Autor Wątek: opinie o restauracji Willa West End  (Przeczytany 13337 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline nancy78
  • nowicjusz
  • *
opinie o restauracji Willa West End
« dnia: 9 Października 2007, 18:56 »
prosze o opinie o restauracji Willa West Ende!!
z gory dziekuje

Offline Piter73
  • nowicjusz
  • *
Odp: opinie o restauracji Willa West End
« Odpowiedź #1 dnia: 10 Października 2007, 13:23 »
Przestrzegam przed korzystaniem z usług Pani Menadzer. Jeżeli jest właścicielka to wszystko powinno być ok, ale Pani menadżer to jakiś dramat. Babka jest zupełnie oderwana od rzeczywistości - do tego chyba nie do końca panuje nad obsługą. Byłem tam na dwóch weselach i jedno było wporzo ( bez tej Pani ) a drugie było jakbym był zupełnie w innym lokalu  ???
Pozdrówka

Offline awrena
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 01.08.2009
« Odpowiedź #2 dnia: 12 Maja 2008, 18:26 »
Bylam osatnio na weselu w tym lokalu i niestety, ale zbytnio mi sie nie podobalo, jezeli ktos szuka miejsca na kameralne wesele to polecam ale jezeli ktos szuka lokalu na huczna impreze do samego rana to odmawiam.   Jedzenie dobre, strasznie dluuugo podawane, sale do siedzenia sa podzielone co raczej nie sprzyja imprezie, parkiet maly, ogolnie atmosfera raczej kameralna niz imprezowa. 

Offline karolina1980
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 27 czerwiec 2009
« Odpowiedź #3 dnia: 14 Stycznia 2009, 23:27 »
Moja siostra miała tam wesele.  Była bardzo niezadowolona, faktycznie ta Pani menadżer to nadaje się, ale do organizowania styp, bardzo mało elastyczna narzucająca swoją wolę, a tak bardzo obiecywali mojej siostrze, że jej pomogą.  Zanim dostaliśmy obiad minęły chyba 2 godziny, cała impreza do 1 tańca dłużyła się niesamowicie, ponieważ obsługa była fatalnie wolna.  Jedzenie było niezłe.  Najgorsze, że siostra w ostatniej chwili dowiedziała się, że jeśli chce zaprosić ok 70 osób to impreza będzie musiała odbyć się w 2 osobnych salach:/ ten lokal nie jest przystosowany do tak dużych wesel jakie oni obsługują, każdy siedzi w innym zakątku pomieszczenia, wszyscy się rozchodzą.  Do tego podobno po całej uroczystości pakują jedzenie, które się nadaje do domu. . .  Zostały spakowane może 4 rzeczy cała reszta została, ciekawe gdzie. . . . :)

Offline Di

• Chuck Norris
  • Nat :)
« Odpowiedź #4 dnia: 16 Stycznia 2009, 15:57 »
Ja tam urządzałam swoją pierwszą rocznice ślubu (na werandzie - wiec impreza raczej kameralna) oraz organizowałam tygodniowe szkolenie dla pracowników naszej firmy. Jedzenie jest smaczne, ale dogadanie się z Panią manager to jest cięzka sprawa..Pani lubi zmieniac zdanie...I ogólnie nie jest łatwa we współpracy...

Offline olenka83
  • bywalec
  • data ślubu: 26.06.2010
« Odpowiedź #5 dnia: 24 Stycznia 2009, 19:16 »
Witam
Byłam tam dzisiaj gdyz poważnie myślę o weselu tam we wrześniu.  Pani Maganer- czy piszecie o starszej Pani blodnynce? Kurcze. . . mi wydała się bardzo rzeczową osobą co mi się podobało. . Z góry uprzedziła że na 70 osób może być ciasno, a pomysł dwóch sal i tak chciałam mieć więc w sumie mi się to podoba. . .  Czy ktoś zna jakieś pozytywne odczucia tego lokalu???

Offline karolina1980
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 27 czerwiec 2009
« Odpowiedź #6 dnia: 25 Stycznia 2009, 03:34 »
Tak, pisałam o starszej Pani, blondynce, też nabrała moją siostrę na pozorną uprzejmość i rzeczowość, im więcej będziesz chciała zmienić tym bardziej będzie niemiła i uwierz nie zostanie w niej nawet cień uprzejmości, której tak wiele ma na początku.

