Autor Wątek: „Jeszcze raz chciałbym/łabym przetańczyć z Tobą tę noc…” - 01.09.07 r.  (Przeczytany 30245 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline grubcio

• zapaleniec
Odp: „Jeszcze raz chciałbym/łabym przetańczyć z Tobą tę noc…” - 01.09.07 r.
« Odpowiedź #210 dnia: 1 Października 2007, 08:18 »
przepiekne macie te zdjęcia. jestem w szoku do teraz i nie moge zabrać się za pracę.

a ty masz coś takiego w oczkach, takie iskierki że nie można od ciebie wzroku oderwać.

Offline Magda_lenka

• forumowicz
  • data ślubu: 6.10.2007
« Odpowiedź #211 dnia: 1 Października 2007, 08:35 »
piękne wyszły te zdjęcia... a kto robił??? albo zapomniałam albo nie doczytałam...  :-[ :-[ :-[

pogodę mieliście super, jestescie fotogeniczni... czego jeszcze chcieć więcej :)

Offline ika3w

• Ilona
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.08.2008r
« Odpowiedź #212 dnia: 1 Października 2007, 09:14 »
 :szczeka: :szczeka: :szczeka: :szczeka:
Wypowiem sie później....

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
« Odpowiedź #213 dnia: 1 Października 2007, 09:28 »
Bernardetkaaaaaaaaaaaaa :o zdjęcia poprostu powalają  :mdleje: :mdleje: :mdleje:

Offline megan

• Chuck Norris
  • Miłość jak rewolucja - nie udaje się słabym.
  • data ślubu: 4 sierpnia 2007
« Odpowiedź #214 dnia: 1 Października 2007, 11:26 »
Bernadetko  :skacza: :skacza:

JESTEM ZACHWYCONA

:skacza: :skacza: :skacza:

Offline shain

• zapaleniec
  • data ślubu: *****07.01.2007-cywilny, *26.08.2207-kościelny
« Odpowiedź #215 dnia: 1 Października 2007, 15:58 »
hm.. :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: jestem pod wrażeniem  Gratulacje ogromne! :Fotograf: :Fotograf: :Fotograf: :Fotograf: :Fotograf: długo czekałam aż was zobacze przejrzałam wątek z przygotowań długo po tym jak go pisałas. ale na relacje już czekałam z niecierpliwością. szkoda że jak sie spotkaliśmy przypadkiem przed moją praca nie mieliśmy czasu pogadać. ale mam nadzieje ze jeszcze uda nam sie spotkac i obgadac te piekne chwile. zdjecia sa cudne każdy z plenesrów ma swój urok i odzwierciedla wasze piękno i szczeście. życze sukcesów i szceścia. kasia  :bukiet:

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #216 dnia: 1 Października 2007, 16:01 »
Boskie! :mdleje:  :-*

Offline ika3w

• Ilona
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #217 dnia: 1 Października 2007, 16:11 »
No to wróciłam, obejrzałam zdjęcia od nowa-ale pewnie nie ostatni raz  ;D

I teraz spróbuje coś od siebie dorzucic... ale nie moge znaleźc odpowiednich słów...

Wiesz ze zachwycam sie twoją sukienka ( nawet wróciłam do odlicznka zeby zobaczyc jak wygląda na modelce, ale na niej nie zrobiła na mnie wrażenia- co innego na tobie- wyglądasz rewelacyjnie tzn. wyglądałas  ;D

No i welon na który zachorowałam...

Na zdjęciach wyglądacie cudownie... :Wzruszony: :Wzruszony:

Mam nadzieje ze masz jeszcze dużo fotek?  ;D ;D ;D ;D

Offline Anielka

• maniak
  • data ślubu: 15.08.2006
« Odpowiedź #218 dnia: 1 Października 2007, 16:14 »
Bernadetko, ja mój bukiet ze strorczyków postawiłam w wazoenie na szafie. Tam się zasuszył i spaliliśmy go wieczorem w rocznicę ślubu (taki zwyczaj jest )  :)
Zasuszył się na wiórek i palił się idealnie. A my siedzieliśmy i sączyliśmy winko, patrząc jak płonie  :)

Offline Bernadetka

• uzależniony
  • data ślubu: 01-09-2007
« Odpowiedź #219 dnia: 1 Października 2007, 22:28 »
przepiekne macie te zdjęcia. jestem w szoku do teraz i nie moge zabrać się za pracę.
a ty masz coś takiego w oczkach, takie iskierki że nie można od ciebie wzroku oderwać.

