Autor Wątek: Sala weselna Jaworzno  (Przeczytany 4820 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Ania0707
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 07.2008
Sala weselna Jaworzno
« dnia: 7 Października 2007, 16:10 »

Planujemy ślub na połowę 2008 roku.  Szukamy przytulnej sali w okolicach Jaworzna na ok.  40 osób.  Napewno możecie coś polecic!!!  :)

Offline martalulu
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2.08.2008
Odp: Sala weselna Jaworzno
« Odpowiedź #1 dnia: 20 Października 2007, 12:09 »
Witam serdecznie Mam termin wesela na 28.  06.  2008 rok w restauracji Mieszko.  Sala jest bardzo ładna i wszystko bylo by w porzadku  gdyby nie to ze sala jest w stanie pomiescic 100 osob.  .  .  Nam sie sytuacja nieco zmienila i okazuje sie ze bedziemy miec ponad 130os wiec jestesmy zmuszeni zrezygnowac i szukac innej sali Termin wiec mozemy odstapic w zamian za zwrot zaliczki(1000zl).  Na stronie (www. restauracjamieszko. pl) sa zdjecia bardzo dokladne oraz przykladowe menu.  Cena za osobe to 150zl w tym sa juz ciasta i tort wiec zostaje w zasadzie do kupienia alkohol i ewentualnie owoce.  Pozdrawiam;)

Offline Ania0707
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 20 Października 2007, 14:48 »
Ale to sala w Katowicach.  My szukamy w Jaworznie.

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #3 dnia: 20 Października 2007, 19:24 »
tu dziewczyna z naszego forum miała wesele w jakims hotelu w Jaworznie-  iii Mówiła ,ze supeeer zreszta to moja dobra znajoma i mówiła ,ze chyba ma tez jakąś mniejsza sale - może poszukacie tez czegos w Sosnowcu w końcu to blisko

Offline Ania0707
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: 21 Października 2007, 12:54 »
W Jaworznie są 3 hotele: Wodnik, Pańska Góra i Brojan.  Wodnik z tego co wiem teraz nie przyjmuje rezerwacji, a Brojan to chyba taki sobie jest. . . może to Pańska Góra była taka super? Tam wstepnie mamy zarezerwowany termin na lipiec.

Offline Aniutek83
  • maniak
« Odpowiedź #5 dnia: 21 Października 2007, 13:31 »
aa widzisz dokładnie tak Pańska Góra - nie mogłam sobie przypomnieć nazwy - tu Dorotka -Agata1982  opisuje
swoje wesele tam-  na  naszym forum to jest aija widziałam stamtąd fotki- pokazywała nam stoły i dekorcje SUPER