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #7 dnia: 25 Stycznia 2009, 11:33 »
ja byłam w grudniu tam imperezie służbowej
jedzenie średnie, obługa taka sobie
mnie się nie podobało ale moze na wesela są lepiej przygotowani (wtedy były 3 spore imprezy - moze stad te niedociągnięcia)

Offline olenka83
  • bywalec
  • data ślubu: 26.06.2010
« Odpowiedź #8 dnia: 25 Stycznia 2009, 14:38 »
Dzięki dziewczyny. . . chyba mnie przekonacie. . . tymbardziej, że cena 230zł/os też jest wysoka jak na okolice chociażby. . . . ehhhhhhhhhhhhhh to ja juz nie wiem, a może polecicie mi jakiś lokal w podobnym stylu ale cieszący się dobrą opinia? Hotel Atrium - odpada ;)

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #9 dnia: 25 Stycznia 2009, 15:51 »
jest dużo lokali - poszperaj na forum - tak to  cięzko doradzić

Offline Gosare
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #10 dnia: 24 Marca 2011, 15:38 »
witam,
Ponawiam pytanie jak w tytule wątku.
Tyle czasu mineło ,może ktoś podzieli się doświadczeniami własnymi z ostatniego czasu?
Nam miejsce bardzo odpowiada i warunki również stąd decyzja raczej na tak.
Małe wesele ok 30 osob ,przyjemna atmosfera i w naszym odczuciu urocze stylowe miejsce.
Co sądzicie?

Offline magda78
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 08.08.08
« Odpowiedź #11 dnia: 25 Marca 2011, 09:33 »
może warto poszukać czegoś innego, ja uważam że domy weselne są lepsze od restauracji chociażby dlatego że przygotowując wesele pracują tylko dla Ciebie, a obsługa nie jest zmęczona całym tygodniem, ponadto jedzenie jest zawsze świeże, ostatnio otwierają się gdzies w Dołujach, Gryfinie i pod Goleniowem . 

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
« Odpowiedź #12 dnia: 25 Marca 2011, 10:47 »
Ja tam nie byłam.
Mogę Wam jedynie przekazać to co usłyszałam od przyjaciółki, która była tam na sylwestra.
Przyjaciółka wraz z narzeczonym zakochali się w tym miejscu i pragną tam zorganizować wesele.
Podobno jedzenie bardzo dobre, różnorodne i w odpowiednich ilościach.
Muzyka i zabawa im odpowiadała.
Widziałam na zdjęciach,że naprawdę bardzo dobrze się bawili.
No i mówili,że kontakt z właścicielem, czy menagerem bardzo dobry.
A to też ważne.
Mnie osobiście nie podoba się wystrój sali, ale zdjęcia może nie oddają prawdziwego uroku.

Offline Gosare
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #13 dnia: 21 Sierpnia 2011, 22:15 »
Jesteśmy już po ślubie i weselu.  Uroczystość odbyła się ww lokalu.  Co powiedzieć? SZCZERZE POLECAMY!
Przepiękne urzekające klimatyczne miejsce,(stąd decyzja o wyborze) przepyszne jedzenie, świetna atmosfera (ogromana zasługa dj.  Grand master Grzegorz Małecki)
Organizacyjne bardzo profesjonalnie, rada aby wszystko ustalić przed weselem, każdy szczegół i detal wtedy nie będzie niespodzianek choć panie chętnie podzielą się swoim dużym doświadczeniem i cennymi wskazówkami.  Często na forum padają pytania o menu , czy nie za mało czy smaczne itp.
Pamiętajmy że obiad w restauracji to :przystawka,zupa,danie główne,deser,kawa i cały taki zestaw zapewnia obfity posiłek i pełny brzuch :),nie liczmy że w jakiej kolwiek restauracji z klasa najemy się jednym daniem, to pogwałcenie zasad biesiadowania więc nie oszczędzajmu na wyborze a na pewno goście będą zadowoleni.  U nas furorę zrobil stół rybny,wykwintny,smakowity przepięknie podany i nie tak oklepany jak opcja wiejska.
Lokal godny polecenia , dysponuje pokojami hotelowymi które należy wcześniej zarezerwować,obsługa dyskretna i bezproblemowa ani przez sekundę nie było grymasu niezadowolenia że są w pracy, właściciele życzliwi i nie narzucający się.
Jedyny minus w upalne dni ,brak klimatyzacji,są wentylatory i nawiewy a całość rekompensuje możliwośc wyjścia na świerze powietrze do ogródka i przy papierosku lub lampce wina nawiązywanie znajomości:)
Będziemy miło wspominac ten dzień.
pozdrawiamy wszystkich przed:)

Offline miro740
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 25.05.2013
« Odpowiedź #14 dnia: 1 Lutego 2013, 10:57 »
I już aktualna opinia.  Moja opinia jest podobna do Karoliny.  My trafiliśmy na wstępną rozmowę nie do Pni menadżer , o której pisze Karolina lecz  samego szefa- właściciela.  Porażka  ::)
Żenująca rozmowa, w ogóle łaska ,że zechciał z nami rozmawiać.  Narzucający sposób rozmowy , zupełny brak orientacji kto tu jest klientem ( nie wspomnę o tym, ze przez duże K).  Lokal niby sensowny, ale to co nam Pan właściciel zaproponował w standarcie ( bez ekstra dopłat) , papierowe serwetki itd. .  to taki sobie poziom.  Wiadomo, że za wodotryski się dopłaca, ale , ale. .  dopiero za wodotryski.  Może menadżerów ma ok, może i obsługę, ale już został nam duży niesmak, że na pewno nie zrobimy tam przyjęcia weselnego, ani też nie pójdę tam z Klientami na kolację.  Tak więc nie polecam.  A my szukamy dalej :)
Pozdrawiam Miro