:-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[

piękne wyszły te zdjęcia... a kto robił??? albo zapomniałam albo nie doczytałam...  :-[ :-[ :-[

pogodę mieliście super, jestescie fotogeniczni... czego jeszcze chcieć więcej :)
co mi tam... patrząc na te zdjęcia jestem niepoczytalna... w ogóle regulaminu nie znam, więc reklamę zupełnie nieświadomie zrobię - Foto - Galeria ze Stargardu, p. Jola i to dodam kolejny raz są zdjęcia prosto z aparatu ;D

:szczeka: :szczeka: :szczeka: :szczeka:
Wypowiem sie później....
:przytul: rozbawiłaś mnie :skacza:

Vall dziękujęęęęęęę :przytul:

megan mam nadzieję jak ja Twoimi ;D

shain nic straconego, jak będziemy oboje w Polsce to z przyjemnością się do Świnoujścia wybierzemy na kolejną wycieczkę, jest co wspominać, co obgadać, z czego się pośmiać miło było Cię zobaczyć po takim czasie nic się nie zmieniłaś dalej roześmiana i pogodna, dziękuję za życzenia i miłe słowa :uscisk:

Boskie! :mdleje:  :-*

:skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza:

nie no nie wiem ale jak ja Cię tu widzę to mi się tak mordka uśmiecha, jeszcze ta nowina (kurcze nie wiem co będzie jak pryśnie moje nastawienie i radość) @ a barmani.... jeszcze mam ich przed oczami, jednym słowem dali czadu, aaaa piosenka (no przykro się mi przyznać, że ja mogłabym teraz być odpytywana z muzyki hiszpańskiej, a polskich hitów aktualnych nie znam :-[ :-[ :-[ ) pięć razu już ją przesłuchałam i już w ulubionych zapisałam :-[

No to wróciłam, obejrzałam zdjęcia od nowa-ale pewnie nie ostatni raz  ;D

I teraz spróbuje coś od siebie dorzucic... ale nie moge znaleźc odpowiednich słów...

ika3w  :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: jak zobaczyłam, że wróciłaś coś naskrobać to się z radości popłakałam :-[ :-[ :-[

Wiesz ze zachwycam sie twoją sukienka ( nawet wróciłam do odlicznka zeby zobaczyc jak wygląda na modelce, ale na niej nie zrobiła na mnie wrażenia- co innego na tobie- wyglądasz rewelacyjnie tzn. wyglądałas  ;D
nieskromnie powiem, że bardzo dużo osób się sukienką zachwycało z naszej ekipy tworzącej wesele, a ja przyznam się że w pewnym momencie zwątpiłam w jej urok (po pierwszej przymiarce), obawiałam się że jednak powinnam mieć bardziej princeskową do DH i że w ogóle goście się takiej spodziewają, J. mama jak pokazywałam jej katalogi to wskazywała zawsze najobszerniejsze a ja taką malusią skromniusią wybrałam tylko materiałem niby zachwycającą, chociaż J. cały czas mnie zapewniał że dla mnie jest idealna i że w niej będę wyglądać elegancko dostojnie i uroczo :-\  i miał rację już to wiedziałam jak odbierałam ją po przymiarce z całą resztą dodatków

No i welon na który zachorowałam...
ja muszę podziękować dziewczynom, gosiaczek bardzo mnie przekonywała m.in. bym zaszalała i zaryzykowała, no i Nadziei która mnie zauroczyła swoim welonem

Na zdjęciach wyglądacie cudownie... :Wzruszony: :Wzruszony:
:przytul: :przytul: :przytul:

Mam nadzieje ze masz jeszcze dużo fotek?  ;D ;D ;D ;D
dziś chciałam zakończyć relację :-\, mam dużo fotek ale będą się powtarzać albo będzie tylko niewielka różnica między nimi (jeszcze poszperam na pewno wyszukam coś fajnego tylko nie będzie już chronologii), no i na pewno postaram się jeszcze wrzucić Wam zdjęcia obrobione, chociaż nie mam pewności czy je dostaniemy ???

