Autor Wątek: co z noclegami dla gości?  (Przeczytany 5123 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Itinea
  • nowicjusz
  • *
co z noclegami dla gości?
« dnia: 10 Kwietnia 2005, 21:45 »
Na 60 moich gości 6 (łącznie z nami) jest ze Szczecina. Reszcie trzeba zapewnić nocleg. Macie jakieś pomysły w tej kwestii??

Offline Magda Sz.
  • entuzjasta
« Odpowiedź #1 dnia: 10 Kwietnia 2005, 22:31 »
U nas mniej wiecej tyle samo bedzie przyjezdnych gosci ile u ciebie i nie bylo niestety wyjscia innego jak po prostu zamowic hotel. Zdecydowalismy sie na Arkone. Moze z zewnatrz nie prezentuje sie rewelacyjnie :) ale w srodku jest calkiem ladnie, pokoje przytulne, czysciutkie z lazienkami no i przede wszystkim, na co w 1 kolejnosci zwrocilismy uwage: jest blisko zamku (a tam mamy wesele) i ma najnizsze ceny ze sniadaniem (u nas nie bedzie poprawin).  Rozjerzyj sie po hotelach, na pewno znajdziesz taki, ktory bedzie wam odpowiadal.

Offline aurelyah

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #2 dnia: 10 Kwietnia 2005, 22:33 »
Wszystko zależy od tego ile chcecie na tę "przyjemność" przeznaczyć.Jeżeli nie jesteście ograniczeni finansowo to problemu chyba żadnego nie będzie-wybierzcie hotel w pobliżu sali weselnej.Jeżeli natomiast musicie liczyć się z kosztami (jak większość młodych) to popytajcie w bursach,internatach czy akademikach,z tego co widzę wesele macie w czasie wkacji więc problemu z miejscami w tego typu miejscach nie powinno być.

Offline Julia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #3 dnia: 11 Kwietnia 2005, 08:48 »
U salezjanów na Ku Słońcu są niedrogie noclegi, ale wiadomo to nie są super warunki hotelowe.

Offline didi

• entuzjasta
« Odpowiedź #4 dnia: 11 Kwietnia 2005, 10:30 »
Ja polecam Dom Nauczyciela na Śląskiej tam spała większa częśc moich gości i cena i warunki OK.
Bezwarunkowo kocham tylko zwierzeta bo ludzie czasami mnie wkurzają !!!!

Offline Sylvi

• Administrator
  • maniak
« Odpowiedź #5 dnia: 11 Kwietnia 2005, 10:49 »
Ja dodam akademik na kordeckiego.

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #6 dnia: 11 Kwietnia 2005, 12:22 »
akademiki są ok... kordeckiego sa super... tylko zorientuj się w pokojach żeby studentównie było...

ja swoje wesele bedę miała w opkolicach sesji egzaminacyjnej więc mozliwości zakwaterowania swoich gości nie mam za dużo :(
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline Moniczka
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #7 dnia: 18 Lipca 2005, 15:46 »
Masz dokładnie ten sam problem co ja. Miesiąc temu wyszłam za mąż i weselni goście w 80% byli spoza Szczecina. Wesele zorganizowaliśmy w NORDZIE - noclegi rewelacja a sam lokal.... aż miło

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #8 dnia: 9 Maja 2006, 20:54 »
u mnie w pracy robimy imprezy w Novotelu a ludzie śpią w Ibisie - nigdy nie było żadnych skarg, goście byli zadowoleni

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
« Odpowiedź #9 dnia: 10 Maja 2006, 09:27 »
Ja tylko wiem, że w Campanile mają jeden korkociąg... :mrgreen: jak masz coś zamówionego do pokoju i to jest zakorokowane to możesz pół nocy czekać na to wspaniałe urządzonko...

Offline salomea

• forumowicz
  • data ślubu: 29.06.2008
Odp: co z noclegami dla gości?
« Odpowiedź #10 dnia: 13 Lipca 2008, 10:28 »
Cytat: amelani link=topic=864. msg66611#msg66611 date=1147200205
Wyciągam temat!
Słuchajcie oblecieliśmy dziś chyba wszystkie możliwe **hotele w centrum Sz-na i ceny są wszędzie porównywalne (zero konkurencyjności :twisted: ).  Ostatecznie ostały nam się dwa do wyboru: Ibis (Dworcowa) i Campanile (Wyszyńskiego).  Może ktoś z was ma jakieś doświadczenia z oboma hotelami, może załatwialiście komuś nocleg, słyszeliście od kogoś opinie - słowem, który wybrać? (czytaj: który jest lepszy?)

Moi goście spali w hotelu Victoria.  Standard hotelowy + najlepsza cena w standardzie ze śniadaniem + bardzo dobra lokalizacja.  Hotel Etap jest tańszy, ale daleko. . .