Autor Wątek: Dj z okolic Wrocławia  (Przeczytany 8943 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline maja-918

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 22-08-2009
Dj z okolic Wrocławia
« dnia: 24 Października 2007, 10:00 »
Witam Wszystkich!

Poczytalam sobie troszke Waszych opinii o orkiestrach i dj-ach. . i powiem ze jakbym nie miałaugruntowanej opinii na temat orkiestr to bym miała niezły dylemat czy dj czy orkiestra.  Jednak skoro juz zdecydowaliśmy na jedna forme muzyki. . to teraz poszukujemy kogos sprawdzonego, niezawodnego i umiejącego pociągnąc zabawe do białego rana:] z Okolic Wrocławia a nasz wesele odbędzie sie 22. 08. 2009 w Oławei w Hotelu Marta :]

Offline Ania P.

• Dopóki miłość nas dwoje łączy, świat się zaczyna, świat się nie kończy...
  • uzależniony
  • data ślubu: 11.08.2007 :*
Odp: Dj z okolic Wrocławia
« Odpowiedź #1 dnia: 25 Października 2007, 21:07 »
Ja moge polecić dj'a Wakuluka z Kiełczowa. Jest the best :) Rozmawialiśmy z kilkoma dj'ami i zdecydowalismy się na niego. Nię pożałowalismy tego wyboru ani przezminutę. Od 3 piosenki na parkiecie wszyscy bawili się tak jakby było juz po północy. Świetnie poprowadził oczepiny i całą zabawę. Polecam. Więcej mogę podać przez maila.

Offline maja-918

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 22-08-2009
« Odpowiedź #2 dnia: 26 Października 2007, 05:57 »
To jesli moge prosic . . . czy mogłabys mi podesłac więcj info na jego temat. . czy tego jak sie z nim mozna dogadac.  Coprawda mamy jeszcze czas do wesela. . ale wole wszytsko szybciej załatwic zebym nie obudziła sie z ręką w nocniku.  Pozdrówka

Offline misiaczka27
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 6 Maja 2008, 18:04 »
Jesli szukasz dj z wroclawia polecam chlopakow ze professionalevent  grali u mojej siostry
na poczatku troche za bardzo wyciagali ludzi na parkiet, a przeciez ludzie musza tez cos zjesc i wypic.  Ale pozniej byla juz tylko swietna zabawa ;)
« Ostatnia zmiana: 6 Maja 2008, 18:39 wysłana przez rybkawiedenka »

Offline SFA
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 21.10.2012
« Odpowiedź #4 dnia: 25 Lipca 2012, 14:26 »
Ja gdzieś czytałam już o tym dj'a Wakuluka z Kiełczowa i pisało że jest naprawdę dobry, więc jak tylko chcecie dj a nie orkistre to polecam. Ja też bym się na niego skusiła, chodźteraz tego jest mnóstwo, najlepiej iść na jakiejś weselicho i posłuchać jak grają.

Offline anna87
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 18.08.2012r
« Odpowiedź #5 dnia: 30 Listopada 2012, 00:01 »
Dj Basta.  Byliśmy u przyjaciół na weselu, gdzie był dj i jesteśmy bardzo zadowoleni, że u nas też zajmował się oprawą muzyczno-zabawową.
I po naszym ślubie grał już u koleżanki, która go wybrała po uczestnictwie w naszym weselu i w maju będzie grał u kolejnej koleżanki :)