Anielka podoba się mi Twój pomysł, nie wiedziałam o takiej zasadzie, ale jak trzymają mój bukiecik to tak też zrobimy.

PLENER cz. IX

Offline megan

• Chuck Norris
« Odpowiedź #220 dnia: 1 Października 2007, 22:45 »
Bernadetko kochanie - zdjecia sa nieziemskie i jestem pod wrazeniem was i tego co fotograf zdolal uchwycic  :skacza: :skacza: :skacza: :skacza:
nie moge sie napatrzec  :skacza: :skacza: :skacza:

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #221 dnia: 1 Października 2007, 22:49 »
 :i_love_you:

Offline Bernadetka

• uzależniony
« Odpowiedź #222 dnia: 1 Października 2007, 23:17 »

:i_love_you: :i_love_you: :i_love_you:

aaa zapomniałam dodać, że te ostatnie zdjęcie we wrzosowisku były okupione mnóstwem ukąszeń komarów :'( :'( :'( :'( nawet po gębie, dlatego nie było szczerego, szerokiego uśmiechu nawet na rozśmieszanie, bo obawiałam się, że mi coś do paszczy wleci ;D ;D

Offline Anielka

• maniak
  • data ślubu: 15.08.2006
« Odpowiedź #223 dnia: 2 Października 2007, 11:33 »
Fotki na wrzosowisku poprostu urzekły mnie. Wrzosowisko - konkurecja dla pola słoneczników - bez sprzecznie ;)

Offline Ania P.

• Dopóki miłość nas dwoje łączy, świat się zaczyna, świat się nie kończy...
  • uzależniony
  • data ślubu: 11.08.2007 :*
« Odpowiedź #224 dnia: 2 Października 2007, 12:26 »
Bernardetko! dopiero teraz przeczytałam i poogladłąm wszystko i jestem zachywcona! piekny ślub i wesele, cudowne zdjęcia, te z pleneru są bajeczne :) :)

Offline ika3w

• Ilona
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #225 dnia: 2 Października 2007, 15:00 »
No to obejrzałąm fotki po raz kolejny... normalnie w nałóg wpadne  ;D

ika3w         jak zobaczyłam, że wróciłaś coś naskrobać to się z radości popłakałam   
Kochana...  :przytul: :przytul: :przytul: :Wzruszony: :Wzruszony:

Ale rozumie, że zamknęcie relacji oznacza równoczesne otwarcie nowego wątku  :skacza: bo inaczej nie wyrażam zgody ;D

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #226 dnia: 2 Października 2007, 15:16 »
Nie no Bernadetko, zdjecia sa super i w jakiej ilosci :szczeka: :szczeka: :szczeka: :szczeka:
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
« Odpowiedź #227 dnia: 2 Października 2007, 15:27 »
Śliczne są te foty...plenerek mnie po prostu na kolana powalił - jak ja do domu dojdę ;D te foty z plaży są tak naładowane, mają w sobie tyle ekspresji....a wśród wrzosów jak "wichrowe wzgórza" baaardzo romantycznie

Offline Di

• Chuck Norris
  • Nat :)
« Odpowiedź #228 dnia: 2 Października 2007, 16:16 »
wow! jestem pod wielkim wrazeniem!!! Cudne zdjecia!!! :)

Offline adusiaxxx

• maniak
  • data ślubu: 12.04.2008
« Odpowiedź #229 dnia: 2 Października 2007, 19:04 »
Bernadetko komary widać nawet na koszuli Twego małżonka  ;D

Śliczne fotki   :brawo_2:

Offline mizia
  • zapaleniec
  • data ślubu: 2007
« Odpowiedź #230 dnia: 2 Października 2007, 20:01 »
no nie wiem co powiedzieć Bernadetko...
rewelacja

Offline Bernadetka

• uzależniony
« Odpowiedź #231 dnia: 2 Października 2007, 20:10 »
Dziewczyny jutro odpiszę na każdego posta z osobna, cieszy mnie że zaglądacie, ale dziś nie dosyć że muszę sie uczyć do egzaminów, a zasypiam nad książkami to miałam w pracy okropny dzień, Hiszpanie się przekonali pierwszy raz o energiczności i poziomie głosu Polaka :-[ tak się zdenerwowałam (na szczęście sypać przekleństwami mogę w języku im nie zrozumiałym ;D ;D), że potem się nikt do mnie przez pół dnia nie odzywał z kreślarzy, a jeden prowodyr mojej złości chyba się już w ogóle do mnie nie odezwie i dobrze, bo jeszcze teraz podnosi się mi ciśnienie jak o tym myślę - bałwan jeden :nerwus: :nerwus: :nerwus: a teraz się dowiedziałam, że nie ma zdjęć, jeszcze nie są obrobione do końca i w albumach :'( :'( :'( :'( (moja wina tyle wybrałam :-[ :-[) ale nic wolę by były idealne niż w pośpiechu wydrukowane.
Przydałaby się mi jakaś medytacja lub worek treningowy nie mogę się skupić przez te nerwy jutro nie mam ochoty do pracy wstawać wrrrr myślałam że uduszę go, ale nic nie mogę wspominać bo mi nigdy nie przejdzie.

Relacji jeszcze nie kończę, jutro wkleję jeszcze jakieś perełki nie wklejone dotychczas.

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #232 dnia: 2 Października 2007, 22:12 »
Bernadetko lepiej czasami wybuchnac i nie przejmuj sie, ze troche sie niepoodzywaja :los: przejdzie im... :D

Jest takie powiedzenie: masz miekkie serce, musisz miec twarda... tylek :los:

Wiec trzeba wybierac.. ludzie potrafia wkurzyc w pracy... dobrze o tym wiem i czasami naprawde trzeba ostro.. mi na poczatku strasznie trudno bylo sie przestawic... ze nie ma przyjazni z pracownikami, ze na pewno na mnie gadaja itp..

No dobra pofilozofowalam .... buziaki! :D 

Offline megan

• Chuck Norris
« Odpowiedź #233 dnia: 2 Października 2007, 22:32 »
Bernadetko kochanie - widze ze nie tylko ty mialas dzien pt "zatluc kogos" - w pelni cie rozumiem, ja jak mnie wkurza tez podnosze glos i wybucham ... zawsze sie atmosfera wypogadza na drugi dzien wiec luz - bedzie git  ;)

Offline Kllusia

• entuzjasta
  • data ślubu: 1.09.2007
« Odpowiedź #234 dnia: 3 Października 2007, 10:23 »
Bernadetko, foty cudo  :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2:
Przede wszystkim niebanalne, oryginalne, szczególnie te z wrzosowiska i pola golfowego - gartuluję pomysłu na plener.

Offline nadzieja

• Chuck Norris
  • Kocha się za nic. Nie istnieje powód do miłości...
« Odpowiedź #235 dnia: 3 Października 2007, 10:57 »
Bernadetko, wszystko co chciałabym napisać wydaje mi się banalne i nieodpowiednie.
Wśród tych wszystkich postów wyrażających zachwyt nad waszymi zdjęciami zniknie niezauważone.

Powiem jedynie, że jesteś piękna, piekielnie inteligentna i ważna dla mnie.
Kamil VIII.2008  Kaja VII.2011  Klara IX.2013      https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=48945.new

Offline Bernadetka

• uzależniony
« Odpowiedź #236 dnia: 4 Października 2007, 00:56 »
Bernadetko, foty cudo  :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2:
Przede wszystkim niebanalne, oryginalne, szczególnie te z wrzosowiska i pola golfowego - gartuluję pomysłu na plener.

