Autor Wątek: Hotel JANTOR lub Euro Hotel  (Przeczytany 2206 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline mk.mika
  • maniak
  • data ślubu: 6 czerwca 2009
Hotel JANTOR lub Euro Hotel
« dnia: 23 Października 2007, 09:21 »
Witam.
Szukam informacji o 2 hotelach wymienionych w temacie znajdują się one w Katowicach na Janowie- dzielnica Katowic, w sumie o Euro Hotelu wiem że jest ok ponieważ moja kuzynka miała tam slub, natomist obok jest Hotel Jantor który jest dużo tańszy i plus jest taki że ma więcej pokoi z większą ilością łóżek (czwórki mnie interesuja przede wszystkim). Czy ktoś z Was słyszał coś na temat tego hotelu?
Pozdrawiam ;)

Moje oczy są nadal zielone w moim oknie wciąż kwitnie nadzieja

RELACJA

Offline mk.mika
  • maniak
  • data ślubu: 6 czerwca 2009
Odp: Hotel JANTOR lub Euro Hotel
« Odpowiedź #1 dnia: 5 Listopada 2007, 11:33 »
Byłam widziałam i ... bardzo mi sie podobaja oba hotele. EUROHOTEL jest droższy tylko dlatego że ma więcej pokoi dwu osobowych no i troche ładniejszy jest, za to w JANTORZE jest skromniej ale za to czyściutko i pachnie, aż przyjemnie wchodziło sie do pokoju, dostałam klucze do 6 pokoi i sobie chodziłam i zwiedzałam pokoje. Naprawde czysto i pachnąco, Pan stwierdził że ma w przyszłym roku przyjechać gdzies w listopadzie i rezerwacje dopiero robić, ale ja będe uparta i przyjade gdzieś w sierpniu w tym samym czasie jak bede podpisywać umowę z restauracja. Oj jak się cieszę że to też już mam ustalone. ;)
Ahh no i decyzja - wybrałam JANTOR.

Moje oczy są nadal zielone w moim oknie wciąż kwitnie nadzieja

RELACJA

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
Odp: Hotel JANTOR lub Euro Hotel
« Odpowiedź #2 dnia: 5 Listopada 2007, 21:30 »
gratuluję załatwienia hotelu:)