Autor Wątek: Mutsy do sprzedania  (Przeczytany 4151 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline demka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25 grudnia 2005
Mutsy do sprzedania
« dnia: 24 Października 2007, 13:33 »
Dziewczynki moja kuzynka chce sprzedać mutsiaka po swojej córeczce. Nosi on slady użytkowania, dlatego polecam zobaczyć osobiście. Cena całego kompletu to 1600 zl. Jakby był ktos chętny to kontakt do mnie na PW lub do mojej kuzynki osobiście. podam na PW.

Mutsy 3 Rider wersja 2005.
Wszystkie rzeczy oryginalne sprowadzane z Holandii, oprócz krzesełka samochodowego firmy maxi Cosi.

W zestawie:
1. STELAŻ: Mutsy 3 Rider:  trójkołowy o nowoczesnej stylistyce. Podwójne przednie koło z możliwością blokady obraca się o 360 stopni. Rama wózka wykonana z aluminium jest stabilna i mocna. Duże pompowane koła sprawiają, że wózek prowadzi się lekko i przyjemnie, są też swego rodzaju amortyzacja przy nierównym terenie. Rączka posiada kilkustopniową regulacja wysokości(od 92-114 cm), zwalnianą jednym centralnym przyciskiem, ten sam przycisk służy również do składania wózka. Po złożeniu wózek sam blokuje się przed rozłożeniem i stoi w pionie bez podparcia. Waga podwozia: 10,5 kg,

2. GONDOLA: Gondola jest bardzo ładnie wykończona. Wyściółka wykonana jest z bawełny, można ją w całości zdjąć i uprać w temperaturze 30 st. Tkaniny z zewnątrz gondoli są nieprzemakalne. Wyposażona jest w duże, wygodne pasy do przenoszenia. Zdejmowanie i zakładanie gondoli na stelaż jest bardzo proste - należy położyć ją na stelaż i przycisnąć. Budka gondoli wyposażona jest w system cichego składania. Wózek głęboki posiada przy adapterach amortyzatory.Gondola wyposażona jest w system cyrkulacji powietrza. Waga gondoli: 4,5 kg

3. SPACEROWE SIEDZISKO: Spacerówka wykonana jest z najlepszej jakości materiałów. Siedzisko spacerowe ma kilkustopniowo rozkładane oparcie, aż de leżenia, oraz regulowany podnóżek. Posiada obszerną budkę. Dodatkowo wyposażone jest w pałąk bezpieczeństwa i pięciopunktowe pasy. Siedzisko można montować zarówno przodem jak i tyłem do kierunku jazdy. Poszycie spacerówki można ściągnąć i wyprać. Waga spacerówki: 4,5 kg. Szerokość siedziska: 27 cm. długość siedziska: 90 cm.

4. FOTELIK SAMOCHODOWY: Maxi- Cosi z adapterami umożliwiającymi montaż na stelażu Mutsy. Fotelik dla najmłodszych dzieci z możliwością zamontowania tyłem do kierunku jazdy. Posiada wkładkę wypłycającą, pięciopunktowe pasy bezpieczeństw z miękkimi ochraniaczami regulowane centralnie.a. Bardzo lekki, łatwy do przenoszenia dzięki odchylanej ergonomicznej rączce, fotelik spełnia dodatkowe funkcje: nosidełka, leżaczka oraz kołyski. Fotelik do 13 kg.

5. PARASOLKA

6. ŚPIWOREK DO SPACERÓWKI

Wózek został zakupiony w 2005 roku. Wózek głęboki używany był bardzo krótko i jest w bardzo dobrym stanie. Natomiast spacerówka posiada ślady użytkowania- folia w daszku jest lekko pęknięta, fragment budki jest zahaczony rzepami. Wózek ogólnie posiada normalne ślady użytkowania. Kolory jak na zdjęciu.

Jak ktos chętny to zostawcie mi wiadomość na PW :D
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline Nanya
  • użytkownik
  • **
Odp: Mutsy do sprzedania
« Odpowiedź #1 dnia: 24 Października 2007, 21:04 »
Witaj, jaka jest cena?
Uhm, już znalazłam cenę. Coś mam z głową ostatnio ::)

Offline demka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2 dnia: 26 Października 2007, 09:24 »
w razie jakichkolwiek pytań piszcie....jakby ktoś chciał większe foteczki niech da znać :D
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
« Odpowiedź #3 dnia: 28 Listopada 2007, 00:38 »
I co Demko ? Sprzedany ?
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline demka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #4 dnia: 21 Grudnia 2007, 13:35 »
nie sprzedany...
chetnych brak- nawet nie ma ogladających...
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline Agniesz_ka

• forumowicz
« Odpowiedź #5 dnia: 21 Grudnia 2007, 16:15 »
wystaw na allegro.

Offline demka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #6 dnia: 11 Stycznia 2008, 16:46 »
Aga na Allegro był juz kilka razy i tez nic...
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

a.katarzyna
  • Gość
« Odpowiedź #7 dnia: 14 Stycznia 2008, 12:02 »
poproś o przerzucenie wątku  tutaj https://e-wesele.pl/forum//index.php?board=59.0 - może będzie łatwiej

kurcze my byśmy byli chętni ale za wcześnie jeszcze u nas na takie zakupy  :Kwasny:

Offline demka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #8 dnia: 8 Lutego 2008, 22:03 »
Wózeczek dalej nie sprzedany...
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
« Odpowiedź #9 dnia: 11 Lutego 2008, 16:10 »
Demko rozumiem ze cena kompletu to 1600zł u Twojej kuzynki tak?Jak G sie przyczłapie z pracy pokaze mu.
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline demka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #10 dnia: 11 Lutego 2008, 16:23 »
tak

mam nadzieję, że nic jej sie nie zmieniło- wprawdzie od tygodnia nie miałyśmy kontaktu, ale nic mi nie wiadomo o jakichkolwiek zmainach :D
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka: