Autor Wątek: Wyprzedaże w salonach ślubnych w Szczecinie  (Przeczytany 7626 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline sarmaxarica

• maniak
Odp: Wyprzedaże w salonach ślubnych w Szczecinie
« Odpowiedź #30 dnia: 6 Listopada 2007, 23:18 »
Czesc Maditek!Z tego co ja sie orientowalam i sama zobaczylam to w tej chwili jest najlepszy moment pod kontem cenowym na kupno sukni. :) W tej chwili salony "pozbywaja sie" starych kolekcji,zeby zrobic miejsce nowym,ktore wejda juz w styczniu.Sa spore przeceny,nawet do 70 %,wiec warto zaczac sie rozgladac za ta wymarzona i moze akurat uda sie cos znalezc w ciekawej cenie. :) Mi sie udalo zaoszczedzic na kupnie sukni 900 zl a to nie malo. :) Co do wypozyczenia to salony tez sporo sobie licza,jak ja pytalam to ceny byly w granicach 1200-1500 zl!Wiec trzeba sie zastanowic co bedzie lepsze.Moja suknia kosztowala 1800 zl a wypozyczenie 1200 zl,przy czym po slubie moge suknie "sprzedac" do salonu i odzyskac polowe tego co zaplacilam. :)

Naprawde,polecam pochodzic po salonach i zorientowac sie w wyprzedazach. :)

Offline MADITEK

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 07.06.2008
« Odpowiedź #31 dnia: 7 Listopada 2007, 08:29 »
dziękuję za tak szybką odpowiedź :) w przyszłym tygodniu mam urlop także rozpocznę wędrówkę po sklepach :) i zdecydowanie rezygnuję z wyporzyczenia

Offline srebrny
  • bywalec
« Odpowiedź #32 dnia: 7 Listopada 2007, 12:23 »
Ja juz troche pochodziłam po salonach 3 tygodnietemu i wiem, że z tymi wyprzedażami to jest też tak, że w cenie promocyjnej są tylko sukienki, które są na salonie.

To znaczy jeśli się spodoba jakaś sukienka, która jest obniżona np. z 2.500 na 1.800zł to gdy nie pasuje nam rozmiar czy kolor i chcemy taką samą zamówic, to niestety będzie trzeba za nową dac 2.500 :(.

Mnie sie jedna strasznie podobała, ale była w kolorze ecru, a ja chcę koniecznie białą.

A jak chce się wypozyczyc tą z salonu to trzeba dac połowe z 2.500zł - czyli chyba lepiej wtedy kupic po promocyjenj cenie i odsprzedac niz wypozyczac.

Offline sarmaxarica

• maniak
« Odpowiedź #33 dnia: 7 Listopada 2007, 13:58 »
To zycze Maditek owocnych poszukiwan. :) A masz juz jakies wyobrazenie jak Twoja wymarzona suknia mialaby wygladac?
Ja jak szlam do salonu wiedzialam ze chce jednoczesciowa w ksztalcie litery A i koniecznie wiazana,jak gorset,co do koloru to bylo mi obojetne.A w ostatecznoisci kupilam dwuczesciowa w kolerze ecru z polokraglym gorsetem a poczatkowo chcialam zeby gora byla wykonczona bardziej w caro. ;)

A co do wiadomosci od Srebrny to sie zgadza,bo tak jak pisalam wczesniej,salony pozbywaja sie starje kolekcji ze sklepu dlatego robia takie wyprzedaze.

Offline Edzia
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.07.2008
« Odpowiedź #34 dnia: 9 Listopada 2007, 23:21 »
sarmaxarica a można wiedzieć, w którym salonie kupiłaś swoją suknię?
no i byśmy zdjęciem nie pogardziły ::)
pochwal się :)

Offline sarmaxarica

• maniak
« Odpowiedź #35 dnia: 9 Listopada 2007, 23:32 »
Czesc Edzia!Jak najbardziej mozna wiedziec :) ,to sklep Pretty Women na ul.Krzywoustego.Fakt ze czytalam rozne opinie na temat tego salonu,i dobre i zle,ale jak na razie jestem zadowolona z wyboru,chociaz i tak wszystko okaze sie w kwietniu,jak bede miala ostatnie przymiarki.
Co do zdjecia to bardzo chetnie bym wkleila siebie w sukienusi,ale niestety zdjecia ktore mam w komorce nie sa zbyt dobrej jakosci,ale jutro odszukam  ja w internecie i wkleje. :)

Offline sarmaxarica

• maniak
« Odpowiedź #36 dnia: 10 Listopada 2007, 23:04 »
Niestety jak na razie nie udalo mi sie znalezc nigdzie w inernecie mojej sukni,bo mimo ze wpisyawalam jej model to pokazywaly mi sie jakies inne jej wersje i zadna nie odpowiadala moje.  ??? Ale nie poddam sie ;) i bede jeszcze szukac. :)

Offline Natienka

• ...ubi tu, ibi ego...
  • uzależniony
  • ...miłość nie ustaje...
  • data ślubu: 21 czerwca 2008
« Odpowiedź #37 dnia: 16 Grudnia 2007, 16:08 »
Czesc, i co, jakies nowe wiesci o wyprzedazach? Bede w Swieta w szczecinie ale nie bede miala czasu na szukanie w ciemno bo bede krociutko... cos wiecie?? dzieki :)

Offline Edzia
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.07.2008
« Odpowiedź #38 dnia: 16 Grudnia 2007, 20:35 »
z tymi wyprzedażami to jak dla mnie, to słabo. Nic ciekawego nie znalazłam, a i tak w każdym salonie zapraszają na nowe kolekcje w styczniu. Zero zachęty na przeceny. Zajrzyj do Arweny i na Wojska, nie pamiętam co to za salon.
Pozdrowionka