:przytul: :przytul:

Bernadetko, wszystko co chciałabym napisać wydaje mi się banalne i nieodpowiednie.
Wśród tych wszystkich postów wyrażających zachwyt nad waszymi zdjęciami zniknie niezauważone.

Powiem jedynie, że jesteś piękna, piekielnie inteligentna i ważna dla mnie.
żaden post nie znika, każdy zachowuję w serduszku, a od Ciebie moja droga przede wszystkim, każdy jest ważny, każdy coś wnosi, każdy byle szczery jest bardzo pożądany ;D dziękuję za miłe słowa, za dotarcie do wątku, za komplementy itp.  Ahhh jaka zła jestem na siebie, że dopiero docieram i nic już wykrzesać z siebie dziś nie mogę :( padam na pyszczek, jutro "wpadają" do mnie goście noi naj najważniejszy mężczyzna mojego życia, więc dzisiaj gotowanie, prasowanie (pościeli ohhh jak ja nie lubię tych wielkich formatów :'( :'() sprzątanie, a jeszcze miałam egzaminy oceniające mój poziom hiszp. kurcze pierwszy raz to przechodziłam, wcześniej w ogóle się nie posługiwałam tym językiem, więc nie było co sprawdzać, ale kurcze wykończyć człowieka potrafią, 4 części pisemne: gramatyka test ogłupiający, zrozumienie ze słuchu (tekst piosenki, jak się przyznałam już na forum ze mnie ekspert hiszp. hitów i piosenka dobrze mi znana, babeczka jedna z lektorek się zaczęła śmiać bym tylko nie zaczęła tańczyć :-[), czytanie i pisanie (15 linijek wypracowania :mdleje: ja gadać to potrafię super :-\ ale z moją pisownią nie jest najlepiej w pracy nie muszę, więc nie ćwiczę :-[) i słownictwo (moja głupota, bo moi Hiszpanie zawsze mnie ćwiczyli z potoczyzny :-[ potem szłam na zajęcia i zdarzyło się że do łez rozbawiałam lektora, od tego czasu głośno i wyraźnie powiedziałam, że ja nie chcę chłonąć przekleństw itp. bo potem jak się nie wie jak powiedzieć to wychodzi poważny babol, no i pożałowałam jak można zrobić test ze słownictwa potocznego lub epitetów każdy kraj ma swoje powiedzonka) i rozmowa - bardzo sympatycznie wyszła, nawet się nie denerwowałam.

No i wkleję zdjęć kilka obiecanych i spaciu idę

MISZ MASZ ZDJECIOWY

moje łzy

nie radzimy sobie

Romciu nawet w takiej sytuacji pamiętał o życzeniach

mała nawet rock & roll'a tańczyła

moja żabka i mój książę ;D

ohhh jak ja lubię ząbki mojego pana ;D

Offline madziajna
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #237 dnia: 4 Października 2007, 09:52 »
Po pierwsze chcialam sie przywitac  :hello: i powiedziec, ze jest to jedna z najpiekniejszych relacji jakie mialam przyjemnosc obejrzec tu na forum.  ;)
Jestes przepiekna kobieta i razem z mezem stanowicie cudowna pare, zdjecia naprawde wiernie to oddaja :Daje_kwiatka:

Zycze wam duzo szczescia i milosci  :bukiet:

Pozdrawiam

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #238 dnia: 4 Października 2007, 10:16 »
Normalnie na miss world dla mnie bys sie nadawala :D

Offline megan

• Chuck Norris
« Odpowiedź #239 dnia: 4 Października 2007, 23:41 »
ta fota z zaba na szczescie - suuuuuuuuuuuuper  :skacza: :skacza: :skacza: :skacza:
dawno mnie nie bylo wiec usciski dla pieknej mlodej zonki  :przytul: :przytul: :przytul: