przepiekne macie te zdjęcia. jestem w szoku do teraz i nie moge zabrać się za pracę.
a ty masz coś takiego w oczkach, takie iskierki że nie można od ciebie wzroku oderwać.
piękne wyszły te zdjęcia... a kto robił??? albo zapomniałam albo nie doczytałam...

pogodę mieliście super, jestescie fotogeniczni... czego jeszcze chcieć więcej 
co mi tam... patrząc na te zdjęcia jestem niepoczytalna... w ogóle regulaminu nie znam, więc reklamę zupełnie nieświadomie zrobię - Foto - Galeria ze Stargardu, p. Jola i to dodam kolejny raz są zdjęcia prosto z aparatu

Wypowiem sie później....

rozbawiłaś mnie
Vall dziękujęęęęęęę
megan mam nadzieję jak ja Twoimi
shain nic straconego, jak będziemy oboje w Polsce to z przyjemnością się do Świnoujścia wybierzemy na kolejną wycieczkę, jest co wspominać, co obgadać, z czego się pośmiać miło było Cię zobaczyć po takim czasie nic się nie zmieniłaś dalej roześmiana i pogodna, dziękuję za życzenia i miłe słowa

Boskie!

nie no nie wiem ale jak ja Cię tu widzę to mi się tak mordka uśmiecha, jeszcze ta nowina (kurcze nie wiem co będzie jak pryśnie moje nastawienie i radość) @ a barmani.... jeszcze mam ich przed oczami, jednym słowem dali czadu, aaaa piosenka (no przykro się mi przyznać, że ja mogłabym teraz być odpytywana z muzyki hiszpańskiej, a polskich hitów aktualnych nie znam

) pięć razu już ją przesłuchałam i już w ulubionych zapisałam

No to wróciłam, obejrzałam zdjęcia od nowa-ale pewnie nie ostatni raz 
I teraz spróbuje coś od siebie dorzucic... ale nie moge znaleźc odpowiednich słów...
ika3w

jak zobaczyłam, że wróciłaś coś naskrobać to się z radości popłakałam

Wiesz ze zachwycam sie twoją sukienka ( nawet wróciłam do odlicznka zeby zobaczyc jak wygląda na modelce, ale na niej nie zrobiła na mnie wrażenia- co innego na tobie- wyglądasz rewelacyjnie tzn. wyglądałas 
nieskromnie powiem, że bardzo dużo osób się sukienką zachwycało z naszej ekipy tworzącej wesele, a ja przyznam się że w pewnym momencie zwątpiłam w jej urok (po pierwszej przymiarce), obawiałam się że jednak powinnam mieć bardziej princeskową do DH i że w ogóle goście się takiej spodziewają, J. mama jak pokazywałam jej katalogi to wskazywała zawsze najobszerniejsze a ja taką malusią skromniusią wybrałam tylko materiałem niby zachwycającą, chociaż J. cały czas mnie zapewniał że dla mnie jest idealna i że w niej będę wyglądać elegancko dostojnie i uroczo

i miał rację już to wiedziałam jak odbierałam ją po przymiarce z całą resztą dodatków
No i welon na który zachorowałam...
ja muszę podziękować dziewczynom, gosiaczek bardzo mnie przekonywała m.in. bym zaszalała i zaryzykowała, no i Nadziei która mnie zauroczyła swoim welonem
Na zdjęciach wyglądacie cudownie...

Mam nadzieje ze masz jeszcze dużo fotek?

dziś chciałam zakończyć relację

, mam dużo fotek ale będą się powtarzać albo będzie tylko niewielka różnica między nimi (jeszcze poszperam na pewno wyszukam coś fajnego tylko nie będzie już chronologii), no i na pewno postaram się jeszcze wrzucić Wam zdjęcia obrobione, chociaż nie mam pewności czy je dostaniemy
Anielka podoba się mi Twój pomysł, nie wiedziałam o takiej zasadzie, ale jak trzymają mój bukiecik to tak też zrobimy.