślub tydzień po Tobie a druga była w okularach. Wczoraj się z nią widziałm i oznajmiła mi że biorą ślub 28.12 cywilny a wesele odkładają bo przed naszym weselem im się bejbik zmajstrował. Fajnie nie? A też ta Monika taka blondyneczka drobna co miała tydzień przede mną ślub też jest w ciąży. Normalnie jakiś urodzaj.

Buźka dla wszystkich
z Tobą odeszły anioły...

Offline Beacia

• uzależniony
Chyba mnie przekonałyście do tych świeczek ;D tylko muszę dokładnie przemyśleć jak to zorganizować żeby było dobrze. bo bardzo mi się to podoba :D

Offline aeniołek

• Chuck Norris
Uuuuuu, no pamiętam te babeczki z wyglądu...No to nieźle!!!!!! :) Ja też sie niedawno dowiedziałam, że moja koleżanka jest w ciąży. Dzieciów jak mrówków :D.Hihi.